Kinball activiteit Sportdag

Kinball Huren

Een innovatief spel waarbij samenwerken op nummer 1 staat. Als deelnemers mag je handen en voeten gebruiken om de grote bal van de grond te houden. Je hebt elkaar nodig. Sterker nog, een concept wat individualisme uitsluit doordat de spelers verplicht zijn om samen te spelen om een punt te kunnen scoren. Een grote bal van 1.00 meter, dient zo hard mogelijk omhoog geslagen te worden om er zo voor te zorgen dat de Kinball op de grond beland bij de tegestander. Het spel is eenvoudig uit te voeren en laagdrempelig voor alle deelnemers. Het spel komt uit Canada en is in Azie een van de grootste sporten!

Door een juiste strategie met je team af te spreken, goed samen te werken en vooral slim te spelen, heb je de meeste kans om te scoren. Vang de bal voordat hij op de grond komt. De teams hebben een grootte van minimaal 3 personen tot maximaal 6 personen.

Onze speellocaties

Het enige wat je bij het Kinball spel nodig hebt, is speelveld van ongeveer 15 bij 15 meter van gras of sportvloer. Wij leveren de grote bal, lintjes, elektrische pomp en de spelregels. Dit spel kan het beste op gras of een sportvloer gespeeld worden. Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of in een gymzaal. Het spel kan dus ook indoor gespeeld worden. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Kinball activiteit Sportdag

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. begeleiding
  • Incl. pomp en kinball
  • Excl. reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 15,50 p.p.

Kinball - Sportproductions

Hoeveel personen kunnen tegelijk spelen?

Dit spel is erg intensief, dus het is aan te raden om in teams door te wisselen. Hierdoor is het ook met grote groepen leuk om te spelen. Per team heb je minimaal drie spelers en maximaal 6 spelers nodig. Het spel is met 2 teams te spelen, maar ook tegelijk met 3 teams. Daarvoor dient het speelveld iets vergroot te worden.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?