kinderfeestje op locatie

OP JULLIE LOCATIE
Overal in NL

OP ONZE LOCATIE
Indoor & Outdoor

MET OF ZONDER BEGELEIDING MOGELIJK

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie

Kinderfeestje

kinderfeestje op locatie
Groepsuitje op locatie
Tarieven Groepsuitje

Vanaf € 14,50 p.p.

poppetje goed

Min. 12 kinderen

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur per activiteit

Kinderfeestje overal op locatie

Origineel kinderfeestje organiseren

Een kinderfeestje organiseren is altijd lastig en je wilt niet ieder jaar hetzelfde doen. Wij helpen je graag mee. Onze ervaren instructeurs zijn opgeleid in het begeleiden van groepen kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar en hebben vele oefeningen om de kinderen te vermaken en structuur aan te brengen in de workshop. Wij komen op uw locatie of kunnen een locatie in uw gewenste woonplaats organiseren.

Betaalbaar kinderfeestje bij u thuis!

Een kinderfeest kan op iedere locatie indoor of outdoor gespeeld worden, mits er een zachte ondergrond aanwezig is. Een zachte ondergrond bestaat uit zand, gras of een sportzaal vloer. Een grasveldje in de buurt of achtertuin of een speelplein in de wijk is ook mogelijk! Kortom: Thuis, in de speeltuin of op een trapveldje in de buurt jullie kinderfeestje!

Kinderfeestje op Locatie huren
3D Twister overal op Locatie

Laat ons u helpen met een kinderfeestje!

Er dient rekening gehouden te worden met 12 bij 20 meter speelruimte en met een stroompunt in een omgeving van ongeveer 50 meter om de materialen op te kunnen blazen. Mocht u zelf geen geschikte locatie kunnen vinden, dan helpen wij u graag. Het is ook mogelijk om zelf een sportzaaltje bij een basisschool of gemeente te huren.

Groepsactiviteit op locatie
  • Kies een activiteit uit naar keuze!

  • Minimaal 12 kinderen nodig.

  • Overal in NL op locatie!

Kinderfeestjes kunnen ook plaatsvinden op een locatie die wij voor jullie organiseren in een gewenste woonplaats. Wij kunnen indoor (gymzaal) of outdoor (trapveldje, parkje of speeltuin) in de buurt van jullie zoeken waar we elkaar ontmoeten. Vraag naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een onvergetelijk kinderfeestje, waar alle kinderen nog lang over zullen praten!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?