DEAL 1: Kinderfeestje in Wanroij

Activiteit | Indoor speeltuin | Gratis Avonturenpark

Ongekend wat je allemaal krijgt! Speel BUBBLEBALL, LASERGAMEN OF ARCHERY TAG op avonturenpark De Bergen in Wanroij inclusief begeleiding door een enthousiaste instructeur! Naast deze activiteit mag je gebruik maken van het indoor speelpaleis, de recreatieplas en de buiten speeltuin!

De hele dag plezier voor maar €16,50 per kind
Minimaal 8 kinderen

DEAL 2: Kinderfeestje in Nijmegen

Vele nieuwe kinderfeestjes | Met begeleiding

Ongekend wat er allemaal mogelijk is! VOETGOLF, HOT SHOT PAINTBALL, BUBBLEBALL, LASERGAMEN OF ARCHERY TAG bij Nederrijkswald. Altijd inclusief een enthousiaste begeleider. Naast deze activiteit mag je gebruik maken van het speeltuintje.

De hele dag plezier voor maar €16,50 per kind
Minimaal 8 kinderen
Friettafel toe te voegen voor €6,50 per kind

DEAL 3: Kinderfeestje in Den Bosch

Activiteit | Gebruik speeltuin & bos | Incl. begeleiding

Ongekend wat er allemaal mogelijk is! HOT SHOT PAINTBALL, BUBBLEBALL, LASERGAMEN OF ARCHERY TAG bij Zonnewende. Altijd inclusief een enthousiaste begeleider. Naast deze activiteit mag je gebruik maken van het hele grote terrein!

De hele dag plezier voor maar €16,50 per kind
Minimaal 8 kinderen
Friettafel toe te voegen voor €4,75 per kind

Kies zelf een leuke activiteit voor jouw kinderfeestje!

Kinderfeestjes kunnen ook plaatsvinden op een locatie die wij voor jullie organiseren in een gewenste woonplaats. Wij kunnen indoor (gymzaal) of outdoor (trapveldje, parkje of speeltuin) in de buurt van jullie zoeken waar we elkaar ontmoeten. Vraag naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een onvergetelijk kinderfeestje, waar alle kinderen nog lang over zullen praten!

Er dient rekening gehouden te worden met 12 bij 20 meter speelruimte en met een stroompunt in een omgeving van ongeveer 50 meter om de materialen op te kunnen blazen. Mocht u zelf geen geschikte locatie kunnen vinden, dan helpen wij u graag. Het is ook mogelijk om zelf een sportzaaltje bij een basisschool of gemeente te huren.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?