Knotshockey huren

Een ouderwets gymles spel waar vele mensen nog bijzondere herinneringen aan hebben. Het spel wordt gespeeld met hockeysticks met een schuimen kop aan het uiteinde. Hierdoor kan iedereen dit lachwekkende en chaotische spel spelen. Iedereen zal proberen om de bal te rammen, maar vervolgens is de bal ook nog een grote versie van een stuiterbal. Hilariteit gegarandeerd! Het spel is toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 8 jaar.

Ouderwetse Gymles

Er zijn meerdere spelvarianten te spelen met knotshockey. Het kan met meerdere doeltjes uitgevoerd worden of met 2 grote doeltjes. Tevens kan het spel individueel, in duo`s of met een team gespeeld worden. Het best gewaardeerde groepsuitje van vorig jaar, de Oldskool Gymles, heeft Knotshockey als speelvariant. Iedereen zal zich weer even leerling voelen!

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Overal op locatie te spelen

Sportproductions is de aanbieder van dit spel. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, kinderfeestjes, side event of op sportdagen!

Knotshockey Huren

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. professionele begeleiding
  • Incl. 16 sticks
  • Vanaf 12 personen
  • Exclusief reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 14,50 p.p.

Is Knotshockey buiten te spelen?

Dit leuke spel is binnen en buiten te spelen. Binnen kan er gebruik gemaakt worden van de muren en vaste doeltjes! Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen de sticks ook de grote stuiterbal erbij. De oppervlakte van het speelveld dient rond de 15 bij 25 meter te zijn.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?