Lacrosse Huren op locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 8 personen
Min. 8 jaar oud

Hele dag
Zonder begeleiding

€150,-
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Lacrosse Huren op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 150,-
16 Lacrosse sticks

Groepsuitje op locatie

De hele dag
Zonder begeleiding

poppetje goed

Min. 8 personen
Min. 8 jaar oud

Lacrosse materialen opgestuurd naar jullie locatie

Lacrosse huren op uw locatie

Een typisch Amerikaans spel met een intensieve combinatie van hockey en American Football is een zeer toegankelijk spel voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Iedere speler heeft een stick met een soort `mandje` aan de bovenkant waarmee je de bal vangt en overspeelt. Door enkele technische oefeningen die uitgelegd worden door onze enthousiaste en professionele instructeur, krijg je redelijk snel de techniek onder de knie. Met je team zul je goed samen moeten werken om te score. Het doel is om de bal in een doeltje of eindzone te spelen. Natuurlijk doet de tegenstander er alles aan om dit te voorkomen, door ballen in de lucht te onderscheppen of uit je `mandje` te tikken.

Tevens is dit spel zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Bubbelbal. Een set bestaat uit een stick, masker en een balletje.   Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan om door te draaien in teams.

Groepsactiviteit op locatie

Onze speellocaties

Sportproductions is de aanbieder van dit spel. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland en mogen ook de officiële naam gebruiken. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of sportdagen!

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Is Lacrosse binnen te spelen?

Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen. Binnen kan er gebruik gemaakt worden van de muren en vaste doeltjes! Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen de sticks, maskers en balletjes mee en kun je je eigen speelveld vorm geven! De oppervlakte van het speelveld dient rond de 15 bij 25 meter te zijn.

Offerte opvragen

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?