Slide
Lasergamen in het bos

Kinderen

Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
6 - 14 jaar

1,5 uur
Met begeleiding

V.a. €16,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Groepsuitje op locatie
Lasergamen in het bos
Tarieven Groepsuitje

€ 16,50 per kind
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1,5 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
6 – 14 jaar

Lasergamen - In het bedrijf, bos of winkel

Het blijft een ultiem schietspel, waarbij samenwerking van levensbelang is. Overleg samen met je teamgenoten de juiste strategie of ga juist als pionier aan de slag om de tegenstander te verrassen. Lasergamen hebben wij in een nieuw jasje gestoken, wij hebben namelijk een mobiele variant! Dat betekent dat het spel overal te spelen is waar er genoeg hindernissen zijn. Lees verderop meer over geschikte locaties.

Iedere speler krijgt een target op de borst en een geweer. Op beide voorwerpen kun je afgeschoten worden. Schiet zo veel mogelijk tegenstanders af in Team Lasermatch of speel het vriendelijk en raak zo veel mogelijk doelwitten in Target Shot! Hoe dan ook een geweldige activiteit voor elk kinderfeest.

Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan door te wisselen in teams. Rondes duren ongeveer 10 tot 15 minuten.

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Groepsactiviteit op locatie

Lasergame spelen kan nu overal!

Sportproductions is de aanbieder van Lasergame op locatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Het spel is zeer geschikt voor in het bos, tuin, kantoorpand of bedrijfsloods. Als er maar hindernissen zijn waar men zich achter kan verstoppen, dan kun je dit spel spelen! Bureaustoelen, containers, stellingen, kopieerapparaten of de kantinetafel: Wij hebben alles al meegemaakt!

Offerte opvragen

  IN BOUWMARKT

  Lasergamen in de bouwmarkt

  OP KANTOOR

  Lasergamen op kantoor

  IN SUPERMARKT

  Lasergamen in het bedrijf

  OP SCHOOL

  Lasergamen op locatie huren

  Kun je buiten Lasergamen?

  Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen! Een stroompunt is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Zowel een grasveld met verstopplekken zoals een park of bos als een gymzaal zijn hiervoor geschikt. Het hoeft niet perse donker te zijn buiten. Je draagt een target en een lasergun waarop je geraakt kan worden met infrarood.  Je kunt ook op onze locatie komen in Nijmegen, Wanroij of Den Bosch.

  Meest gestelde vragen Lasergamen

  Is lasergamen corona-proof?
  Bij lasergamen wordt er op afstand op elkaar geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is

  Vanaf welke leeftijd kan lasergamen gespeeld worden?
  Lasergame is vanaf 8 jaar te spelen!

  Hoe weet ik hoeveel laserguns wij nodig hebben?
  Wij adviseren rondes met 10 laserguns, dus met 5 tegen 5. Na elke spelvorm van ongeveer 10 minuten wisselen de spelers door. Het is een behoorlijk intensief spel, dus blijven wisselen is aan te raden!

  Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
  Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Indien je geen locatie kent of weet, kunnen wij dit ook regelen. Als je graag indoor speelt, kunnen wij voor een meerprijs van 64 euro per uur een gymzaal in jullie omgeving huren. Een outdoor locatie zoals een park of boos is uiteraard gratis.

  Kunnen wij de materialen ook zelf ophalen of laten bezorgen door jullie?
  Nee! Lasergamen is alleen te boeken inclusief onze ervaren begeleiding.

  Is lasergamen voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
  Ja! Denk hierbij aan natuurlijke bunkers zoals bomen bij een outdoor locatie. Heel veel objecten kunnen worden gebruikt als bunker, van een prullenbak tot aan een stoel. Bij een indoorlocatie kun je een gymzaal huren en objecten uit de gymzaal gebruiken als bunkers.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?