Groepsactiviteit in Nieuwegein?

Zoeken jullie een actief en origineel activiteiten in Nieuwegein? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en originele bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Nieuwegein

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Nieuwegein 

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Nieuwegein

In Nieuwegein werken we samen met verschillende indoor locaties. Met deze locaties hebben wij afspraken gemaakt over het aanbieden van onze activiteiten en deze sporthallen zijn dan ook goedgekeurd. Het complex waar wij het meest langskomen is Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Dit complex heeft kleedkamers met douches en ook een sportkantine tot haar beschikking.

In Nieuwegein is het ook mogelijk om buiten onze activiteiten te beleven. Het is mogelijk dat wij op jullie locatie langskomen, zoals een park in de buurt of een trapveld.

Onze unieke activiteiten zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Apenkooi en de Oldskool Gymles. Wij helpen u graag!