Slide
SpelenPlay

Hot Shot Paintball

Paintball zonder de blauwe plekken

Paintball Kinderen in Nijmegen

Hot Shot Paintball | Incl. Begeleiding | Op eigen locatie

Dit spel is een nieuwe, milieuvriendelijke variant op het traditionele paintball, waarbij de verfballen veel minder pijn doen en je geen super warm uniform aan hoeft. Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt op jullie locatie. Jullie terrein dient afgezonderd te zijn voor andere personen en mag dus niet openbaar zijn. Hoe meer verstopplekken, hoe leuker! Bekijk hier de veelgestelde vragen over het Hot Shot Paintball.

Met begeleiding | 1,5 uur | V.a. 12 personen
V.a. €246,- excl. reiskosten en verfballetjes

Bekijk hier de reiskosten.

Hot Shot Paintball Kinderfeestje Nijmegen of Den Bosch

Hot Shot Paintball | Zelf ophalen | 24 uur

Je huurt alle materialen voor op je eigen locatie. Je krijgt paintball guns, maskers, bodyvesten en verfballetjes om zelf te gebruiken op je eigen locatie. Bekijk hier de veelgestelde vragen over het Hot Shot Paintball.

Zelf ophalen | 1,5 uur | 24 uur
€ 12,50 per set excl. verfballetjes
€5,- per 250 verfballetjes

  Veelgestelde vragen Hot Shot Paintball

  Wat is het grootste verschil met traditioneel paintball?
  Dit spel is veel minder pijnlijk. Er wordt geschoten met een veersysteem i.p.v. met luchtdruk. Hierdoor komen verfballen minder hard aan. Wil je echt paintballen incl. eventuele blauwe plekken, dan is dit niet de geschikte activiteit. Verder speel je in dit nieuwe spel met Shotguns, waardoor er meer dynamiek in het spel komt. Tevens is dit spel vernieuwend doordat het milieuvriendelijk is: De verfkogels zijn op waterbasis en milieu afbreekbaar. Tevens hoef je geen warm en stinkend uniform aan die veel gewassen moet worden, maar krijg je een helm en body vest aan.

  Is Hot Shot Paintball corona-proof?
  Bij deze activiteit wordt er op afstand op elkaar geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

  Vanaf welke leeftijd kan Hot Shot Paintball gespeeld worden?
  Paintball is vanaf 6 jaar te spelen!

  Waar moet onze eigen locatie aan voldoen?
  Een geschikte locatie, is een locatie met veel verstopplekken, zoals een bos, productiehal, gymzaal of kantoor verzamelgebouw. Het moet een eigen locatie en mag dus absoluut geen openbaar terrein zijn. Het mag niet mogelijk zijn dat er andere mensen het terrein oplopen.

  Hoe weet ik hoeveel shotguns wij nodig hebben?
  Dit is afhankelijk van het aantal personen. Als 2/3 van de groep een shotgun heeft, kun je door wisselen met het team.  Na elke spelvorm van ongeveer 10 minuten wisselen de spelers door. Het is een behoorlijk intensief spel, dus blijven wisselen is aan te raden!

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen paintballen?
  Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Team Deathmatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

  Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
  Ja, je kunt op onze locatie in Den Bosch langskomen!  Het kan ook op een eigen terrein, die afgeschermd is voor andere bezoekers. Hoe meer verstopplekken, hoe beter!

  Kunnen wij de materialen ook zelf ophalen of laten bezorgen door jullie?
  Ja! Hot Shot Paintball kun je ook zelf ophalen, als je eigen geschikte (niet openbare) locatie hebt.

  Is Hot Shot Paintball voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.