Personeelsuitje op Locatie
SpelenPlay

Personeelsuitje

Unieke actieve workshops overal op locatie

Creatieve, sportieve en gezellige workshops voor alle collega`s

Voor iedere collega een geslaagde personeelsuitje! Laat medewerkers zichzelf inschrijven op een divers aanbod van workshops. Veel is mogelijk! Samen bepalen we de workshops en voorafgaand aan de personeelsdag laten we alle collega`s zich al inschrijven. Geef je wensen door en wij maken een programma op maat!

Van 160 t/m 500 deelnemers | Overal op locatie bij jullie | Of bij onze partners

Personeeluitje op Locatie

Bekijk hieronder de mogelijke workshops

Wij komen op gesprek bij jullie. In een eerste gesprek nemen we jullie wensen en verwachtingen door. Denk hierbij aan: Waar wil je het laten plaatsvinden? Welke workshops lijken je interessant? Wil je inclusief of exclusief eten of borrel? Vervolgens komen wij met een programma op maat!

Outdoor Lasergamen op locatie
Bubbelvoetbal huren op locatie
Graffiti workshop Sportproductions
Voetbaldarten Huren op Locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Boks workshop Sportproductions
Yoga Workshop Sportproductions
Teambuilding voor grote groepen op locatie
Volleybaltoernooi Sportproductions
Schilder workshop Sportproductions
Zumba workshop Sportproductions
GPS Wandeltocht Sportproductions
Bootcamp workshop Sportproductions
Archery Tag Huren op Locatie
Silent Disco Sportproductions
Skate Board clinic Sportproductions
Djembe Muziek Sportproductions
Cartoon tekenen Sportproductions
Kinball huren op locatie
Bedrijfsuitje grote groepen

Door het kantoorpand, op de parkeerplaats of in de productiehal

Het is mogelijk dat wij uw bedrijventerrein of bedrijfsloods ombouwen tot een uitdagend activiteiten terrein! Sommige activiteiten kunnen juist uitstekend in de productiehal en andere perfect op de parkeerplaats.

Bedrijfsuitje met +160 personen
Bedrijfsuitje op locatie

Wij zoeken een geschikte locatie voor jullie

Indien u geen geschikte ruimte heeft, zoeken wij een geschikte speellocatie in uw omgeving, zoals een sportveld, recreatieplas of een sporthal (indoor) inclusief kantine. Met 8 jaar ervaring weten wij zeer interessante locaties voor uw personeelsuitje!

Afsluitende borrel met barbecue

Afsluitend organiseren we graag een barbecue voor jullie inclusief kok die alles voor jullie bakt. Iedereen kan zelf langslopen om te kiezen wat men lekker vindt. Inclusief stokbrood, salades en sausen. Ook de organisatie van de borrel nemen wij graag uit handen, koop de drankjes af of bepaal hoeveel munten iedere collega vooraf ontvangt.

Bedrijfsuitje op locatie Sportproductions

Een perfecte groepsactiviteit met je collega`s!

Een personeelsuitje hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde afdelingsuitje gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.

Een personeelsuitje wordt al snel leuk als collega’s samenwerken aan de lunch of diner en daarna er samen van kunnen genieten. Een workshop koken is perfect voor de teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn.

Denk eens out of the box, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Er is altijd iets te vinden, van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk.

Van Yoga tot Archery Tag en van Lasergamen tot Teamgames, begeleidt door een enthousiaste instructeur en overal op locatie! Met meer dan 8 jaar ervaring zijn vele bedrijven je voor gegaan, zoals Coolblue, Bol.com en AMC Vlissingen. Wij nemen graag alles uit handen en denken graag met u mee!