ACTIVITEITEN OP JULLIE GROEPSACCOMMODATIE

Activiteiten schoolkamp huren
Activiteiten schoolkamp huren
Sportdag schoolkamp huren

Jullie groepsaccommodatie werkt samen met ons!

Jullie groepsaccommodatie is een partner van Sportproductions en dat levert veel voordeel op voor jullie! Zo kennen wij het terrein en weten we welke activiteiten geschikt zijn. Tevens is het mogelijk dat wij de materialen in de ochtend klaarleggen bij jullie huisje, zodat je gewoon lekker zelf aan de slag kan gaan en flink geld kan besparen!

Workshop incl. begeleider | 12 - 70 personen | 1,5 uur

Onze begeleider is aanwezig op het terrein van jullie groeps-accommodatie. Alles word opgebouwd en jullie hoeven alleen maar met de groep in sportieve kleding naar het sportveld te komen op het terrein van jullie groepsaccommodatie. Onze begeleider verzorgt de uitleg en neemt gedurende het evenement alles uit handen. Wij adviseren graag in de juiste spellen!

Bubbelbal Huren op Locatie

Alleen materialen huren | Wij leggen de materialen klaar bij jullie verblijf

Minder budget te besteden? Geen probleem! Wij leggen de materialen bij jullie groepsaccommodatie klaar, zodat jullie 24 uur lang de materialen kunnen gebruiken. Zo kunnen jullie veel kosten besparen, maar toch een zeer uniek programma draaien! De kortingscode werkt helaas niet voor zelfservice. Zeer geschikt voor een schoolkamp met weinig budget.

Springrups Zeskamp Huren op Locatie

Sportdag incl. begeleiding | 70 - 500 personen | Programma op maat

Wij zijn gespecialiseerd in actieve programma`s en sportdagen voor grote groepen tot 500 personen. Kies een programma uit de volgende opties: Teambuilding, Fun & Spel sportdag, Expeditie Robinson of De Alleskunner. Zeer geschikt voor een schoolkamp of personeelsdag.

Expeditie robinson teamuitje huren

POPULAIRE UITJES BIJ JULLIE GROEPSACCOMMODATIE

Paintball Huren op Locatie
Bubbelbal Huren op locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Teambuildingspellen Huren
Voetgolf Huren in Nijmegen

Lees wat onze klanten zeggen!

Leuke groepsactiviteit bij jullie groepsaccommodatie

Heb je ook een groepsaccommodatie die geΓ―nteresseerd is in deze samenwerking? Neem dan contact op met Sportproductions. Al onze groepsactiviteiten kunnen overal in Nederland bij groepsaccommodaties uitgevoerd worden, mits er een sportveld of stuk bos in de buurt is. We zijn gericht op grote en klein groepen (vanaf 12 personen). Tevens kunnen wij programma`s op maat ontwikkelen die geschikt zijn voor jullie bedrijf, vereniging of schoolkampen.

Voor schoolkampen bieden wij programma`s aan vanaf 12 personen. Hebben jullie een heel groot schoolkamp? Wij kunnen tot 500 deelnemers een sportdag of programma ontwikkelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.