Suppen groepsactiviteit
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €19,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Archery Tag Huren overal op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 19,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 pers.
Min. 8 jaar

Suppen - In een gracht, zwemvijver of plas in de buurt!

Suppen is ontspannend, leuk en heerlijk op het water! Suppen staat voor Stand Up Paddle. Dit is een soort van “surfen” waar je op een surfboard staat en je je voortbeweegt met een paddle. Door het gebruik van de SUP paddle is er, in tegenstelling tot surfen, geen wind nodig om Stand Up Paddle surfen te kunnen beoefenen. Er kan gesupped worden op sloten, grachten, meren, binnenwateren en zwemvijvers! De zee is ook geschikt voor het suppen!

Suppen is dus een vorm van surfen wat is ontstaan in Hawaï. Daar stonden de surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven tijdens de les. Zo konden ze makkelijk instructies geven en het overzicht behouden.

Sportproductions biedt voor groepen de mogelijkheid om supboarden te huren. Een begeleider komt naar een afgesproken locatie, geeft een instructie en wat oefeningen en vervolgens ga je al snel zelf aan de slag! Kom in kleding die nat mag worden, naar de locatie toe! Tevens leveren wij een waterdichte rugzak voor kostbare materialen. Het is mogelijk om met maximaal 2 personen op 1 supboard te staan.

Groepsactiviteit op locatie

Mogelijke locaties om te suppen

In bijna ieder dorp of stad kun je wel ergens op een openbare waterlocatie suppen. Indien je zelf geen leuke locatie weet, helpen wij je mee in de zoektocht! Het is ook mogelijk om ergens te starten en een paar kilometer verderop weer te eindigen! Suppen is perfect geschikt voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, teamuitjes of sportdagen!

Met een groep suppen kan al vanaf 8 jaar, mits je een zwemdiploma A en B hebt!

Offerte opvragen

  Interesse in Suppen? Bekijk onderstaand filmpje

  Meest gestelde vragen over Suppen

  Is Suppen corona-proof?
  Een supboard is voor 1 of 2 personen. Het is dus coronaproof te doen!

  Vanaf welke leeftijd kun je suppen huren?
  Kinderen vanaf 8 jaar kunnen mee doen. Tevens dient iedereen te beschikken over zwemdiploma A en B!

  Hoeveel supboarden kan ik huren?
  In totaal beschikken wij over 12 supboarden. Je kunt dus met maximaal 24 personen suppen. Het is ook mogelijk om allemaal individueel een supboard te nemen natuurlijk!

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen suppen?
  Een instructeur komt op locatie, legt alle materialen klaar en voorziet jullie van een instructie. Vervolgens gaan jullie wat basic oefeningen doen op het water, om comfortabel te worden met je supboard. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag gaan. Het is mogelijk om de supboarden voor een halve dag te huren en op locatie gebracht te krijgen en zelf aan de slag te gaan. Tevens is het mogelijk om er een begeleider bij te huren. Zelf ophalen in Nijmegen of Breukelen kan natuurlijk ook.

  Waar kan ik overal Suppen?
  Suppen kan in principe overal waar je er geen waarschuwingsborden staan, dat het niet kan. Op vaarwaters van schepen (kanalen) kan het helaas niet!

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?