Tchoukball materialen huren

Tchoukball is een intensieve variant van trefbal met handbal. Het veld bestaat uit twee schuine trampolines met een doelgebied, waar de punten behaald kunnen worden. Als samenspelend probeer je het andere team te snel af te zijn om tot een perfecte worp in de trampoline te komen. Maar let op, de bal komt net zo hard weer terug het veld in vliegen!

Leuke variant van handbal

Door een juiste strategie met je team af te spreken, goed samen te werken en vooral slim te spelen, heb je de meeste kans om te scoren. Het doel is om de bal in een schuine trampoline te werpen, waarna de bal vervolgens op de grond in het veld dient te belanden. Natuurlijk doet de tegenstander er alles aan om dit te voorkomen, door de bal met alle ledematen van de grond te houden!

Overal op locatie te spelen

Het enige wat je bij dit Tchoukball spel nodig hebt, is speelveld van ongeveer 15 bij 30 meter van gras of sportvloer. Wij leveren de schuine trampolines, teamlintjes, 2 handballen en markeringstrips voor de doelgebieden. Dit spel kan het beste op gras of een sportvloer gespeeld worden. Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of bij een café of kroeg in de buurt. Het spel kan ook indoor gespeeld worden. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Tchoukball - Sportproductions

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. begeleiding
  • Excl. reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 14,50 p.p.

Tchoukball Huren

Hoeveel personen kunnen tegelijk spelen?

Dit spel is erg intensief, dus het is aan te raden om in teams door te wisselen. Hierdoor is het ook met grote groepen leuk om te spelen. Naast 5 tegen 5  tegen elkaar in een toernooi kan het spel ook in een afvalrace gespeeld worden. Met een begeleider speel je ook oefeningen zoals `Rond de Tchouk` of een trefbalvariant.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?