Slide
Teamuitje op locatie

OP JULLIE LOCATIE
Overal in NL

OP ONZE LOCATIE
Indoor & Outdoor

MET OF ZONDER BEGELEIDING MOGELIJK

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie

Teamuitje

Teamuitje op Locatie
Tarieven Groepsuitje

Vanaf € 16,50 p.p.

poppetje goed

Min. 12 personen

Groepsuitje op locatie

1,5 uur per activiteit

Teamuitje overal op locatie bij jullie of bij ons!

De inhoud van een teamuitje varieert aan de hand van wat de doelstelling is die je wilt bereiken met het uitje. Is het praten over het werk in een andere setting of gaat het over de prestaties van je sportteam? Of wil je aan de slag met teambuilding en elkaar eens leren kennen op een heel ander vlak?

bubbelbal huren op locatie
Big Shoes Voetbal Huren

Leuk teamuitje organiseren is lastig, toch?

Het is een kwestie van het nuttige met het aangename verenigen en iedereen een leuke dag of dagdeel te bezorgen, waarbij er ook nog ‘winst’ gehaald wordt voor de productiviteit of een betere samenwerking. Met een leuk teamuitje leren de collega’s of teamgenoten elkaar beter kennen en dit kan een positief effect hebben op de sfeer. Daarnaast hoeft een teamuitje niet duur te zijn voor groots resultaat.

Leuke en originele ideeën voor een teamuitje

Met de tips en ideeën op deze website kun je een origineel afdelingsuitje organiseren, actief, fysiek, mentaal of een combinatie daarvan, creatief of sportief. Iedereen is ontspannen en toch is er stiekem hard gewerkt aan een beter team en meer motivatie.

Archery Tag op locatie huren
 • Enthousiaste en Professionele Begeleider...

  verzorgt jullie evenement!

 • Oefeningen gericht op de samenwerken...

  voor een echte teamprestatie!

 • Afsluitend Etentje of Borrel mogelijk...

  Dient vooraf gereserveerd te worden!

 • Evenementenlocatie altijd dichtbij de stad...

  Bereikbaar met fiets, taxi of openbaar vervoer!

Op jullie locatie

Overal in Nederland bij u in de buurt!

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om activiteiten van ons op uit te voeren. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen speellocatie is dat de ondergrond van zand of gras is en dat het objectvrij is. Een aantal van onze activiteiten hebben ook elektriciteit nodig, dit zul je dan te horen krijgen.

Indien jezelf geen speellocatie hebt, kunnen wij een geschikte locatie in jullie buurt organiseren. Dit kan een outdoorterrein zijn, waarbij wij een generator meenemen, of een indoorlocatie zoals een sportzaal of sporthal. Voor beide opties vragen wij een kleine meerprijs om te kunnen verzien in de huur van een indoorlocatie of generator. Vraag naar de mogelijkheden en kijk bij `Speellocaties` in het menu voor onze partners.

Op onze locatie

Bij onze partners overal in Nederland!

Indien jezelf geen speellocatie hebt, kunnen wij een geschikte locatie in jullie buurt organiseren voor jullie groepsuitje. Dit kan een outdoorterrein zijn, waarbij wij een generator meenemen. Zo kunnen we onze activiteiten uitvoeren op openbare ruimtes, zoals een park, sportveldje, trapveldje, grasveld of op het strand. Tevens is het mogelijk dat wij een indoorlocatie zoals een sportzaal of sporthal huren voor jullie bij onze locatiepartners. Voor beide opties vragen wij een kleine meerprijs om te kunnen verzien in de huur van een indoorlocatie of generator. Vraag naar de mogelijkheden en kijk bij `Speellocaties` in het menu voor onze partners.

Wij overleggen altijd met u of u de speellocatie geschikt vindt. De meeste outdoorlocaties zijn kosteloos (grasvelden, trapveldjes en stranden). Indoor dient er vaak een meerprijs betaald te worden.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?