Leuk groepsuitje in Valkenswaard?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Valkenswaard? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleΒ bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Valkenswaard

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Valkenswaard

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Valkenswaard

In Valkenswaard kun je verschillende ludieke groepsactiviteiten bij ons boeken. Deze activiteiten kunnen binnen en buiten gespeeld worden. In deze stad zijn wij veelal te vinden bij Sporthal de Belleman, waar ze meerdere zalen met verschillende afmetingen tot hun beschikking hebben. Natuurlijk kun je ook zelf een gymzaal organiseren.

Voor buitenactiviteiten met een groep kun je terecht in het Zuiderpark. Hier komen wij regelmatig en wij nemen alle materialen mee voor een geslaagd vrijgezellenfeest of Kinderfeestje! Wij komen naar u toe!