Bubbleball Summertour - Sportproductions

Voetbalboarding huren

Het is mogelijk om bij Sportproductions een Voetbalboarding te huren. Onze opblaasbare boarding kan naast voetbalactiviteiten ook gebruikt worden voor andere sporten, zoals hockey of handbal. De voetbalboarding heeft 2 doeltjes die ook in de boarding zijn verwerkt, waardoor de bal bijna niet uit kan gaan. De afmetingen van de boarding zijn 12 bij 20 meter!

Het is mogelijk om de boarding inclusief blowers zelf op te halen. Je dient dan wel een kleine bus of aanhanger te organiseren, want in een normale personenauto past de boarding niet.

Combineer met onze Activiteiten

De boarding wordt veelal gebruikt als Side Event bij sportdagen of sportverenigingen. Tevens is het perfect te gebruiken in combinatie met Bubbleball, Knotshockey of Big Shoes Voetbal.

Voetbalboarding overal te huur

Dit spel is op iedere locatie te spelen mits er een stroompunt aanwezig is. De afmetingen zijn 12 bij 20 meter. De hoogte van de boarding is 1 meter en de doeltjes ongeveer 2 meter. Houd rekening met scherpe voorwerpen, deze mogen niet op de grond liggen of in de buurt komen van het luchtkussen. Een blower wordt meegeleverd.

Door de opblaasbare voetbalboarding, gaat de bal minder vaak uit en is er een duidelijk scheidingslijn met het veld. Dit komt al deze spellen zeer tegen goede!

Bubbleball Summertour - Sportproductions

Programma:

  • Hele dag in het bezit
  • Zelf ophalen
  • Incl. blower
  • Vanaf 6 personen
  • Vervoeren in grote auto

€ 150,- hele dag

Opblaasbare Boarding Huren
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?