Voetgolf spelen overal op locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

Voetgolf mobiele variant op locatie

Voetgolf workshop op locatie

Vele golfbanen kunnen al omgetoverd worden tot een Voetgolf parcours. Ons voetgolf parcours is een mobiele variant, die is ontwikkeld met hindernissen en verschillende holes, en is op ieder sportveld of park te spelen. In dit spel strijd je in teams tegen elkaar, waarbij je probeert de voetbal in de eindzone te krijgen. Iedere speler krijgt schitterende voetgolf sokken en een golfpetje, om deze workshop in stijl door te komen. De hele golfbaan bestaat uit 9 holes en per locatie wordt bekeken hoe de golfparcours eruit komt te zien. Wij verzorgen de hindernissen, de verkleding en de opbouw van het parcours. Daarnaast leveren wij een enthousiaste instructeur die de speluitleg zal verzorgen.

Groepsactiviteit op locatie

Voetgolf 9 holes inclusief begeleider

De welbekende combinatie van voetbal en golfen, maar nu op alle locaties mogelijk! Ieder sportveld, parkeerterrein, park of bos wordt omgebouwd tot een uitdagend golfparcours van 9 holes! Bij aankomst krijgt iedereen een fantastisch voetgolftenue aan, compleet met hoge golfsokken en golfpet! Huur nu Voetgolf en combineer jouw voetbal en golf skills in één spel.

Voetgolf overal op locatie

Dit spel is op iedere locatie in NL te spelen. Het is dus mogelijk dat wij naar uw locatie toekomen of dat wij helpen in de zoektocht naar een geschikte speelplek. Het spel kan binnen gespeeld worden in een sportzaal, loods of in een bedrijf. Daarnaast kan het natuurlijk ook buiten gespeeld worden. Als er maar genoeg veilige ruimte is, kan het spel in een tuin, in de duinen, in een park of sportveldje gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Indien je kiest voor een instructeur dan weet deze persoon verschillende oefenvormen die je kunt spelen. Laat ons je helpen, wij denken graag mee!

Offerte opvragen

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?