Slide
Voetgolf spelen overal op locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Groepsuitje op locatie
Voetgolf spelen overal op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1,5 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

Voetgolf 9 holes inclusief begeleider

De welbekende combinatie van voetbal en golfen, maar nu op alle locaties mogelijk! Ieder sportveld, parkeerterrein, park of bos wordt omgebouwd tot een uitdagend golfparcours van 9 holes! Bij aankomst krijgt iedereen een fantastisch voetgolftenue aan, compleet met hoge golfsokken en golfpet! Huur nu Voetgolf en combineer jouw voetbal en golf skills in één spel.

Voetgolf overal op locatie

Dit spel is op iedere locatie in NL te spelen. Het is dus mogelijk dat wij naar uw locatie toekomen of dat wij helpen in de zoektocht naar een geschikte speelplek. Het spel kan binnen gespeeld worden in een sportzaal, loods of in een bedrijf. Daarnaast kan het natuurlijk ook buiten gespeeld worden. Als er maar genoeg veilige ruimte is, kan het spel in een tuin, in de duinen, in een park of sportveldje gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Voetgolf mobiele variant op locatie

Voetgolf workshop op locatie

Vele golfbanen kunnen al omgetoverd worden tot een Voetgolf parcours. Ons voetgolf parcours is een mobiele variant, die is ontwikkeld met hindernissen en verschillende holes, en is op ieder sportveld of park te spelen. In dit spel strijd je in teams tegen elkaar, waarbij je probeert de voetbal in de eindzone te krijgen. Iedere speler krijgt schitterende voetgolf sokken en een golfpetje, om deze workshop in stijl door te komen. De hele golfbaan bestaat uit 9 holes en per locatie wordt bekeken hoe de golfparcours eruit komt te zien. Wij verzorgen de hindernissen, de verkleding en de opbouw van het parcours. Daarnaast leveren wij een enthousiaste instructeur die de speluitleg zal verzorgen.

Groepsactiviteit op locatie

Meest gestelde vragen Voetgolf

Is Voetgolf corona-proof?
Ja! Aangezien per hole steeds 1 speler tegelijk aan de beurt is, kunnen de overige spelers 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Vanaf welke leeftijd kan Voetgolf gespeeld worden?
Vanaf 8 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Voetgolfen?
Iedere speler krijgt schitterende voetgolf sokken en een golfpetje, om deze workshop in stijl door te komen. De hele golfbaan bestaat uit 9 holes en per locatie wordt bekeken hoe het golfparcours eruit komt te zien. De instructeur bepaalt het parcours en legt elke hole uit, waarna de strijd losbarst.

Kunnen de holes worden verplaatst?
Ja! Ons voetgolf parcours is een mobiele variant, die is ontwikkeld met hindernissen en verschillende holes die kunnen worden verplaatst.

Kan Voetgolf zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie locatie komen. Aangezien het parcours wordt aangepast op de locatie kan dit zowel binnen als buiten. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 35 bij 25 meter zijn.

Is Voetgolf voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures

Is het ook mogelijk om de Voetgolfmaterialen zelf op te halen en terug te brengen?
Nee. Voetgolf is alleen mogelijk inclusief onze begeleiding.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Offerte opvragen

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?