Activiteiten op locatie huren
Slide

Actief vriendenuitje

Bekijk hieronder mogelijke activiteiten voor je vriendenuitje

bubbelbal huren op locatie

Bubbleball - Kegel je vrienden omver tijdens je vriendenuitje

Tijdens dit vrienenuitje kegel je al je vrienden pijnloos omver tijdens een potje Bubbelbal. Iedere speler heeft een plastic bal om zijn lichaam, waarbij de voeten vrij zijn om rond te rennen. Let je tegenstander niet op? Beuk hem of haar dan omver! Dit spel is gegarandeerd een lachwekkende activiteit voor de hele vriendengroep.

Teambuilding op locatie

Teamgames - Teambuilding tijdens je vriendenuitje

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle vrienden tijdens het vriendenuitje!

Apenkooien - Apenkooi workshop

Apenkooien - Met echte Apen en fanatieke Jager

Tijdens deze hilarische activiteit begeleidt onze Alfa-aap jullie in verschillende rondes door deze ouderwetse gymles heen. Maar wij gaan verder dan dat: Junglemuziek, verkleding en rondvliegende bananen zijn enkele facetten van deze unieke workshop. Apenkooi kan uitgevoerd worden vanaf 12 personen. Het is redelijk eenvoudig om als particulier een gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats.

Archery Tag op locatie Huren

Archery Tag - Met pijl en boog schieten op je vrienden

Archery Tag is een uitdagende nieuwe variant van trefballen met pijl & boog en lijkt op paintball. Kun je een pijl vangen, komt je hele team vrij. Word je geraakt bent je af! Een leuk en origineel vriendenuitje om de hele groep mee te verassen.

Outdoor Lasergamen Huren op Locatie

Outdoor Lasergamen - In het bos of door het gebouw met je vrienden

Onze Infrarood Laserguns zorgen ervoor dat je het spel overal kan spelen, zoals in een bos, tuin, bedrijfsloods, supermarkt, bouwmarkt,Β  groepsaccommodatie of school. Tevens kunnen wij de guns instellen op verschillende functies, zoals een sniper, granaatwerper of soldaat! Het spel kan gespeeld worden in rondes van 12 minuten.

Overal in Nederland op je eigen locatie

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partners overal in Nederland

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Op onze outdoorlocaties

Inmiddels is Sportproductions uitgegroeid naar 3 outdoor locaties waar we onze activiteiten uitvoeren. Zo kun je langskomen in Nijmegen, Wanroij en Den Bosch. Op deze locaties is het mogelijk om je activiteit uit te breiden met een hapje of drankje, zijn extra activiteiten mogelijk en kun je gratis parkeren.

Tijdens het reserveren kun je doorgeven op welke locatie van ons je langs wilt komen of wat het adres is van je eigen locatie.

Een perfecte groepsactiviteit met je vrienden!

Met je beste vrienden een leuke dag beleven: Daar helpen wij graag bij mee! Je vriendengroep is altijd een gemixte groep met veel verschillende wensen. Wij helpen je mee in de zoektocht naar een uitje die voor iedereen geschikt is. Wij bieden vele verschillende uitjes aan, van heel intensief, naar juist laag intensief. Wil je juist de omgeving verkennen of lekker actief bezig zijn om vervolgens voldaan een drankje te nuttigen. Bekijk onze uitjes en neem contact op als je hulp nodig hebt.

Met de tips en ideeΓ«n op deze website kun je een origineel vriendenuitje organiseren. Actief, fysiek, mentaal, creatief, sportief of een combinatie daarvan, wij hebben voor iedereen wat wils. Iedereen is ontspannen en heeft er zin in en wij ook!