Teamuitje in Wageningen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Wageningen? Dan ben je hier goed!ย Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleย bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Wageningen

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Wageningen

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Uitjes indoor in Wageningen?

In Ede werken we samen met een indoor ruimte, waar u ons vaak kunt vinden. De sporthal waar wij regelmatig komen is sporthal `t Riet. Ook in Wageningen vind je ons vaak en dit is vrijwel altijd in De Bongerd. Naast deze indoorlocaties is het ook mogelijk om buiten mee te doen aan onze activiteiten. Bij sporthal De Bongerd is er ook een grasveld naast het sportveld, maar daarnaast komen wij vaker in park Slijpkruikpark, dichtbij de Kernhemseweg. Het is dus mogelijk dat wij een binnenlocatie organiseren waar onze activiteiten te spelen zijn.

Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld de Oldskool Gymles, Bubbleball, Archery Attack of Teamgames op onze locaties. Wij helpen u graag!