Een groepsuitje in Winterswijk doen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Winterswijk? Dan ben je hier goed!ย Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleย bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Winterswijk

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Winterswijk

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Binnen of buitenactiviteiten doen in Winterswijk?

In Winterswijk werken we samen met een indoor ruimte, waar u ons vaak kunt vinden. Deze sporthal is De Vlier en bevindt zich aan de Vlierstraat 7. Een zeer mooie en grote ruimte met kleedkamers, douches en een kantine. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen. Hiervoor gebruiken wij veelal het voetbalveld bij avonturenpark de Sevink Molen. Dit ligt aan de Meddoseweg 40. Indien je liever onze groepsuitjes op een andere locatie wilt spelen of in de eigen tuin, kan dat natuurlijk ook! Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Voetdarts, Voetgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!