Slide

Zeskamp

Lachend samen de strijd aan gaan

Zeskamp huren op locatie

Incl. begeleiding | Op onze locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje op onze locatie of bij u.

Voeg barbecue of drankje tijdens je reservering.

Kinderfeestjes 6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Incl. begeleiding | Op jullie locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, in bijvoorbeeld een gymzaal, bos of productiehal.

Vanaf 8 personen te spelen.
Excl. reiskosten 0.25/km.

Kinderfeestjes 6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Zeskamp organiseren voor het goede doel

In totaal kunnen er 20 zeskampen meedoen aan dit concept. Sinds begin 2019 werken Sportproductions en Stichting Gambia Sport samen. Deze stichting richt zich voornamelijk op het onderwijs in Gambia waar het sportkleding aflevert, afkomstig van bijvoorbeeld betaald voetbalclubs, waarbij het tenue ieder jaar wijzigt. Met de ontstane samenwerking gaan we naast kleding ook 2e hands sportmaterialen afleveren die gebruikt kunnen worden tijdens de gymlessen.

Met de opbrengst van sportdagen in Nederland, zullen wij op scholen in Gambia basketbalborden en doeltjes plaatsen, zodat de leerlingen daar op een sport-veilig schoolplein kunnen bewegen. Naast deze materiële aanpassingen, verzorgen wij tijdens ons bezoek ook een ludieke sportdag en geven wij een handboek aan de docenten, zodat ze ook in de toekomst op eenvoudige wijze een leuk en gevarieerd bewegingsonderwijs kunnen aanbieden.

De eerst volgende reis staat gepland voor maart 2022, waarin we in 2 weken, 2 scholen zullen bezoeken. Docenten LO van deelnemende scholen kunnen meegaan naar Gambia binnen bepaalde voorwaarden. Vraag naar de mogelijkheden.

Opbrengst stichting GambiaSport:

0
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?