Teamgames Huren op locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 20 personen
Min. 8 jaar oud

3 uur
Met begeleiding

V.a. €15,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie

Zeskamp huren

Teambuilding op Locatie
Groepsuitje op locatie
Tarieven Groepsuitje

Vanaf € 15,50 p.p.

poppetje goed

Min. 20 personen

Groepsuitje op locatie

3 – 4 uur activiteit

Zeskamp huren overal op locatie

Huur nu uw Zeskamp spellen bij Sportproductions. Wij hebben de keuze uit meer dan 20 verschillende onderdelen die zeer geschikt zijn voor een zeskamp op uw sportvereniging, buurtfeest, familiedag of personeelsfeest. Bekijk hieronder de spelonderdelen die u in een pakket kan afnemen. Het is mogelijk dat u zelf de materialen komt ophalen, dat wij alles op locatie komen afleveren of dat u er begeleiders bij huurt.

Sportproductions organiseert zeskampen in het hele land, waarmee er geld wordt opgehaald voor het goede doel. In het project `Sporten voor Gambia` gaan wij zelf naar Gambia toe om daar op scholen de scholenpleinen sport-veilig te maken, sportmaterialen en sportkleding af te leveren. Lees verderop deze pagina meer over dit project.

Groepsactiviteit op locatie

Zeskamp organiseren voor het goede doel

In totaal kunnen er 20 zeskampen meedoen aan dit concept. Sinds begin 2019 werken Sportproductions en Stichting Gambia Sport samen. Deze stichting richt zich voornamelijk op het onderwijs in Gambia waar het sportkleding aflevert, afkomstig van bijvoorbeeld betaald voetbalclubs, waarbij het tenue ieder jaar wijzigt. Met de ontstane samenwerking gaan we naast kleding ook 2e hands sportmaterialen afleveren die gebruikt kunnen worden tijdens de gymlessen.

Met de opbrengst van sportdagen in Nederland, zullen wij op scholen in Gambia basketbalborden en doeltjes plaatsen, zodat de leerlingen daar op een sport-veilig schoolplein kunnen bewegen. Naast deze materiële aanpassingen, verzorgen wij tijdens ons bezoek ook een ludieke sportdag en geven wij een handboek aan de docenten, zodat ze ook in de toekomst op eenvoudige wijze een leuk en gevarieerd bewegingsonderwijs kunnen aanbieden.

De eerst volgende reis staat gepland voor oktober 2020, waarin we in 2 weken, 2 scholen zullen bezoeken. Docenten LO van deelnemende scholen kunnen meegaan naar Gambia binnen bepaalde voorwaarden. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte opvragen

    Opbrengst stichting GambiaSport:

    0
    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?