ZESKAMP
Slider

Zeskamp huren

Huur nu uw Zeskamp spellen bij Sportproductions. Wij hebben de keuze uit meer dan 20 verschillende onderdelen die zeer geschikt zijn voor een zeskamp op uw sportvereniging, buurtfeest, familiedag of personeelsfeest. Bekijk hieronder de spelonderdelen die u in een pakket kan afnemen. Het is mogelijk dat u zelf de materialen komt ophalen, dat wij alles op locatie komen afleveren of dat u er begeleiders bij huurt.

Sportproductions organiseert zeskampen in het hele land, waarmee er geld wordt opgehaald voor het goede doel. In het project `Sporten voor Gambia` gaan wij zelf naar Gambia toe om daar op scholen de scholenpleinen sport-veilig te maken, sportmaterialen en sportkleding af te leveren. Lees verderop deze pagina meer over dit project.

Opbrengst stichting GambiaSport:

0
Zeskamp Balans bal Sportproductions

Programma:

  • Hele dag gebruik
  • Keuze uit 20 spellen
  • Op eigen speellocatie
  • Incl. bezorgingservice
  • Excl. reiskosten

v.a. € 495,-

BUBBLEBALL

Bubbelbal op je sportdag

SPRING RUPS

Zeskamp Springrups Sportproductions

FOOTDARTS

Animatieprogramma campings Voetbaldarten

MINDGAME

Teamgames Huren

3D TWISTER

3D Twister - Sportproductions

BIG SHOES

Grote schoenenvoetbal

MEGA BALL

Zeskamp Balans bal Sportproductions

LOODGIETER

Teamgames huren

KINBALL

Kinball activiteit Sportdag

TCHOUKBALL

Tchoukball - Sportproductions

OVERSTEEK

Zeskamp De Oversteek Sportproductions

LACROSSE

Lacrosse Huren

FLINGO

Originele activiteit Flingo

KNOTSHOCKEY

Knotshockey Huren

KANJAM

Kanjam Huren

STORMBAAN

Zeskamp Tactisch Touwtrekken Sportproductions

OCTOPUS SPEL

Zeskamp Octopus spel Sportproductions

ARCHERY TAG

Archery Tag Groepsuitje

Zeskamp organiseren voor het goede doel

In totaal kunnen er 20 zeskampen meedoen aan dit concept. Sinds begin 2019 werken Sportproductions en Stichting Gambia Sport samen. Deze stichting richt zich voornamelijk op het onderwijs in Gambia waar het sportkleding aflevert, afkomstig van bijvoorbeeld betaald voetbalclubs, waarbij het tenue ieder jaar wijzigt. Met de ontstane samenwerking gaan we naast kleding ook 2e hands sportmaterialen afleveren die gebruikt kunnen worden tijdens de gymlessen.

Met de opbrengst van sportdagen in Nederland, zullen wij op scholen in Gambia basketbalborden en doeltjes plaatsen, zodat de leerlingen daar op een sport-veilig schoolplein kunnen bewegen. Naast deze materiële aanpassingen, verzorgen wij tijdens ons bezoek ook een ludieke sportdag en geven wij een handboek aan de docenten, zodat ze ook in de toekomst op eenvoudige wijze een leuk en gevarieerd bewegingsonderwijs kunnen aanbieden.

De eerst volgende reis staat gepland voor oktober 2020, waarin we in 2 weken, 2 scholen zullen bezoeken. Docenten LO van deelnemende scholen kunnen meegaan naar Gambia binnen bepaalde voorwaarden. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Zeskamp op uw locatie

  • Keuze uit 10 spelonderdelen

  • Incl. bezorging op locatie

  • All-in arrangement met begeleiding

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?