Big Shoes Huren op Locatie
Slide

Big Shoes

Voetballen met reuze-schoenen

Big Shoes Voetbal Huren

Big Shoes | Zelf Ophalen | 24 uur

Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Voor een meerprijs kunnen we de materialen ook bezorgen. Een set bestaat uit 1 paar reuzenschoenen. Je krijgt altijd een grote voetbal en doeltjes erbij. Bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Big Shoes.

€ 25,- per 2 setjes

Big Shoes Voetbal Huren

Big Shoes | Bezorging | 24 uur

Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Inclusief gebruikershandleiding, voetbal en 2 doeltjes. Wij bezorgen altijd in de ochtend voor 11.00 uur en halen de volgende ochtend voor 11 uur weer de materialen op. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Big Shoes.

€ 32,- per 2 setjes
excl. reiskosten

Big Shoes Huren

Veelgestelde vragen Big Shoes

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Vanaf welke leeftijd kan Big Shoes gespeeld worden?
Big Shoes is te spelen vanaf 8 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen meedoen.

Kan Big Shoes zowel binnen als buiten worden gespeeld?

Ja! Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 5 (breedte) x 25 (lengte) x 6 (hoogte) meter zijn.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Hoeveel ruimte hebben wij dan nodig met het vervoer?
Je krijgt een grote zaak met alle reuzenschoenen mee. Dit neemt ongeveer 1 bij 1 meter in beslag en is ongeveer een meter hoog. Met een personenauto waarbij de achterbank plat kan, kun je het vervoeren.