Big Shoes Huren op Locatie
Slide

Big Shoes

Voetballen met reuze-schoenen

Big Shoes Voetbal Huren

Big Shoes | Zelf Ophalen | 24 uur

Ophalen van Big Shoes kan in Nijmegen of Breukelen

Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Voor een meerprijs kunnen we de materialen ook bezorgen. Inclusief gebruikershandleiding, 2 doeltjes en een voetbal. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Big Shoes.

Totale kosten voor zelf ophalen: € 150,-
*De materialen zijn te vervoeren met een personenauto waarbij de achterbank plat kan.

Big Shoes | Bezorging | 24 uur

Bezorging Big Shoes op eigen locatie

Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Inclusief gebruikershandleiding, voetbal en 2 doeltjes. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Big Shoes.

€ 200,- excl. reiskosten
*De prijzen zijn exclusief de reiskosten. Wij bezorgen altijd in de ochtend voor 11.00 uur en halen de volgende ochtend voor 11 uur weer de materialen op.

Big Shoes Huren

Veelgestelde vragen Footdarts

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je locatie natuurlijk. Vraag een offerte op en wij sturen je alle informatie toe.

Vanaf welke leeftijd kan Big Shoes gespeeld worden?
Big Shoes is te spelen vanaf 8 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen meedoen.

Kan Big Shoes zowel binnen als buiten worden gespeeld?

Ja! Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 5 (breedte) x 25 (lengte) x 6 (hoogte) meter zijn.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Hoeveel ruimte hebben wij dan nodig met het vervoer?
Je krijgt een grote zaak met alle reuzenschoenen mee. Dit neemt ongeveer 1 bij 1 meter in beslag en is ongeveer een meter hoog. Met een personenauto waarbij de achterbank plat kan, kun je het vervoeren.