Overige groepen

Vrijgezellenfeest Huren op locatie

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele klus. Natuurlijk moet de dag volledig gericht zijn op de vrijgezel zelf, maar hoe zorg je ervoor dat de gekozen activiteiten ook in de smaak vallen bij de vrijgezel en origineel zijn? Wij helpen en adviseren je graag mee. 

Vriendenuitje Huren op Locatie

Teamuitje

De inhoud van een teamuitje varieert aan de hand van wat de doelstelling is die je wilt bereiken met het uitje. Is het praten over het werk in een andere setting of gaat het over de prestaties van je sportteam? Of wil je aan de slag met teambuilding en elkaar eens leren kennen op een heel ander vlak? Bekijk hier de mogelijkheden

Familiedag activiteiten huren op locatie

Families

De inhoud van een familiedag dient altijd uniek te zijn. Daarnaast is het best lastig om voor alle leeftijden, niveau`s en interesses een leuke dag te organiseren. Wij helpen je hierbij. Wij hebben meerdere workshops of groepsactiviteiten die door iedereen uitgevoerd kunnen worden en waarbij er voor iedereen wat wils te doen is.

Apenkooien op uw locatie

Vriendengroep

Met je beste vrienden een leuke dag beleven: Daar helpen wij graag bij mee! Je vriendengroep is altijd een gemixte groep met veel verschillende wensen. Wij helpen je mee in de zoektocht naar een uitje die voor iedereen geschikt is. Wij bieden vele verschillende uitjes aan, van heel intensief, naar juist laag intensief. 

Bedrijfsuitje

Het is een kwestie van het nuttige met het aangename verenigen en iedere collega een leuke dag of dagdeel te bezorgen, waarbij er ook nog ‘winst’ gehaald wordt voor de productiviteit of een betere samenwerking. Voor bedrijfsuitjes hebben wij op maat gemaakt arrangementen opgesteld en die vind je hier.

Activiteiten op de Camping

Schoolkamp

Wij zijn gespecialiseerd in actieve programma`s en sportdagen voor grote groepen leerlingen tot 500 kinderen. Voor jullie doelgroep hebben wij op maat gemaakte programma’s waar je uit kan kiezen voor overdag, maar ook voor in de avonduren. Bekijk hier de opties.

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy