Over ons

Wij zijn een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het organiseren van sportieve groepsuitjes en actieve evenementen. Sinds 2013 zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse evenementenbranche! 

Onze klantenkring varieert van scholen die een sportdag willen organiseren voor 1000 leerlingen tot bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt bedrijfsevenement Ook richten wij ons op groepsaccommodaties en vakantieparken met onze ludieke animatie- & sportprogramma’s. Onze brede ervaring in het organiseren van groepsuitjes stelt ons in staat om aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen.

Ons team met ervaren instructeurs zorgt ervoor dat de hele dag in goede banen wordt geleid. Tevens zijn de instructeurs bereid om in thema-outfits jullie dag naar een hoger belevingsniveau te tillen! Wanneer mogen wij jullie verwelkomen?

Groepsactiviteiten Scholen
Sportproductions steunt stichting GambiaSport

bezoek aan gambia 2023

Wist je dat er voor iedere persoon die deelneemt aan onze activiteiten, €1,- direct naar een school in Gambia gaat? Lees hier ons initiatief en dus ook jouw ondersteuning!

Op 16 oktober was het zover, eindelijk na 5 jaar sponsoren zijn we met het personeel naar Gambia gereisd om de school te bezoeken die mede door onze steun gebouwd is en waar 120 kinderen tussen de 4 en 7 jaar hun eerste woordjes leren schrijven. 

Wat een indrukkende ervaring om te zien hoe armoede en chaos in het land regeert, maar hoe vrolijk de mensen blijven lachen als je ze tegenkomt op straat. Met de opbrengt is de school gebouwd, een waterput gebouwd, zijn er stoeltjes en tafeltjes gekocht en zijn er lesmaterialen aangeschaft. 

Vraag onze medewerkers naar meer informatie mocht je interesse hebben om ook iets te betekenen voor deze stichting of als je gewoon het leuk vindt om meer te horen! 

Missie & visie

Bedrijfsuitjes op locatie

Sportproductions is een evenementenbureau dat in 2013 is opgericht door Sander Siemes. Bij Sportproductions geloven we dat een groepsuitje niet alleen leuk en vermakelijk moet zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen in het opbouwen van teamwork en het versterken van relaties.  Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van groepsuitjes van Nederland. Sportproductions richt zich voornamelijk op bedrijven, scholen en vakantieparken. We staan bekend om onze programma’s gericht op groepen van 70 plus personen.

De visie van Sportproductions is om de marktleider te blijven in het organiseren van uitjes, waarbij mensen werken die met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ons team

Sander

Eigenaar

Tanja

Online marketing specialist

Martrim

HR-manager

Bob

Online marketing specialist

Toni

Medior instructeur

Ate

Ate

Medior instructeur

Lotte

Medior instructrice 

Jens

Medior instructeur

Motaz

Medior instructeur

Annika

Medior instructrice

Bram

Medior instructeur

Rody

Medior instructeur

Isis

Junior instructrice

Mohammed

Junior instructeur

Jochem

Medior instructeur

Rick

Junior instructeur

Tessa

Tessa

Junior instructeur

Maaike

Maaike

Werkplanner

Sanne

Stagiaire Summertour

Daniel

Daniel

Stagiaire vestiging Den Bosch

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy