Over ons

Wij zijn een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het organiseren van sportieve groepsuitjes en actieve evenementen. Sinds 2013 zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse evenementenbranche! 

Onze klantenkring varieert van scholen die een sportdag willen organiseren voor 1000 leerlingen tot bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt bedrijfsevenement Ook richten wij ons op groepsaccommodaties en vakantieparken met onze ludieke animatie- & sportprogramma’s. Onze brede ervaring in het organiseren van groepsuitjes stelt ons in staat om aan de uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen.

Ons team met ervaren instructeurs zorgt ervoor dat de hele dag in goede banen wordt geleid. Tevens zijn de instructeurs bereid om in thema-outfits jullie dag naar een hoger belevingsniveau te tillen! Wanneer mogen wij jullie verwelkomen?

Groepsactiviteiten Scholen

Missie & visie

Bedrijfsuitjes op locatie

Sportproductions is een evenementenbureau dat in 2013 is opgericht door Sander Siemes. Bij Sportproductions geloven we dat een groepsuitje niet alleen leuk en vermakelijk moet zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen in het opbouwen van teamwork en het versterken van relaties.  Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van groepsuitjes van Nederland. Sportproductions richt zich voornamelijk op bedrijven, scholen en vakantieparken. We staan bekend om onze programma’s gericht op groepen van 70 plus personen.

De visie van Sportproductions is om de marktleider te blijven in het organiseren van uitjes, waarbij mensen werken die met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sander

Bedrijfsleider

Joep

Eventmanager

Jens

Eventdeveloper

Martrim

Eventmanager

Annika

Instructrice

Lotte

Instructrice

Tom

Instructeur

Ons team

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media: