Slider

Footdarts

Een unieke combinatie van darten met je voeten! Schiet jij de voetbal in de roos of gooi jij met de pijltjes gemakkelijk 180 punten? Probeer het nu eens met je voeten bij Footdarts! Een uitdaging voor iedereen of je nu wel of niet kan voetballen of darten. Het bord heeft een afmeting van 5 meter hoog, waardoor het spel een echte eyecatcher is. Zeer leuke activiteit voor voetbalverenigingen, maar… Je kunt het spel ook spelen met een hockeystick of handbal. Zolang de bal maar van stof is, zal het blijven kleven en kun je zo vele leuke spelvarianten spelen!

Het dartbord heeft twee speelzijden. Dat betekent dat het spel geschikt is voor grote groepen, aangezien een speler 3 ballen kan gooien, schieten of slaan in ongeveer 10 seconden. Met 30 personen tegelijk spelen, is dus zeer leuk! Dit spel is zeer leuk te combineren met Biljartvoetbal of Footgolf.

Onze speellocaties

Het enige wat je bij dit Footdarts spel nodig hebt, is een stroompunt en een veldafmeting van ongeveer 6 bij 20 meter en minimaal 5 meter hoog. Dit spel kan op beton, op de straat of op het gras gespeeld worden. Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of bij een café of kroeg in de buurt. Het spel kan ook indoor gespeeld worden, aangezien sportzalen altijd een minimale hoogte hebben van 6 meter. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Hoeveel personen kunnen tegelijk spelen?

Het leuke aan dit spel, is dat het bord twee dartborden heeft, aan beide zijden een. Hierdoor is het ook met grote groepen leuk om te spelen. Naast individueel tegen elkaar in een toernooi of afvalrace, kun je het spel ook in teams tegen elkaar spelen! Van 301 terug punten scoren, jagertje spelen of gewoon alle getallen een keer raken. Vele uitdagende spelvarianten zijn te spelen, vraag hier eventueel na bij het kantoorpersoneel.