Voetdarts op Locatie Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

€16,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 16,50 p.p.

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 6 jaar

Footdarts huren voor de hele dag

Footdarts huren op locatie

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij de voetbal in de roos of gooi jij met de pijltjes gemakkelijk 180 punten? Probeer het nu eens met je voeten bij Footdarts! Een uitdaging voor iedereen, ongeacht of je nu wel of niet kan voetballen of darten. Het bord heeft een afmeting van 5 meter hoog, waardoor het spel een echte eyecatcher is. Zeer leuke activiteit voor voetbalverenigingen, maar… Je kunt het spel ook spelen met een hockeystick of handbal. Zolang de bal maar van stof is, zal het blijven kleven en kun je zo vele leuke spelvarianten spelen!

Te spelen met grote groepen?

Het dartbord heeft twee speelzijden. Dat betekent dat het spel geschikt is voor grote groepen, aangezien een speler 3 ballen kan gooien, schieten of slaan in ongeveer 10 seconden. Met 30 personen tegelijk spelen is dus zeker mogelijk! Dit spel is zeer leuk te combineren met Biljartvoetbal of Footgolf.

Groepsactiviteit op locatie

Wij komen overal op locatie

Het enige wat je bij dit Footdarts spel nodig hebt, is een stroompunt en een veldafmeting van ongeveer 6 bij 20 meter en minimaal 5 meter hoog. Dit spel kan op beton, op de straat of op het gras gespeeld worden. Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of bij een café of kroeg in de buurt. Het spel kan ook indoor gespeeld worden, aangezien sportzalen altijd een minimale hoogte hebben van 6 meter. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Hoeveel personen kunnen tegelijk Footdarts spelen?

Het leuke aan dit spel, is dat het bord twee dartborden heeft, aan beide zijden een. Hierdoor is het ook met grote groepen leuk om te spelen. Naast individueel tegen elkaar in een toernooi of afvalrace, kun je het spel ook in teams tegen elkaar spelen! Van 301 terug punten scoren, jagertje spelen of gewoon alle getallen een keer raken. Vele uitdagende spelvarianten zijn te spelen, vraag hier eventueel na bij het kantoorpersoneel.

Offerte opvragen

  Interesse in Footdarts? Bekijk ons filmpje bij Ajax!

  Meest gestelde vragen Footdarts

  Is Footdarts corona-proof?
  Bij footdarts zijn de deelnemers om de beurt aan zet. De overige deelnemers kunnen, wanneer zij niet aan de beurt zijn, 1,5 meter afstand houden van elkaar. De corona-maatregelen kunnen bij footdarts dus worden nageleefd.

  Vanaf welke leeftijd kan Footdarts gespeeld worden?
  Footdarts is te spelen vanaf 8 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen meedoen.

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Footdarts willen doen?
  Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, denk hierbij aan de volgende opties:

  1. 301-game: traditionele regels, probeer zo snel mogelijk op 0 uit te komen.
  2. Team Dartgame: raak alle getallen voordat het andere team je voor is!
  3. Jagertje: jaag op het getal van je tegenstander!

  Kan het dartbord ook voor andere sporten gebruikt worden, dan alleen voetbal?
  Dat kan zeker! Wij hebben ook een hockey-bal, handbal en tennisbal die gebruikt kunnen worden om er bijvoorbeeld Hockeydarten, Handbaldarten of Tennisdarten van te maken! Indien je dit graag wil, kun je dit bij de aanvraag bespreken.

  Kan Footdarts zowel binnen als buiten worden gespeeld?
  Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 5 (breedte) x 25 (lengte) x 6 (hoogte) meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

  Is Footdarts voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Kunnen wij Footdarts ook zelf ophalen en terugbrengen? Hoeveel ruimte hebben wij dan nodig met het vervoer?
  Dat kan zeker! Je krijgt het Footdartsbord opgerold mee. Dit neemt ongeveer 2×2 meter in beslag en is ongeveer een meter hoog. De zes kleefballen nemen niet veel ruimte in beslag.

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?