Voetdarts op Locatie Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

€16,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Voetdarts op Locatie Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 16,50 p.p.

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 6 jaar

Footdarts huren voor de hele dag

Footdarts huren op locatie

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij de voetbal in de roos of gooi jij met de pijltjes gemakkelijk 180 punten? Probeer het nu eens met je voeten bij Footdarts! Een uitdaging voor iedereen, ongeacht of je nu wel of niet kan voetballen of darten. Het bord heeft een afmeting van 5 meter hoog, waardoor het spel een echte eyecatcher is. Zeer leuke activiteit voor voetbalverenigingen, maar… Je kunt het spel ook spelen met een hockeystick of handbal. Zolang de bal maar van stof is, zal het blijven kleven en kun je zo vele leuke spelvarianten spelen!

Te spelen met grote groepen?

Het dartbord heeft twee speelzijden. Dat betekent dat het spel geschikt is voor grote groepen, aangezien een speler 3 ballen kan gooien, schieten of slaan in ongeveer 10 seconden. Met 30 personen tegelijk spelen is dus zeker mogelijk! Dit spel is zeer leuk te combineren met Biljartvoetbal of Footgolf.

Groepsactiviteit op locatie

Wij komen overal op locatie

Het enige wat je bij dit Footdarts spel nodig hebt, is een stroompunt en een veldafmeting van ongeveer 6 bij 20 meter en minimaal 5 meter hoog. Dit spel kan op beton, op de straat of op het gras gespeeld worden. Het is mogelijk dat wij voor jullie een locatie organiseren, zoals een park in een stad of bij een café of kroeg in de buurt. Het spel kan ook indoor gespeeld worden, aangezien sportzalen altijd een minimale hoogte hebben van 6 meter. Wij helpen jullie graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Hoeveel personen kunnen tegelijk Footdarts spelen?

Het leuke aan dit spel, is dat het bord twee dartborden heeft, aan beide zijden een. Hierdoor is het ook met grote groepen leuk om te spelen. Naast individueel tegen elkaar in een toernooi of afvalrace, kun je het spel ook in teams tegen elkaar spelen! Van 301 terug punten scoren, jagertje spelen of gewoon alle getallen een keer raken. Vele uitdagende spelvarianten zijn te spelen, vraag hier eventueel na bij het kantoorpersoneel.

Offerte opvragen

    Interesse in Footdarts? Bekijk ons filmpje bij Ajax!

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?