Slide

Footdarts

Darten met je voeten

Voetdarts op Locatie Huren

Footdarts | Zelf ophalen

Ophalen van Footdarts kan in Nijmegen of Breukelen. Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Voor een meerprijs kunnen we de materialen ook bezorgen. Inclusief gebruikershandleiding, 6 kleefballen en elektrische blower.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Footdarts.

€ 190,- voor hele dag

Incl. begeleiding | Op onze locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje op onze locatie.

Voeg barbecue of drankje tijdens je reservering.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Footdarts.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Incl. begeleiding | Op jullie locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, op een grasveld, in de tuin of op een bedrijventerrein.

Vanaf 4 personen te spelen.
Excl. reiskosten 0.25/km.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

VEELGESTELDE VRAGEN FOOTDARTS

Is Footdarts corona-proof?
Bij footdarts zijn de deelnemers om de beurt aan zet. De overige deelnemers kunnen, wanneer zij niet aan de beurt zijn, 1,5 meter afstand houden van elkaar. De corona-maatregelen kunnen bij footdarts dus worden nageleefd.

Vanaf welke leeftijd kan Footdarts gespeeld worden?
Footdarts is te spelen vanaf 8 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen meedoen.

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Footdarts willen doen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, denk hierbij aan de volgende opties:

  1. 301-game: traditionele regels, probeer zo snel mogelijk op 0 uit te komen.
  2. Team Dartgame: raak alle getallen voordat het andere team je voor is!
  3. Jagertje: jaag op het getal van je tegenstander!

Kan het dartbord ook voor andere sporten gebruikt worden, dan alleen voetbal?
Dat kan zeker! Wij hebben ook een hockey-bal, handbal en tennisbal die gebruikt kunnen worden om er bijvoorbeeld Hockeydarten, Handbaldarten of Tennisdarten van te maken! Indien je dit graag wil, kun je dit bij de aanvraag bespreken.

Kan Footdarts zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 5 (breedte) x 25 (lengte) x 6 (hoogte) meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Is Footdarts voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Kunnen wij Footdarts ook zelf ophalen en terugbrengen? Hoeveel ruimte hebben wij dan nodig met het vervoer?
Dat kan zeker! Je krijgt het Footdartsbord opgerold mee. Dit neemt ongeveer 1 bij 1 meter in beslag en is ongeveer een meter hoog. Met een personenauto waarbij de achterbank plat kan, kun je het vervoeren.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?