Teambuilding op locatie
Slide

Teamgames

Samenwerken is een vereiste

Teambuilding voor grote groepen op locatie

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

Teamgames | Zelf ophalen | 24 uur

Het ophalen van de Teamgames spellen kan in Nijmegen of Breukelen. Je krijgt 5 spelletjes incl. leskaarten. De materialen zijn te vervoeren met een personenauto waarbij de achterbank plat gelegd kan worden.  Bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

€225,- voor
5 spelonderdelen

Teambuilding op locatie

Teamgames | Bezorging | 24 uur

Wij bezorgen de materialen en halen het na afloop weer op. Inclusief gebruikershandleiding. Wij bezorgen altijd in de ochtend voor 11.00 uur en halen de volgende ochtend voor 11 uur weer de materialen op. Het pakket bestaat uit 5 spellen. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over de Teamgames.

€300,- per 5 onderdelen
excl. reiskosten

Mega Jenga XL Teamgames

Teamgames | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Strijd tegen elkaar tijdens echte samenwerkingsopdrachten. Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen! Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

1 uur | €22,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Teambuilding op locatie

Bekijk hier de onderdelen, maar dit is een kleine greep uit de mogelijkheden!

Springrups Teamgames
Octopus Spel Teamgames
Letterpakken Teamgames
Megaball Teamgames
Tactisch Touwtrekken Teamgames
Mega Jenga XL Teamgames

Veelgestelde vragen Teamgames | Teambuilding

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Zijn de Teamgames corona-proof?
Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

Zijn de Teamgames voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden.

Vanaf welke leeftijd kunnen de Teamgames gespeeld worden?
Vanaf 6 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Uit hoeveel spellen bestaan de Teamgames?
De Teamgames bestaan uit 5 spellen

Hoe ziet het programma eruit bij Teamgames?
Met je team draai je iedereen door en kom je de tegenstanders per spel tegen. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. Ieder spel wordt ondersteund door een leskaart, die jullie per spel onderweg helpt!

Met hoeveel teams spelen we de Teamgames?
Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 10 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Kunnen de Teamgames zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Het speelveld dient minimaal 15 bij 25 meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.