Teambuilding op Locatie
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Teamgames Huren op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 6 jaar oud

Teamgames huren voor een leuke teambuilding!

Teamgames: Kleine spellen, veel strijd!

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In 6 uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Onderdelen binnen deze activiteit zijn o.a. het mijnenveldje, de octopus, tactisch touwtrekken en het reageerbuis spel! Het beste team zal altijd een stapje verder vooruit moeten denken dan de andere teams! Dit spel is zelf op te halen of te boeken met een begeleider en kan overal gespeeld worden. Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

Wij komen overal op locatie

Speel Teamgames in een bos, park, tuin of in het bedrijfspand. Wij komen de materialen afleveren of u kunt er voor kiezen om het zelf op te halen. Gegarandeerd plezier! Dit spel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vriendenweekendjes of als teambuildingsactiviteit!

Groepsactiviteit op locatie

De Teamgames spellen:

Mijnenveld: Wees tactischer dan je tegenstander, gebruik je geheugen of juist je kwaliteit om de anderen in de war te brengen!
Octopus spel: Werk optimaal samen om blokjes te stappelen. Doet 1 iemand niet wat is afgesproken, krijg je dit nooit voor elkaar!
De oversteek: Alles moet naar de overkant, alle spelers, maar ook materialen. Wie bedenkt de beste strategie?
Loodgieteren: Probeer goed samen te werken, maar vooral niet te snel te werken. Precisie en communicatie zijn de kernwaarden in dit spel.
Tactisch Touwtrekken: Een touwtrekspel waarbij je niet sterk moet zijn, maar slim! Kun jij in je eentje het hele andere team uitschakelen?
De team lus: Luisteren en meebewegen met je teamgenoten is hierbij de belangrijkste eigenschap. Zijn jullie een echt team of bestaan jullie uit alleen maar leiders?

Meest gestelde vragen Teamgames

Zijn de Teamgames corona-proof?
Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden kunnen gekozen worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

Vanaf welke leeftijd kunnen de Teamgames gespeeld worden?
Vanaf 8 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Uit hoeveel spellen bestaan de Teamgames?
In totaal mag je vier spellen kiezen. Je hebt keuze uit de volgende activiteiten: Megaball, De oversteek, De octopus, De springrups, Lopende A, Mega Jenga XL en Tactisch touwtrekken of kleinere spelletjes zoals Het mijnenveld, Loodgieteren of De team lus.

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Teamgames willen doen?
Je kiest welke vier spellen je wil spelen en krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. De volgende spellen zijn te spelen:

 1. Lopende A: breng je teamspeler naar de overkant zonder de grond te raken.
 2. De oversteek: zorg met een hefboomreactie dat iedereen aan de overkant komt inclusief materiaal en vergeet niemand!
 3. Springrups: probeer de overkant te bereiken door goede communicatie, luisteren en nadenken.
 4. Megaball: laat je medespeler niet van de 2 meter hoge bal afdonderen, maar geef het tempo aan!
 5. De Octopus: probeer door middel van teamwork de blokken met touwtjes op elkaar te krijgen zonder dat ze vallen.
 6. Mega Jenga XL: Jenga, maar dan heel groot!
 7. Overig: andere kleine spelletjes zoals het mijnenveld, loodgieteren, tactisch touwtrekken of de team lus!

Met hoeveel teams spelen we de Teamgames?
Gebruikelijk is om in 2 teams tegen elkaar te strijden, maar uiteraard kun je op ieder onderdeel tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Kortom, 8 teams van ongeveer 6 spelers is ook heel goed mogelijk. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen

Kunnen de Teamgames zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is indien je Springrups of Megaball wil spelen. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten of ongelijke grond als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 25 bij 25 meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Zijn de Teamgames voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Offerte opvragen

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?