Slide

Teamgames

Samenwerken is een vereiste

Teambuilding op Locatie

Teamgames huren voor een leuke teambuilding!

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In 6 uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

Teambuilding op Locatie

Incl. begeleiding | Op onze locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje op onze locatie. Voeg een barbecue of drankje tijdens je reservering.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Teamgames.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Incl. begeleiding | Op jullie locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt op een grasveld. Er dient wel een stroompunt in de buurt te zijn.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Teamgames.

Vanaf 8 personen te spelen en de prijs is excl. reiskosten.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Meest gestelde vragen Teamgames

Zijn de Teamgames corona-proof?
Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden kunnen gekozen worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

Vanaf welke leeftijd kunnen de Teamgames gespeeld worden?
Vanaf 6 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Uit hoeveel spellen bestaan de Teamgames?
Dat is afhankelijk van het aantal personen waarmee je bent:
* Tot 20 personen 4 spellen
* Tot 30 personen 5 spellen
* V.a. 30 personen 6 spellen
Bekijk hier de mogelijke onderdelen.

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Teamgames willen doen?
Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. Ieder spel wordt ondersteund door een leskaart, die jullie per spel onderweg helpt!

Met hoeveel teams spelen we de Teamgames?
Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Kunnen de Teamgames zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Het speelveld dient minimaal 15 bij 25 meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Zijn de Teamgames voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?