Play

TEAMGAMES

Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider
Groepsspel Teambuilding Teamgames

Teamgames huren, leuke teambuilding

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In 6 uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Onderdelen binnen deze activiteit zijn o.a. het mijnenveldje, de octopus, tactisch touwtrekken en het reageerbuis spel! Het beste team zal altijd een stapje verder vooruit moeten denken dan de andere teams! Dit spel is zelf op te halen of te boeken met een begeleider en kan overal gespeeld worden. Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

6 verschillende originele spellen

De gehele workshops bestaat uit 6 onderdelen waarbij je in 2 teams tegen elkaar strijd of in 12 teams indirect tegen elkaar strijd. Bekijk hieronder de spellen.

Wij komen overal op locatie

Speel Teamgames in een bos, park, tuin of in het bedrijfspand. Wij komen de materialen afleveren of u kunt er voor kiezen om het zelf op te halen. Gegarandeerd plezier! Dit spel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vriendenweekendjes of als teambuildingsactiviteit!

Groepsspel Teambuilding Teamgames

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. professionele begeleiding
  • Incl. 6 spellen
  • Vanaf 12 personen
  • Exclusief reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 15,50 p.p.

Teamgames Huren

De Teamgames spellen:

Mijnenveld: Wees tactischer dan je tegenstander, gebruik je geheugen of juist je kwaliteit om de anderen in de war te brengen!
Octopus spel: Werk optimaal samen om blokjes te stappelen. Doet 1 iemand niet wat is afgesproken, krijg je dit nooit voor elkaar!
De oversteek: Alles moet naar de overkant, alle spelers, maar ook materialen. Wie bedenkt de beste strategie?
Loodgieteren: Probeer goed samen te werken, maar vooral niet te snel te werken. Precisie en communicatie zijn de kernwaarden in dit spel.
Tactisch Touwtrekken: Een touwtrekspel waarbij je niet sterk moet zijn, maar slim! Kun jij in je eentje het hele andere team uitschakelen?
De team lus: Luisteren en meebewegen met je teamgenoten is hierbij de belangrijkste eigenschap. Zijn jullie een echt team of bestaan jullie uit alleen maar leiders?

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?