Groepsuitje in Rotterdam doen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Rotterdam? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleย bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Rotterdam

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Rotterdam

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Rotterdam

In Rotterdam werken we samen met verschillende indoor ruimtes. Met deze locaties hebben wij afspraken gemaakt over het aanbieden van onze activiteiten en deze sporthallen zijn dan ook goedgekeurd. De twee zalen waar wij het meest langskomen zijn Sporthal De Enk (Enk 134) en Sportzaal Wielewaal (Brammertstraat 1). Deze indoorruimtes hebben kleedkamers met douches en ook een sportkantine tot hun beschikking.

In de havenstad is het ook mogelijk om buiten onze activiteiten te beleven. Het is mogelijk dat wij op jullie locatie langskomen, zoals een park in de buurt of een trapveld. Op outdoorlocatie Plein Zuid zijn er ook mogelijkheden. Kom dan naar adres Zuidplein 740.

Onzeย unieke activiteiten zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Apenkooi en de Oldskool Gymles. Wij helpen u graag!