Slide
SpelenPlay

Archery Tag

Op elkaar schieten met pijl en boog

Archery Tag Huren op Locatie

Schiet met pijl en boog op elkaar met onze Larp-pijlen. Probeer een pijl te vangen of schiet op de targets van de tegenstander. Als je geraakt word, moet je vertrouwen op je teamgenoten om terug in het spel te komen. Een workshop inclusief begeleiding overal op locatie. Raak alle tegenstanders en win het spel!

Archery Tag | Zelf Ophalen | 24 uur

Ophalen van een set Archery Tag kan in Nijmegen of Breukelen. Je krijgt een masker, 2 pijlen en een boog per persoon. De materialen zijn te vervoeren met een personenauto waarbij de achterbank plat gelegd kan worden. 1 set bestaat uit 1 masker & boog en 2 pijlen

€25,- per 2 setjes

Archery Tag Huren op Locatie

Archery Tag | Bezorging | 24 uur

Wij bezorgen de materialen en halen het na afloop weer op. Inclusief gebruikershandleiding. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Archery Tag. Wij bezorgen altijd in de ochtend voor 11.00 uur en halen de volgende ochtend voor 11 uur weer de materialen op. 1 set bestaat uit 1 masker & boog en 2 pijlen

€32,- per 2 setjes
excl. reiskosten

Archery Tag Huren overal op locatie

Archery Tag | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Deze workshop inclusief begeleider op jouw locatie zul je niet snel vergeten. Speel dit spel in een bos, bedrijfspand, gymzaal of door de groepsaccommodatie. Mogelijk vanaf 12 personen. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Archery Tag.

1 uur | €22,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Archery Attack Huren

Veelgestelde vragen Archery Tag

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Is archery tag corona-proof?
Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

Waar moet onze speellocatie aan voldoen?
Je hebt minimaal een speellocatie van 15 bij 20 meter nodig met verstopplekken (kan in een bosgebied, gymzaal zijn of bedrijfshal). Het is ook mogelijk met andere materialen plekken te creeren waar je jezelf achter kan verstoppen. 6 verstopplekken is voldoende. Stroompunt is niet nodig.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

Hoe weet ik hoeveel archery tag sets wij nodig hebben?
Wij bepalen hoeveel archery tag sets het beste bij jullie groep past. Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen set met pijl, boog en masker heeft. Door verschillende wedstrijden te spelen van ongeveer 5-10 minuten en door te wisselen komt iedereen veel aan spelen toe!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding archery tag willen spelen?
Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij onder andere aan:

  1. Introductiespel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  2. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.
  3. Capture the Flag: Verover de vlag van de tegenstander door ongezien het speelveld te doorlopen!
  4. Free for all: Een spel met hetzelfde trefbal principe als spel 2, maar dan speelt ieder voor zich of in tweetallen. De persoon die als laatste speler overblijft, wint het spel.

Is deze activiteit voor iedereen geschikt?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
Wanneer je een archery tag uitje op onze locatie organiseert, hebben wij een speellocatie met verstopplekken. Je dient zelf voor verstopplekken te zorgen op de eigen locatie of het te spelen in een bos.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.