Play

ARCHERY TAG

Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider
Archery Tag Groepsuitje

Archery Tag

Een uitdagend spel met pijl en boog. Archery Tag is spannender dan Paintball, maar dan zonder de blauwe plekken. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of probeer de vlag van de tegenstander te veroveren. Pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt! Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk, de instructeur heeft hier veel ervaring mee.

Tevens is dit spel zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Apenkooi of Bubbelbal. Een set van Archery Tag bestaat uit een masker, boog en 2 pijlen. Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan om door te draaien in teams.

Sportproductions is de aanbieder en eigenaar van ArcheryTagVerhuur.nl. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland.

Onze speellocaties

Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of sportdagen!

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Archery Tag op je sportdag

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. professionele begeleiding
  • Incl. bunkers
  • Vanaf 12 personen
  • Exclusief reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 15,50 p.p.

Archery Tag Groepsuitje

Is Archery Tag binnen te spelen?

Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen. Binnen kan er gebruik gemaakt worden van turnmaterialen voor extra veel bunkers! Buiten kan de instructeur olievatten meenemen. Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen bogen, maskers en pijlen mee en kun je je eigen speelveld vorm geven of het spel in het bos spelen! De oppervlakte van het speelveld dient rond de 15 bij 25 meter te zijn.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?