Archery Tag op locatie huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Archery Tag Huren overal op locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 pers.
Min. 8 jaar

Archery Tag - In het bos, de speeltuin of gymzaal

Een uitdagend spel met pijl en boog. Archery Tag is spannender dan Paintball, maar dan zonder de blauwe plekken. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of probeer de vlag van de tegenstander te veroveren. Pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt! Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk, de instructeur heeft hier veel ervaring mee.

Tevens is dit spel zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Apenkooi of Bubbelbal. Een set van Archery Tag bestaat uit een masker, boog en 2 pijlen. Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan om door te draaien in teams.

Sportproductions is de aanbieder en eigenaar van ArcheryTagVerhuur.nl. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland.

Groepsactiviteit op locatie

Onze speellocaties

Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Dit spel is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of sportdagen!

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Offerte opvragen

  Interesse in Archery Tag? Bekijk onderstaand filmpje

  Meest gestelde vragen Archery Tag

  Is archery tag corona-proof?
  Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

  Vanaf welke leeftijd kan archery tag gespeeld worden?
  Wanneer je archery tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen mee doen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

  Hoe weet ik hoeveel archery tag sets wij nodig hebben?
  Wij bepalen hoeveel archery tag sets het beste bij jullie groep past. Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen set met pijl, boog en masker heeft. Door verschillende wedstrijden te spelen van ongeveer 5-10 minuten en door te wisselen komt iedereen veel aan spelen toe!

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding archery tag willen spelen?
  Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij onder andere aan:

  1. Introductiespel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  2. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.
  3. Capture the Flag: Verover de vlag van de tegenstander door ongezien het speelveld te doorlopen!
  4. Free for all: Een spel met hetzelfde trefbal principe als spel 2, maar dan speelt ieder voor zich of in tweetallen. De persoon die als laatste speler overblijft, wint het spel.

  Kan archery tag zowel binnen als buiten worden gespeeld?
  Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Zowel een outdoorterrein met bij voorkeur een aantal verstopplekken of bunkers als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 15 bij 25 meter zijn. Voor een meerprijs van 64 euro kunnen wij een gymzaal in jullie omgeving huren.

  Is archery tag voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
  Wanneer je een archery tag uitje inclusief begeleiding huurt, nemen wij de bunkers mee. Je dient zelf voor bunkers te zorgen als je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen of te laten bezorgen.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?