Origineel groepsuitje in Venlo?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Venlo? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en originele bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Venlo

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Venlo

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Venlo

In Venlo zijn er ontzettende veel leuke groepsactiviteiten te doen in de stad, in een park of in een sportzaal. Wij zijn heel flexibel, want wij bieden alle drie de mogelijkheden aan! Wil je liever buiten met een groep onze leuke activiteiten uitvoeren? In deze stad kun je ons vaak tegenkomen in de sportzaal aan de Dire Decembersingel 24. Natuurlijk kunnen al onze activiteiten in een andere sportzaal gespeeld worden indien gewenst. Bij lekker weer kunnen de activiteiten ook buiten plaatsvinden.

Bekijk al onze actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!