Activiteiten in Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Nijmegen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en originele bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bij ons in het centrum van Nijmegen

Ons hoofdkantoor bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen bij de Waalkade. Vanuit hier bieden wij verschillende deals aan, zoals: Bubbleballen op de Waalkade, Lasergamen in het Valkhofpark en E-Chopper Tour in de Ooijpolder of Archery Tag onder de Waalbrug. Stuk voor stuk unieke locaties voor een groepsuitje! Kom naar ons toe!

Op je eigen locatie in Nijmegen

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Kom naar onze locatie aan de Waalkade in het centrum

Op onze locatie in Nijmegen hier kun je elkaar omver kegelen bij Bubbelbal, Archery Tag spelen onder de Waalbrug, Lasergamen in het Valkhofpark  of de mooie bosrijke omgeving verkennen met een E-Chopper.  Voetgolf, Hot Shot Paintball en de Zeskamp voeren wij uit op onze outdoorlocatie in Berg en Dal (buiten het centrum) aan de Zevenheuvelenweg 47. Onze begeleiders zullen jullie gedurende de activiteiten begeleiden!