spordag voor leerlingen

Tijdens onze sportdagprogramma’s voor school staan een aantal kernpunten centraal: Plezier, bewegen en samenwerken. De programma’s bestaan uit gemiddeld 8 actieve onderdelen die ontworpen zijn om de leerlingen actief én passief te betrekken bij hun teambuilding. Met onze gevariërende programma’s zorgen wij voor een leerzame maar óók leuke dag! Door de afwisseling van zeer actieve teamactiviteiten en ook meer strategische spellen, zit er voor iedere leerlingen wel een interessant onderdeel bij. Tevens houden we de rondes en wisselmomenten zeer kort, om zo de spanningsboog optimaal te houden en de leerlingen effectiever gaan samenwerken om hun einddoel te behalen. Het doel is om de leerlingen te inspireren en te motiveren om als een hecht team te functioneren en natuurlijk om een ontzettend leuke dag te hebben!

"Ieder jaar boeken wij opnieuw een sportdag bij sportproductions, verrassende activiteiten en goede communicatie!"

Teamwork:
5/5
Intensiteit:
3.5/5
Competitie:
5/5
Gezondheid:
4/5
Toegangelijkheid:
4/5
Teamgames blog

programma Teambuilding

Samenwerken, communiceren en teamwork

De leerlingen zullen elkaar nodig hebben om deze sportdag succesvol te laten verlopen. De spellen zijn zo ontwikkeld dat je als individu de opdrachten niet voldoende kan uitvoeren. Ze leren te luisteren naar elkaar, te communiceren en oplossingsgericht te denken. De teams strijden tijdens 8 spelopdrachten waarbij de leerlingen moeten communiceren, samenwerken en strategisch moeten denken. Samen een probleem oplossen en dat sneller dan jullie tegenstander.

Elk team wordt uitgedaagd om op sportieve wijze hun samenwerking te perfectioneren. Samen is bewegen leuker, zeker tijdens deze activiteiten!

8 activiteiten | 2,5 uur

Mogelijk vanaf 70 deelnemers

Expeditie Huren op locatie

programma expeditie school

Gericht op verbinding maken

Kennen de leerlingen elkaar nog niet zo goed aan het begin van het schooljaar? Tijdens deze sportdag gebaseerd op het TV programma van Expeditie Robinson, heb je elkaar nodig om de spellen tot een goed einde te brengen en leren ze elkaar op een andere manier goed kennen…

Tijdens deze sportdag op school staat één ding centraal: samenwerking & teamgeest. Het programma bestaat uit een reeks proeven die ontworpen zijn om de leerlingen actief én passief te betrekken bij hun teambuilding. Met ons variërende programma, waarbij alle leerlingen voorzien worden van bandana, worden leerlingen gedwongen mee te doen en eten ze misschien wel krekels of sprinkhanen om hun team verder te helpen. Tevens leren ze vuur maken met een vuurstick, lossen ze puzzels op en leren ze schieten met pijl en boog. Kortom, een leerzame en vooral leuke unieke sportdag!  Het doel is om de deelnemers te inspireren en te motiveren om als een hecht team te functioneren en natuurlijk om een ontzettend leuke dag te hebben!

8 activiteiten | 2,5 uur

Mogelijk vanaf 70 deelnemers

Veilig Veiligheid

programma fun & spel

Samen plezier maken met bewegen

Plezier en lachen staat centraal. Een ontspannen en leuke dag voor alle leerlingen. Iedereen kan mee doen en alle activiteiten zijn gericht op lekker sporten en lachen. Verrassende onderdelen waar alle leerlingen graag aan mee willen doen.

Tijdens ons sportprogramma Fun & Spel draait alles om samenwerking en teamgeest. We bieden een divers programma van actieve workshops aan, speciaal ontworpen om leerlingen actief en passief bij de activiteiten te betrekken. De workshops zijn ontworpen om de leerlingen te inspireren en te motiveren om als een hecht team te functioneren en bewegen. Het doel is om niet alleen effectiever samen te werken, maar vooral om een onvergetelijke en leuke dag te beleven!

8 activiteiten | 2,5 uur

Mogelijk vanaf 70 deelnemers

handig om te weten:

Archery Tag op uw locatie

8 rondes van 15 minuten

Wanneer de leerlingen aankomen op het sportterrein, worden ze meteen ondergedompeld in de sportieve sfeer van de dag. Onze enthousiaste instructeurs die allemaal een opleiding genieten in Sportkunde, Sport & Bewegen of ALO ontvangen de leerlingen en zorgen voor een vlekkeloze start van het toernooi.

Met de adrenaline kunnen we spelen. Wij proberen daarom de rondes zo kort mogelijk te houden en de spanningsboog zo hoog mogelijk. De dag vliegt voorbij terwijl de leerlingen veel bewegen in de buitenlucht. Na 4 rondes zal er een korte pauze zijn en het is mogelijk om af te sluiten met een finale indien gewenst. 

Groepsactiviteiten Scholen

professionele begleiding

Gedurende de hele sportdag hebben de leerlingen de kans gekregen om hun sportieve vaardigheden en teamgeest te tonen en te verbeteren. Onze sportdag pakketten zijn altidj inclusief 2 begeleiders die er de hele dag bij zijn en de grote lijnen zullen uitzetten. Zelf heb je spelbegeleiders nodig die een spel kunnen begeleiden, dat betekent dus minimaal 8 spelbegeleiders. Zij krijgen instructies aan de hand van leskaarten die we vooraf kunnen opsturen.

Huur Bubbelbal op de camping

wat dienen jullie zelf te organiseren?

De locatie dient door jullie geregeld te worden. Je hebt minimaal een grasveld nodig van 50 bij 100 meter (voetbalveld) of meerdere grasvelden die op wandelafstand zijn. Tevens is het noodzakelijk dat er een stroompunt (220V) aanwezig is. Veelal is de sportlocatie van school al voldoende.

Verder dienen jullie 16 teams te maken van de hele groep die allemaal een wedstrijdschema in handen krijgen. Het doordraaischema kunnen wij voor jullie maken. Zorg dat alle leerlingen ongeveer 15 minuten voor aanvang van de sportdag omgekleed klaar staan op de locatie!

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Openingstijden:

Kantoor: Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur
Events: 24/7

Contactgegevens:

Social media:

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om niet te vergeten.

Veelgestelde vragen

Vanuit Sportproductions kunnen we voldoende spelbegeleiders regelen. Dit is overigens wel een post waarop je geld kan besparen wat soms net kan zorgen voor een extra side event!

Niet iedereen heeft evenveel geld ter beschikking voor een bedrijfsevenement, wij zijn ons daarvan bewust. Wij draaien er dan ook het liefst niet omheen, als wij uw budget weten werken we samen naar een evenement dat én aansluit bij uw wensen én die past binnen uw budget!

Iedere zomer werken wij samen met Europarcs en verzorgen wij op hun parken de Summertour. Door deze samenwerking kunnen wij in overleg gebruik maken van hun unieke locaties voor jullie evenement! Toch andere wensen? Samen kijken we naar een geschikte locatie!

De vaste programma’s die wij bieden, vormen de basis. Vanaf daar is uit te breiden naar jullie wens! Wil je een speciale gast, een afsluiting met een feest of liever een borrel met buffet? Wij regelen dit graag voor je!

Krijg jij energie van het organiseren van activiteiten? Voel je welkom om mee te brainstormen over gave extra’s! Heb je andere dingen te doen? Ook dat is wat ons betreft een prima regeling! Alleen voor klantspecifieke vragen komen we bij je terecht, verder kan je het aan ons overlaten.

Om het proces soepel te laten verlopen, gaan wij in de basis uit van ons zes-stappenplan: een kick-off, met vijf opeenvolgende meetings:

Kick-off: Tijdens de kick-off, bespreken we de wensen in grote lijnen. Welk/wat voor evenement willen jullie? Wat past goed bij jullie bedrijf? Hebben jullie zelf al ideeën? Hoe veel mensen nemen deel? Welke voorwaarden zijn er? Is er al een locatie? Etc.

De eerste event meeting: Eerste opzet vanuit ons (grote kaders). Is dit wat jullie verwachten? Welke input willen jullie leveren? Dialoog over de globale invulling.

De tweede event meeting: De grote lijnen staan veelal vast. Hoe maken we deze passend voor alle bezoekers?

De derde event meeting: Het evenement krijgt mer invulling, de eerste activiteiten worden vastgezet en er komen meer evenement gerichte taken. Ontwerp side events, toevoegen van sfeer en beleving.

De vierde event meeting: Het evenement staat, de sfeer en beleving is verfijnd en er zijn nog een aantal organisatorische actiepunten. De teamindeling wordt gemaakt en er is de mogelijkheid voor laatste aanvullingen.

De vijfde event meeting: Het evenement inclusief sfeer en beleving staat. Tijd voor het overleggen van de laatste planmatige punten en de mogelijkheid voor de puntjes op de ï.

Ja, dat kan. Met het aanbod van tal cursussen die zowel actief als passief te volgen zijn, kun je zelf de dag helemaal vormgeven! Liever veel sporten met zijn allen? Voeg dan de bootcamp en een zelfverdedigingscursus toe! Toch jezelf liever niet het zweet in werken? Kies voor een cursus gezonde voeding, voeding/beweegdagboek of timemanagement!

Voorafgaand aan het evenement bekijken we samen wat bij jullie past, samen geven we de dag vorm, wij regelen de rest!

Door iedere gastheer/gastvrouw te kleden in de vooraf gekozen dresscode zorgen wij dat zowel fit als VIP goed uit de verf komt. Met versiering op de locatie en passende workshops en activiteiten laten we de deelnemers inspireren en informeren. Om dit geheel doen wij een lintje door in de afsluiting de directeur te laten afronden met wat mooie woorden en een borrel in te luiden. Volgend jaar hebben zij het er nóg over!