Groepsuitje in Utrecht doen?

Zoeken jullie een actief en origineel groepsuitje in Utrecht? Dan helpen wij jullie graag! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleΒ bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Utrecht

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Utrecht

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Indoor Groepsuitjes Utrecht?

In Utrecht werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is Sporthal Nieuw Welgelegen, maar ook het sportcomplex in het stadion van FC Utrecht (Galgenwaard) is een goede optie. Dit zijn mooie en grote ruimtes met kleedkamers, douches en een kantine. Nieuw Welgeleggen ligt aan de Grebbeberglaan 13. Tevens is het mogelijk om in deze stad de activiteiten van Sportproductions buiten te spelen.

Hier kun je ons dan voornamelijk vinden bij het parkje aan de Oude Liesbosweg 68. Hier is altijd wel een stuk gras vrij voor onze originele activiteiten met een groep. Hier kun je onze workshops spelen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Alle onze groepsuitjes zijn actief en vernieuwend.

Onze actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelvoetbal, Voetdarts, Urban Footgolf of Archery Attack. Wij helpen u graag!