Slide
SpelenPlay

Bubbleball

Kegel elkaar pijnloos omver

Bubbelvoetbal huren op locatie

Een lachwekkend voetbalspel waarbij je elkaar omver kegelt. Probeer je direct te scoren of kegel je eerst de doelman uit zijn doel? Iedere deelnemers zit in een plastic bal en kan over de kop rollen of een andere omver duwen. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, bijvoorbeeld op een trapveldje, parkje, grasveld of gymzaal.

Bubbelbal | Zelf ophalen | 24 uur

Ophalen van bubbleballen kan in Nijmegen, Den Bosch of Rotterdam. Je krijgt de materialen 24 uur in het bezit en het is op te halen met een personenauto. Tevens krijg je een voetbal en een elektrische pomp mee. De materialen zijn te vervoeren met een personenauto waarbij de achterbank plat kan. Bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Bubbelbal.

€25,- per Bubbleball

Bubbelbal Huren op Locatie

Bubbelbal | Bezorgd op locatie | 24 uur

Wij bezorgen de materialen en halen het na afloop weer op. Inclusief gebruikershandleiding, voetbal en elektrische pomp. Dit kan al vanaf 8 Bubbleballen! Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

€ 32,- per Bubbleball
excl. reiskosten

Bubbleball Huren Sportproductions

Bubbelbal | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Deze workshop inclusief begeleider op jouw locatie zul je niet snel vergeten. Speel dit spel in een bos, bedrijfspand, gymzaal of door de groepsaccommodatie. Mogelijk vanaf 12 personen. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

1 uur | €21,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Bubbleball Huren

Veelgestelde vragen over Bubbelbal

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Is Bubbelbal corona-proof?
Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

Wat zijn de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Waar kan ik de Bubbleballen zelf ophalen?
Dat kan in Nijmegen, Den Bosch of Rotterdam bij onze afhaallocaties.

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Krijgt iedereen een Bubbelbal om mee te spelen?
Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de acitviteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is erg vermoeiend, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan het spelen toe komt op ons sportveld.

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing of 1 tegen de rest!

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Wij kunnen jullie adviseren. Voor outdoorlocaties weten wij in bijna elke plaats wel een geschikt speelveld. Voor een gymzaal of sportzaal kunnen wij je een link doorsturen, zodat je particulier kan huren, dat scheelt veel kosten!

Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar de richtlijn is uiterlijk 4 dagen van te voren. Dan dien je ook de betaling voldaan te hebben, namelijk. Maar als je belt kan het soms zelfs nog dezelfde dag als je geluk hebt!