Slide

Bubbleball

Kegel elkaar pijnloos omver

bubbelbal huren op locatie

Bubbelball | Zelf ophalen of Bezorgen

Ophalen van bubbleballen kan in Nijmegen of Breukelen. Je hebt dan de hele dag de materialen tot je beschikking. Voor een meerprijs kunnen we de materialen ook bezorgen. Inclusief gebruikershandleiding, voetbal en elektrische pomp. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Bubbelbal.

6 ballen (tot 12 personen): € 150,-
8 ballen (12 – 15 personen): € 190,-
10 ballen (16 – 25 personen): € 225,-

Incl. begeleiding | Op onze locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje op onze locatie of bij u.Voeg barbecue of drankje tijdens je reservering. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Bubbelbal.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Incl. begeleiding | Op jullie locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, in bijvoorbeeld een gymzaal of grasveld. Bekijk hier de veelgestelde vragen over Bubbelbal.

Vanaf 8 personen te spelen.
Excl. reiskosten 0.25/km.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

VEELGESTELDE VRAGEN BUBBELBAL

Is Bubbelbal corona-proof?
Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

Wat zijn de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Wat krijg je allemaal bij het zelf ophalen?
Wij leveren een voetbal, elektrische pomp en een handleiding. Het vervoeren kan in een personenauto met de achterbank plat!

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk.

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen.  Voor een meerprijs van 64 euro kunnen wij een gymzaal in jullie omgeving huren. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Als wij ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen of laten bezorgen, krijgen wij er dan ook een pomp bij?
Wanneer je de materialen zelf ophaalt of laat bezorgen op jullie locatie, leveren wij naast de bubbelballen ook een schriftelijke instructie, een pomp en een voetbal. Wij leveren dus alle benodigde materialen voor jullie bubbelbal uitje!

Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is uiterlijk 24 uur van te voren, maar in overleg kan het zelfs soms op de dag zelf nog!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?