Bubbleball Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Bubbleball Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 19,50 p.p.
Excl. reiskosten

poppetje goed

Min. 12 pers.
Min 8 jaar oud

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

Bubbelbal huren op locatie

Blijf jij met beide benen op de grond? In het briljante en uitdagende Bubbelbal spel kan dit nog wel eens lastig worden. Je vrienden, collega`s of teamgenoten vliegen op je af, maar jij bent niet bang! Je zet je schrap en kijkt op, nadat er een orkaan aan gelach je tegemoet komt. Langzaam durf jij je ogen weer te openen en blijkt iedereen pijnloos omver gekegeld te zijn door jouw teamgenoten. Wat een teamspel!

Je kun eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach!

Het spel is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en is ook voor de toeschouwers hilarisch om te zien. Dit spel kan overal gespeeld worden op gras, zand of een indoor sportvloer.

Groepsactiviteit op locatie

Is Bubbelbal binnen te spelen?

Dit leuke groepsuitje is binnen en buiten te spelen! U kunt een eigen locatie organiseren of wij doen dat voor u. De speellocatie heeft in ieder geval een zachte ondergrond nodig (zand, gras of sportvloer) van ongeveer 15 bij 25 meter. Tevens dient er een stroompunt aanwezig te zijn voor het opblazen van de Bubbelbal materialen.

Kom op onze speellocatie langs

Wij zijn de grootste aanbieder van Bubbelbal in Nederland. Ook de site Bubbleball.nl is een onderdeel van ons. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen! Een leuk uitje tijdens een vrijgezellenfeest, teamuitje of een personeelsdag.

Offerte opvragen

    Interesse in Bubbelbal? Bekijk het filmpje!

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?