Bubbleball Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Bubbleball Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 18,50 p.p.
Excl. reiskosten

poppetje goed

Min. 12 pers.
Min 8 jaar oud

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

Bubbelbal huren op locatie

Blijf jij met beide benen op de grond? In het briljante en uitdagende Bubbelbal spel kan dit nog wel eens lastig worden. Je vrienden, collega`s of teamgenoten vliegen op je af, maar jij bent niet bang! Je zet je schrap en kijkt op, nadat er een orkaan aan gelach je tegemoet komt. Langzaam durf jij je ogen weer te openen en blijkt iedereen pijnloos omver gekegeld te zijn door jouw teamgenoten. Wat een teamspel!

Je kun eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach!

Het spel is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en is ook voor de toeschouwers hilarisch om te zien. Dit spel kan overal gespeeld worden op gras, zand of een indoor sportvloer.

Groepsactiviteit op locatie

Is Bubbelbal binnen te spelen?

Dit leuke groepsuitje is binnen en buiten te spelen! U kunt een eigen locatie organiseren of wij doen dat voor u. De speellocatie heeft in ieder geval een zachte ondergrond nodig (zand, gras of sportvloer) van ongeveer 15 bij 25 meter. Tevens dient er een stroompunt aanwezig te zijn voor het opblazen van de Bubbelbal materialen.

Kom op onze speellocatie langs

Wij zijn de grootste aanbieder van Bubbelbal in Nederland. Ook de site Bubbleball.nl is een onderdeel van ons. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen! Een leuk uitje tijdens een vrijgezellenfeest, teamuitje of een personeelsdag.

Offerte opvragen

  Interesse in Bubbelbal? Bekijk het filmpje!

  Meest gestelde vragen Bubbelbal

  Is Bubbelbal corona-proof?
  Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

  Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
  Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 8 jaar mee kan doen!

  Hoe weet ik hoeveel Bubbelballen wij nodig hebben?
  Wij bepalen hoeveel bubbelballen het beste bij jullie groep past. Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is behoorlijk intensief, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan spelen toekomt!

  Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
  Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
  Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, denk hierbij aan de volgende opties:

  1. Last Man Standing: Proberen iedereen uit het vierkant te krijgen en zelf te blijven staan.
  2. Bubbelvoetbal: In 2 teams tegen elkaar voetballen, waarbij het mogelijk is om elkaar omver te kegelen. Het is ook mogelijk om een toernooitje te organiseren.
  3. Koprollen: Zoveel mogelijk koprollen maken achter elkaar over een bepaalde afstand.
  4. 1 tegen de rest: Probeer de overkant te behalen in 5 pogingen, waarbij tegenstanders je belemmeren.

  Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
  Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen.  Voor een meerprijs van 64 euro kunnen wij een gymzaal in jullie omgeving huren. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

  Als wij ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen of laten bezorgen, krijgen wij er dan ook een pomp bij?
  Wanneer je de materialen zelf ophaalt of laat bezorgen op jullie locatie, leveren wij naast de bubbelballen ook een schriftelijke instructie, een pomp en een voetbal. Wij leveren dus alle benodigde materialen voor jullie bubbelbal uitje!

  Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?