In Den Bosch groepsuitje doen?

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Den Bosch? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve vriendenuitjes, hilarische teamuitjes, originele kinderfeestjes, uitdagende familiedagen en origineleย bedrijfsuitjes aan voor alle leeftijden. Tevens is het mogelijk om een zeskamp of sportdag door ons te laten organiseren. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Op je eigen locatie in Den Bosch

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in Den Bosch

Indien je zelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Teamuitje, Vrijgezellendag of Afdelingsuitje in Den Bosch

In Den Bosch werken we samen met verschillende indoor ruimtes, waar u ons vaak kunt vinden. U kunt ervoor kiezen dat wij een ruimte voor jullie organiseren, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Onze favoriete sporthal in deze stad is de sporthal van de HALO, gelegen aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 22. Ook sporthal Ockenburgh aan de Wijndaelerduin 27 is een groot en fijn complex.

Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat onze groepsactiviteiten vaker aan het strand worden gespeeld. Het strand is zeer geschikt voor onze workshops en daarnaast kun je lekker uitwaaien op het terras. Paviljoen Birds is een zeer bekende van ons met een groot stuk zand ervoor en een heerlijke menukaart.

Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd. Onzeย actieve workshops zijn overal te spelen in deze stad, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Urban Footgolf en Flingo. Wij helpen u graag!