Apenkooien op Locatie - Apenkooi
Slide

Apenkooien

Brengt alle herinneringen terug

Apenkooien op locatie

In dit ouderwetse gymles spel beleef je weer helemaal de oude tijden. Apenkooi blijft toch een spel waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en deja vu momenten heeft. Zodra je aankomt in de zaal hoor je de jungle muziek al op de achtergrond. Je zult weer helemaal in de stemming komen, vooral als je merkt dat er apenmutsen al klaar liggen in de kleedkamer. Als iedereen dan eindelijk binnen in de gymzaal is, start het spel onder begeleiding van een opper-aap.

Apenkooien | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop Apenkooien verzorgt door een enthousiaste instructeur inclusief jungle-muziek, apenmutsen en rondvliegende bananen. Een lachwekkende groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

1 uur | €21,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Apenkooien - Apenkooi workshop

Apenkooien bij jouw in de buurt!

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte gymzaal is een zaal met veel turnmaterialen (basisschool gymzaal bijvoorbeeld) met een minimale grootte van 12 bij 20 meter. Als  particulier kunt u dit goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Apenkooi op locatie spelen

Een geschikte gymzaal bij jou in de buurt

Het is mogelijk om zelf een gymzaal in een gewenste woonplaats te huren als particulier. Wij kunnen jullie hierin ondersteunen, maar als bedrijf betalen wij een (veel hoger) commercieel tarief. Een gymzaal op een basisschool is al groot genoeg en vaak relatief eenvoudig vast te zetten!

Apenkooi op locatie spelen

Veelgestelde vragen Apenkooien

Wat zijn de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Is Apenkooien corona-proof?
Bij het spel kunnen de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het spel is alleen indoor te spelen, dus het ventileren van de ruimte is aan te raden.

Vanaf welke leeftijd kan Apenkooien gespeeld worden?
Apenkooien is vanaf 6 jaar te spelen! Je dient met minimaal 12 personen te zijn.

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?
De afmetingen van een gymzaal dienen minimaal 12 bij 20 meter te zijn en moet in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Hoe ziet het programma eruit bij Apenkooien?
Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg wie de opperaap is en zal de spelvormen begeleiden onder het genot van junglemuziek.

Kan Apenkooien zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Nee! Apenkooien is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt. Jullie dienen zelf een zaal te regelen. Wij kunnen als bedrijf jullie hiermee ondersteunen.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.