Hoe goed is jouw survivalinstinct?

Tijdens de activiteit Expeditie Company strijd je tegen elkaar in teams langs allerlei verschillende proeven. Heb jij een team die all-round over de benodigde kwaliteiten bezit? Dan kom jij in de finale waar jouw ware survivalskills op de proef worden gesteld!

Video afspelen over Expeditie robinson
4.8
5/5

Expeditie Company Stats

Teamwork:
5/5
Intensiteit:
3/5
Competitie:
4/5
Gezondheid:
2/5
Toegangelijkheid:
5/5
Archery Tag Camping

Dagprogramma Expeditie Company

De activiteit Expeditie Company is opgebouwd uit een vast, driedelig programma: ontvangst en uitleg, activiteiten, en een afsluiting. 

De deelnemers worden ontvangen door authentieke avonturieren en worden ontvangen alsof zij aan de echte Expeditie meedoen. De proeven staan over het terrein verspreid en door de extra versiering en sfeer lijkt het of je echt op een onbewoond eiland zit, een echte beleving! Alle proeven worden uitgelegd, de teams worden gemaakt en onderverdeeld onder de proeven. Hierna kan de Expeditie echt beginnen!

De teams strijden tegen elkaar in allerlei proeven en er wordt bijgehouden welke teams de proeven winnen. Aan het einde spelen de teams de zenuwslopende vuurproef, het team dat de meeste proeven wint, bewijst zichzelf de beste survivor te zijn en wordt de winnaar van de Expeditie Company!

Wat onderscheidt Expeditie Company van het ‘standaard’ bedrijfsuitje?

Om ervoor te zorgen dat het evenement volgend jaar nog in het geheugen gegrift staat, is Expeditie Company een hele sfeerbeleving. Veel mensen kennen het programma Expeditie Robinson van TV en zijn benieuwd hoe het is om dit te ervaren. Met proeven geïnspireerd van televisie, maakt dit de uitgelezen mogelijkheid te kijken hoe goed jouw survival-instinct is. Zo zijn er proeven als de eetproef, waarbij je wordt uitgedaagd om letterlijk te ‘eten wat de pot schaft’, in het wild is het tenslotte niet anders! Ook mag de vuurproef natuurlijk niet ontbreken, zelf vuur moet maken is misschien wel de belangrijkste competentie van survival. De proeven, de aankleding, de sfeer en de muziek zorgen voor de ultieme experience!

De proeven uit Expeditie Company worden gespeeld in teamverband, maar teamgenoten kunnen uiteraard tactisch worden ingezet: jouw teamgenoten inzetten in proeven waarin zij uitblinken kan nog wel eens in jouw voordeel werken! Teambuilding wordt hier naar een nieuw level gebracht. Helder met elkaar communiceren en elkaar aanmoedigen blijkt de ‘key’ voor survival!

Expeditie Robinson huren Camping

Cases

Organisatie: “Vanuit EuroParcs hebben we samen met Sportproductions het event Expeditie EuroParcs ontwikkeld. Het event wordt onwijs goed ontvangen door onze gasten op de vakantieparken. Het is een event waar kampen tegen elkaar strijden in proeven om wie een echte Robinson is. Een geweldig event voor families en grote groepen.”

Deelnemer: “Super leuk en uniek animatieprogramma voor kinderen en ouders!”

Deelnemer: “Dit is echt goed bedacht!”

Vakantiewerk bij Sportproductions

Ontvangst

Vanaf het moment dat de auto’s, bussen en fietsen aankomen bij het evenement worden de bezoekers meegenomen in de sfeer en beleving van het evenement. Ze ontkomen niet aan het thema en dat al voor ze het terrein op zijn!

Inschrijving en koffie

Na de ludieke aankomst, krijgen ze tijdens het inschrijven informatie over de vorming van hun teams, de locatie en een globale dagplanning! Een mooi moment om tijdens de koffie de prijs tentoon te stellen.

Animatiewerk op campings en vakantieparken
Expeditie Company Personeelsdag

Grand opening

Nu iedereen rustig is aangekomen, gaan we over tot actie! De expeditie wordt geopendavonturiers trappen de dag af en de proeven gaan van start!

Activiteiten / lunch

De teams zijn aan het strijden bij alle proeven, en gaan volop voor de winst! Van eetproef, naar balans proef, tot vuurproef, alle competenties worden op de proef gesteld.

Expeditie Company Personeelsdag Huren
Expeditie Company Bedrijfsuitje

Finale / afsluiting

De hele dag hebben de deelnemers keihard gestreden om een echte Robinson te worden. De twee teams die dit het best hebben gedaan strijden tegen elkaar in de zenuwslopende vuurproef! Wie krijgt dat vuur als eerste aan en gaat er met de prijs vandoor?

Borrel / buffet

Na de sportieve dag, is het tijd voor een welverdiend avondmaal. Ondanks dat er op het onbewoond eiland van Expeditie niet veel lekkers te vinden is, is dat er nu gelukkig wel.

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Openingstijden:

Kantoor: Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur
Events: 24/7

Contactgegevens:

Social media:

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om niet te vergeten.

Bekijk ook onze andere programma's

Olympische spelen

Tijdens de Olympische Spelen brengen wij de Romeinse tijd weer tot leven. Onder begeleiding van Asterix en Obelix strijd je in de Spelen tegen elkaar in teams over de velden van Olympia. Het bedrijfsevenement waar teamwork, competitie en plezier elkaar kruisen!

Sportieve activiteiten bedrijven

Healthy Days

Fysiek en mentaal gezond zijn, dat doe je zo! Laat je inspireren tijdens uiteenlopende workshops. Van timemanagement tot bootcamp en van mindgym tot voeding. Dat is voor iedereen belangrijk, toch?

Veelgestelde vragen

Vanuit Sportproductions kunnen we voldoende spelbegeleiders regelen. Dit is overigens wel een post waarop je geld kan besparen wat soms net kan zorgen voor een extra side event!

Niet iedereen heeft evenveel geld ter beschikking voor een bedrijfsevenement, wij zijn ons daarvan bewust. Wij draaien er dan ook het liefst niet omheen, als wij uw budget weten werken we samen naar een evenement dat én aansluit bij uw wensen én die past binnen uw budget!

Iedere zomer werken wij samen met Europarcs en verzorgen wij op hun parken de Summertour. Door deze samenwerking kunnen wij in overleg gebruik maken van hun unieke locaties voor jullie evenement! Toch andere wensen? Samen kijken we naar een geschikte locatie!

De vaste programma’s die wij bieden, vormen de basis. Vanaf daar is uit te breiden naar jullie wens! Wil je een speciale gast, een afsluiting met een feest of liever een borrel met buffet? Wij regelen dit graag voor je!

Krijg jij energie van het organiseren van activiteiten? Voel je welkom om mee te brainstormen over gave extra’s! Heb je andere dingen te doen? Ook dat is wat ons betreft een prima regeling! Alleen voor klantspecifieke vragen komen we bij je terecht, verder kan je het aan ons overlaten.

Om het proces soepel te laten verlopen, gaan wij in de basis uit van ons zes-stappenplan: een kick-off, met vijf opeenvolgende meetings:

Kick-off: Tijdens de kick-off, bespreken we de wensen in grote lijnen. Welk/wat voor evenement willen jullie? Wat past goed bij jullie bedrijf? Hebben jullie zelf al ideeën? Hoe veel mensen nemen deel? Welke voorwaarden zijn er? Is er al een locatie? Etc.

De eerste event meeting: Eerste opzet vanuit ons (grote kaders). Is dit wat jullie verwachten? Welke input willen jullie leveren? Dialoog over de globale invulling.

De tweede event meeting: De grote lijnen staan veelal vast. Hoe maken we deze passend voor alle bezoekers?

De derde event meeting: Het evenement krijgt mer invulling, de eerste activiteiten worden vastgezet en er komen meer evenement gerichte taken. Ontwerp side events, toevoegen van sfeer en beleving.

De vierde event meeting: Het evenement staat, de sfeer en beleving is verfijnd en er zijn nog een aantal organisatorische actiepunten. De teamindeling wordt gemaakt en er is de mogelijkheid voor laatste aanvullingen.

De vijfde event meeting: Het evenement inclusief sfeer en beleving staat. Tijd voor het overleggen van de laatste planmatige punten en de mogelijkheid voor de puntjes op de ï.