Teambuilding: leer je collega's écht kennen!

Tijdens dit actieve bedrijfsuitje strijd je in verschillende teams tegen elkaar. Alle activiteiten zijn gericht op samenwerken en elkaar beter leren kennen! Het programma bestaat uit workshops die op actieve of passieve manier de deelnemers laten ervaren hoe zij met elkaar samenwerken, hoe men communiceert en hoe leuk het kan zijn om elkaar eens goed te leren kennen! Samen bepalen we welke activiteiten het beste passen bij jouw organisatie en zorgen we ervoor dat ze een leerzame en vooral energieke dag hebben!

Video afspelen over zeskamp huren
4.8
5/5

Teambuilding bedrijfsuitje Stats

Teamwork:
3/5
Intensiteit:
3/5
Competitie:
4/5
Gezondheid:
5/5
Toegangelijkheid:
5/5

Dagprogramma Teambuilding

Bij dit  teambuilding pakket is van alles mogelijk. In het vaste programma zijn 8 activiteiten opgenomen die zich ieder op een ander aspect van strategie, communicatie of samenwerken kunnen focussen. De gemene deler is hier natuurlijk: Teambuilding! 

Bij dit programma ben jij in de lead als het aankomt op sfeer en beleving. Samen bepalen we van tevoren welke workshops we die dag aanbieden. Afhankelijk van de gewenste sfeer kan hierbij een dresscode worden gekozen. Voor actieve workshops is een sportieve- of vrijetijdslook vaak het meest in trek. Heb je toch de voorkeur voor passieve(re) workshops? Dan is een VIP of een casual chic dresscode doorgaans aantrekkelijker! 

Na ontvangst met koffie en thee wordt de dag ingeluid door een spreker. Of het nu gaat over belangrijke kernpunten, behaalde resultaten of de inleiding van het thema gezondheid: in overleg bekijken we welke vorm bij jou past! Vervolgens gaan de gasten in groepen naar de verschillende workshops toe en worden uitgedaagd (actief) deel te nemen aan de workshops. Aan het eind van het programma sluiten we centraal af, dit is het ideale moment voor een bedankje en de aftrap van de borrel!

Wat onderscheidt de Teambuilding van het ‘standaard’ bedrijfsuitje?

Om te zorgen dat het personeel het volgend jaar nóg over het evenement heeft, geven wij ze het WOW-effect mee. Dit behalen we door tijdens het evenement het thema teambuilding, de sfeer en de beleving te optimaliseren. Wat begon met een ‘stapje extra’ is uitgemond in een programma waar versiering, acteurs, muziek én bedrijfsspecifieke side-events niet meer weg te denken zijn. Het totaal moet tenslotte één groot plaatje zijn!

Hiermee veranderen we wat normaal een ‘leuk’ bedrijfsuitje is, in een bedrijfsevenement waar het personeel écht herinneringen maakt. Zo bestaat de Teambuilding uit alles wat met samenwerken te maken heeft: van fysiek tot mentaal, alles in het kader van teambuilding is mogelijk. Wie weet nemen leren collega’s elkaar op een nieuwe manier kennen en is de sfeer nog het hele jaar top te noemen! 

Cases

Organisatie: “Alleen maar positieve reacties teruggekregen van mijn collega’s. Ondanks het slechte weer was het toch een geslaagde dag! Knap hoe het team op dat moment om ging met de weersvoorspellingen en improviseerde om alles tot een goed einde te brengen. Dit uitje nemen we zeker mee voor volgend jaar om het opnieuw te doen! Nogmaals bedankt voor alle inzet!” 

Deelnemer: “De sfeer was erg leuk en de catering met de barbecue zeer goed. Fijn dat er ook workshops voor alle collega’s bij zaten”

Deelnemer: “Ik had verwacht dat het gewoon een sportdag was, maar het waren echt activiteiten met enthousiaste begeleiders! Bedankt!”

Healthy Days Sportdag Huren

Ontvangst

Wanneer de deelnemers arriveren op locatie, worden zij direct meegenomen in de sfeer en beleving van het evenement. Ze worden ontvangen door gastheren en gastvrouwen die in het vooraf gekozen kleding thema zijn gekleed. Fit of VIP, zij zorgen ervoor dat het ontvangst tip en top verloopt.

Inschrijving en koffie

Na de ludieke aankomst, krijgen ze tijdens het inschrijven informatie over de volgorde van de workshops, de locatie en een globale dagplanning! Dit biedt een mooi moment om onder het genot van koffie of thee met elkaar de dag te starten en eventueel nog om te kleden voor actieve workshops.

Healthy Days Bedrijfsuitje
Animatiewerk op campings en vakantieparken

Grand opening

Nu iedereen rustig is aangekomen, gaan we over tot actie! De dag wordt afgetrapt door een interessante spreker, die (samen met de directeur) alvast onderwerpen van die dag introduceert en het publiek inspireert. De dag kan beginnen!

Workshops

Van Megaball tot Vliegend Tapijt en van pijl & boog schieten tot de letterpakken, verscheidene aspecten van teambuilding worden uitvoerig besproken en de deelnemers gaan ervaren hoe leuk hun collega’s eigenlijk zijn!

Teamgames op locatie huren

afsluiting

De hele dag hebben de deelnemers gestreden op een laag drempelige manier, waarbij tricks over gezondheid gehad en hebben zij ervaren hoe zij hun eigen gezondheid kunnen bevorderen. Na de laatste workshop komt iedereen samen en is er ruimte voor een nawoord en worden de workshops afgesloten. Dit is een goed moment om het personeel te bedanken!

Borrel / buffet

Na de drukke dag, is het tijd voor een welverdiend avondmaal en/of buffet. Kijken of ze de voeding tips direct ten harte nemen!

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Openingstijden:

Kantoor: Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur
Events: 24/7

Contactgegevens:

Social media:

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om niet te vergeten.

Bekijk ook onze andere programma's

Olympische spelen

Tijdens de Olympische Spelen brengen wij de Romeinse tijd weer tot leven. Onder begeleiding van Asterix en Obelix strijd je in de Spelen tegen elkaar in teams over de velden van Olympia. Het bedrijfsevenement waar teamwork, competitie en plezier elkaar kruisen!

Studenten uitje organiseren

Expeditie Company

Onder begeleiding van de meest ervaren survivalisten wordt u begeleid van proef naar proef. Kracht, kennis en inzicht komen hier samen! Heb jij een team die all-round over de benodigde kwaliteiten bezit?!

Veelgestelde vragen

Vanuit Sportproductions kunnen we voldoende spelbegeleiders regelen. Dit is overigens wel een post waarop je geld kan besparen wat soms net kan zorgen voor een extra side event!

Niet iedereen heeft evenveel geld ter beschikking voor een bedrijfsevenement, wij zijn ons daarvan bewust. Wij draaien er dan ook het liefst niet omheen, als wij uw budget weten werken we samen naar een evenement dat én aansluit bij uw wensen én die past binnen uw budget!

Iedere zomer werken wij samen met Europarcs en verzorgen wij op hun parken de Summertour. Door deze samenwerking kunnen wij in overleg gebruik maken van hun unieke locaties voor jullie evenement! Toch andere wensen? Samen kijken we naar een geschikte locatie!

De vaste programma’s die wij bieden, vormen de basis. Vanaf daar is uit te breiden naar jullie wens! Wil je een speciale gast, een afsluiting met een feest of liever een borrel met buffet? Wij regelen dit graag voor je!

Krijg jij energie van het organiseren van activiteiten? Voel je welkom om mee te brainstormen over gave extra’s! Heb je andere dingen te doen? Ook dat is wat ons betreft een prima regeling! Alleen voor klantspecifieke vragen komen we bij je terecht, verder kan je het aan ons overlaten.

Om het proces soepel te laten verlopen, gaan wij in de basis uit van ons zes-stappenplan: een kick-off, met vijf opeenvolgende meetings:

Kick-off: Tijdens de kick-off, bespreken we de wensen in grote lijnen. Welk/wat voor evenement willen jullie? Wat past goed bij jullie bedrijf? Hebben jullie zelf al ideeën? Hoe veel mensen nemen deel? Welke voorwaarden zijn er? Is er al een locatie? Etc.

De eerste event meeting: Eerste opzet vanuit ons (grote kaders). Is dit wat jullie verwachten? Welke input willen jullie leveren? Dialoog over de globale invulling.

De tweede event meeting: De grote lijnen staan veelal vast. Hoe maken we deze passend voor alle bezoekers?

De derde event meeting: Het evenement krijgt mer invulling, de eerste activiteiten worden vastgezet en er komen meer evenement gerichte taken. Ontwerp side events, toevoegen van sfeer en beleving.

De vierde event meeting: Het evenement staat, de sfeer en beleving is verfijnd en er zijn nog een aantal organisatorische actiepunten. De teamindeling wordt gemaakt en er is de mogelijkheid voor laatste aanvullingen.

De vijfde event meeting: Het evenement inclusief sfeer en beleving staat. Tijd voor het overleggen van de laatste planmatige punten en de mogelijkheid voor de puntjes op de ï.

Ja, dat kan. Met het aanbod van tal cursussen die zowel actief als passief te volgen zijn, kun je zelf de dag helemaal vormgeven! Liever veel sporten met zijn allen? Voeg dan de bootcamp en een zelfverdedigingscursus toe! Toch jezelf liever niet het zweet in werken? Kies voor een cursus gezonde voeding, voeding/beweegdagboek of timemanagement!

Voorafgaand aan het evenement bekijken we samen wat bij jullie past, samen geven we de dag vorm, wij regelen de rest!

Door iedere gastheer/gastvrouw te kleden in de vooraf gekozen dresscode zorgen wij dat zowel fit als VIP goed uit de verf komt. Met versiering op de locatie en passende workshops en activiteiten laten we de deelnemers inspireren en informeren. Om dit geheel doen wij een lintje door in de afsluiting de directeur te laten afronden met wat mooie woorden en een borrel in te luiden. Volgend jaar hebben zij het er nóg over!