Vriendenuitje: gegarandeerd lachen!

Met je beste vrienden een leuke dag beleven: Daar helpen wij graag bij mee! Je vriendengroep is altijd een gemixte groep met veel verschillende wensen. Wij helpen je mee in de zoektocht naar een uitje die voor iedereen geschikt is. Wij bieden vele verschillende uitjes aan, van heel intensief, naar juist laag intensief. Wil je juist de omgeving verkennen of lekker actief bezig zijn om vervolgens voldaan een drankje te nuttigen. Bekijk onze uitjes en neem contact op als je hulp nodig hebt.

Vrijgezellenfeest Huren op locatie

"Super bedankt voor jullie enthousiaste begeleiding, volgend jaar weer!"

Activiteiten:
5/5
Communicatie:
3.5/5
Begeleiding:
5/5
Flexibiliteit:
4/5
Toegangelijkheid:
5/5
Archery Tag op uw locatie

Archery Tag

Met pijl en boog schieten op elkaar

Archery Tag is een uitdagende nieuwe variant van trefballen met pijl & boog en lijkt op paintball. Kun je een pijl vangen, komt je hele team vrij. Word je geraakt bent je af! Een leuk en origineel teamuitje om de hele groep mee te verassen.

Deze workshop inclusief begeleider op jouw locatie zal je niet snel vergeten. Speel dit spel in een bos, parkje, bedrijfspand, gymzaal of op een grasveld in de buurt.

Overal op locatie | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Teambuilding op locatie huren

Teamgames

Alles draait om samenwerken, strategisch denken slimheid

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle teamgenoten tijdens het teamuitje!

Dit spel kan overal op locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in een parkje of een grasveld in de buurt. 

Overal op locatie | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Bubbelbal huren

Bubbleball

Kegel elkaar pijnloos omver

Een lachwekkend voetbalspel waarbij je elkaar omver kegelt. Probeer je direct te scoren of kegel je eerst de doelman uit zijn doel? Iedere deelnemers zit in een plastic bal en kan over de kop rollen of een andere omver duwen. Je benen zijn vrij en hiermee kun je dus rennen en een bal trappen.

Dit spel kan overal op locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in een parkje of een grasveld in de buurt. 

Overal op locatie | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Expeditie Company Personeelsdag Huren

Expeditie robinson

Durf jij krekels te eten?

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende expeditie proeven en kroon je team als echte robinson. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen! Alleen mogelijk inclusief begeleiding.

Overal op locatie | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Ouderwetse Gymles Huren op locatie

Oldskool Gymles

Die gymdocent met z’n foute grappen

Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst. Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Het dient altijd in een gymzaal plaats te vinden en die is als particulier eenvoudig te organiseren in jullie gewenste woonplaats.

In gymzaal | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Apenkooien op uw locatie

Apenkooien

Met echte apen, junglemuziek en rondvliegende bananen

Tijdens deze hilarische vrijgezellen dag begeleidt onze Alfa-aap jullie in verschillende rondes door deze ouderwetse gymles heen. Maar wij gaan verder dan dat: Junglemuziek, verkleding en rondvliegende bananen zijn enkele facetten van deze unieke workshop. Apenkooi kan uitgevoerd worden vanaf 12 personen.

Het dient altijd in een gymzaal plaats te vinden en die is als particulier eenvoudig te organiseren in jullie gewenste woonplaats.

In gymzaal | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken en dit uitje kan alleen in een gymzaal

Hot Shot Paintball Huren

Hot Shot Paintball

Milieuvriendelijk met echte verfballetjes

Dit spel is een nieuwe, milieuvriendelijke variant op het traditionele paintball, waarbij de verfballen veel minder pijn doen en je geen super warm uniform aan hoeft. Jullie terrein dient afgezonderd te zijn voor andere personen en mag dus niet openbaar zijn. Hoe meer verstopplekken, hoe leuker!

Het spel kan alleen gespeeld worden op een afgesloten, eigen terrein, met een vrije omgeving.

Op eigen terrein | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken en dit uitje kan alleen op een eigen terrein

Sportdag op school

de alleskunner

JE WORDT GETEST OP…EIGENLIJK ALLES…

Bekend van het televisie programma. Tijdens hilarische spelletjes probeer je opdrachten beter of sneller uit te voeren dan alle anderen! Soms is daar behendigheid voor nodig, soms brute kracht en soms ook een klein beetje souplesse! 

Heb je een goed geheugen? Hoe sterk zijn je stembanden? Heb je een fijne motoriek of weet je gewoon heel veel? Alles wordt getest in meer dan 15 Alleskunner opdrachten.

Overal op locatie | 1,5 uur

Vanaf 12 personen te boeken

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Openingstijden:

Kantoor: Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur
Events: 24/7

Contactgegevens:

Social media:

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om niet te vergeten.

BEN JE MET EEN GROEP MET MEER 70+ PERSONEN

Sportieve activiteiten bedrijven

Olympische spelen

Tijdens de Olympische Spelen brengen wij de Romeinse tijd weer tot leven. Onder begeleiding van Asterix en Obelix strijd je in de Spelen tegen elkaar in teams over de velden van Olympia. Het bedrijfsevenement waar teamwork, competitie en plezier elkaar kruisen!

Studenten uitje organiseren

Expeditie Company

Onder begeleiding van de meest ervaren survivalisten wordt u begeleid van proef naar proef. Kracht, kennis en inzicht komen hier samen! Heb jij een team die all-round over de benodigde kwaliteiten bezit?!

Veelgestelde vragen

Vanuit Sportproductions kunnen we voldoende spelbegeleiders regelen. Dit is overigens wel een post waarop je geld kan besparen wat soms net kan zorgen voor een extra side event!

Niet iedereen heeft evenveel geld ter beschikking voor een bedrijfsevenement, wij zijn ons daarvan bewust. Wij draaien er dan ook het liefst niet omheen, als wij uw budget weten werken we samen naar een evenement dat én aansluit bij uw wensen én die past binnen uw budget!

Iedere zomer werken wij samen met Europarcs en verzorgen wij op hun parken de Summertour. Door deze samenwerking kunnen wij in overleg gebruik maken van hun unieke locaties voor jullie evenement! Toch andere wensen? Samen kijken we naar een geschikte locatie!

De vaste programma’s die wij bieden, vormen de basis. Vanaf daar is uit te breiden naar jullie wens! Wil je een speciale gast, een afsluiting met een feest of liever een borrel met buffet? Wij regelen dit graag voor je!

Krijg jij energie van het organiseren van activiteiten? Voel je welkom om mee te brainstormen over gave extra’s! Heb je andere dingen te doen? Ook dat is wat ons betreft een prima regeling! Alleen voor klantspecifieke vragen komen we bij je terecht, verder kan je het aan ons overlaten.

Om het proces soepel te laten verlopen, gaan wij in de basis uit van ons zes-stappenplan: een kick-off, met vijf opeenvolgende meetings:

Kick-off: Tijdens de kick-off, bespreken we de wensen in grote lijnen. Welk/wat voor evenement willen jullie? Wat past goed bij jullie bedrijf? Hebben jullie zelf al ideeën? Hoe veel mensen nemen deel? Welke voorwaarden zijn er? Is er al een locatie? Etc.

De eerste event meeting: Eerste opzet vanuit ons (grote kaders). Is dit wat jullie verwachten? Welke input willen jullie leveren? Dialoog over de globale invulling.

De tweede event meeting: De grote lijnen staan veelal vast. Hoe maken we deze passend voor alle bezoekers?

De derde event meeting: Het evenement krijgt mer invulling, de eerste activiteiten worden vastgezet en er komen meer evenement gerichte taken. Ontwerp side events, toevoegen van sfeer en beleving.

De vierde event meeting: Het evenement staat, de sfeer en beleving is verfijnd en er zijn nog een aantal organisatorische actiepunten. De teamindeling wordt gemaakt en er is de mogelijkheid voor laatste aanvullingen.

De vijfde event meeting: Het evenement inclusief sfeer en beleving staat. Tijd voor het overleggen van de laatste planmatige punten en de mogelijkheid voor de puntjes op de ï.

Ja, dat kan. Met het aanbod van tal cursussen die zowel actief als passief te volgen zijn, kun je zelf de dag helemaal vormgeven! Liever veel sporten met zijn allen? Voeg dan de bootcamp en een zelfverdedigingscursus toe! Toch jezelf liever niet het zweet in werken? Kies voor een cursus gezonde voeding, voeding/beweegdagboek of timemanagement!

Voorafgaand aan het evenement bekijken we samen wat bij jullie past, samen geven we de dag vorm, wij regelen de rest!

Door iedere gastheer/gastvrouw te kleden in de vooraf gekozen dresscode zorgen wij dat zowel fit als VIP goed uit de verf komt. Met versiering op de locatie en passende workshops en activiteiten laten we de deelnemers inspireren en informeren. Om dit geheel doen wij een lintje door in de afsluiting de directeur te laten afronden met wat mooie woorden en een borrel in te luiden. Volgend jaar hebben zij het er nóg over!