Onze locaties

Per provincie een vaste prijs

Per provincie hanteren wij vaste tarieven, wel zo makkelijk! Swipe met je muis over de landkaart om de reiskosten te zien.

Bekijk onze bekende speellocaties

De blauwe stippen op de landkaart zijn locaties waar wij vaker onze activiteiten uitvoeren en die zeer geschikt zijn! Hier kunnen wij jullie evenement nagenoeg altijd laten plaatsvinden! 

Groepsactiviteiten Scholen

Missie & visie

Bedrijfsuitjes op locatie

Sportproductions is een evenementenbureau dat is opgericht in 2013 door Sander Siemes. Bij Sportproductions geloven we dat een groepsuitje niet alleen leuk en vermakelijk moet zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen in het opbouwen van teamwork en het versterken van relaties.  Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van groepsuitjes van Nederland. Sportproductions richt zich voornamelijk op bedrijven, scholen en vakantieparken. We staan bekend om onze programma’s gericht op groepen van 70 plus personen.

De visie van Sportproductions is om de marktleider te blijven in het organiseren van uitjes, waarbij mensen werken die met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.