Onze locaties

Outdoor

Outdoorlocaties bij jouw in de buurt

Er is geen meerprijs voor deze locatie

Deze locaties zijn openbare parken of grasvelden die altijd zeer geschikt zijn voor onze activiteiten. Kom omgekleed naar deze locatie waar onze instructeur alles al opgebouwd heeft en klaarstaat voor een mooie herinnering! 

Per provincie zijn er vaste reiskosten

Swipe met je muis over de landkaart om de reiskosten per provincie te bepalen. Wij hanteren vaste reiskosten per provincie, wel zo makkelijk! De blauwe bolletjes zijn punten waar wij vaker zijn geweest en waar we kunnen afspreken.

Op eigen locatie óf onze bekende locaties

Je kunt een eigen locatie organiseren. Lees verderop deze pagina de criteria. We kunnen ook op de blauwe stippen op de landkaart afspreken! Dit zijn locaties waar wij vaker onze activiteiten uitvoeren en die zeer geschikt zijn! 

Groepsactiviteiten Scholen
Indoor

Indoorlocaties bij jouw in de buurt

Er is een meerprijs van €54,- per uur voor deze locaties

Deze locaties zijn gymzalen die wij voor jullie kunnen vastzetten. De meerprijs voor het huren van een locatie is €54,- per uur. Er zijn altijd kleedkamers en toiletten aanwezig. Onze instructeur staat klaar om jullie te ontvangen! Let op: Bij Apenkooien en de Oldskool Gymles betaal je geen extra kosten, dan regelen wij een gymzaal voor je.

Eigen speel locatie organiseren

Het is ook mogelijk om een eigen speellocatie te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een veldje bij een groepsaccommodatie, camping, trapveldje of park in de buurt. Wij komen naar jullie toe!

De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn. Dit mag een openbaar grasveldje of parkje zijn. Belangrijk is dat er geen scherpe objecten zijn en je omstanders geen last van ons hebben. Voor onze activiteit heb je geen vergunning voor nodig.

De visie van Sportproductions is dat innovatieve activiteiten voor iedereen beschikbaar moeten zijn, overal in het land, waarbij mensen werken die met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bijzonderheden:

  • Voor Hot Shot Paintball dien je een eigen terrein te hebben, dit mag niet op een openbaar terrein.
  • Apenkooien en de Oldskool Gymles kunnen niet op een eigen locatie, daar dient een gymzaal voor gehuurd te worden. Dat doen wij voor je zonder extra kosten.