Op jullie eigen locatie óf onze bekende locaties

Je kunt een eigen locatie organiseren, waar wij naar toe komen of kiezen voor een speellocatie waar wij vaker komen! Lees verderop deze pagina de criteria. 

OUTDOOR LOCATIES BIJ JOU IN DE BUURT!

Er is geen meerprijs voor deze locaties

De blauwe stippen op de landkaart zijn geschikte locaties om af te spreken! Dit zijn openbare locaties, waar wij vaker onze activiteiten uitvoeren en die zeer geschikt zijn! Kom omgekleed naar deze locatie, waar onze instructeur jullie ontvangt en alles al opgebouwd heeft voor een mooie herinnering! 

EEN EIGEN ORGANISEREN, WIJ KOMEN NAAR JE TOE!

Bekijk goed de criteria hieronder

Het is mogelijk dat je een eigen speellocatie organiseert. Denk bijvoorbeeld aan een veldje bij een groepsgebouw, camping, trapveldje of park in de buurt. Wij komen naar jullie toe!

Per activiteit dient het speelveld minimaal 15 bij 25 meter te zijn. Dit mag een openbaar grasveldje of parkje zijn. Belangrijk is dat er geen scherpe objecten zijn en je omstanders geen last van ons hebben. Voor onze activiteit heb je geen vergunning voor nodig.

De visie van Sportproductions is dat innovatieve activiteiten voor iedereen beschikbaar moeten zijn, overal in het land, waarbij mensen met plezier samenwerken om jullie groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Uitzonderingen:

  • Voor Hot Shot Paintball dien je een eigen terrein te hebben, dit mag niet op een openbaar terrein.
  • Apenkooien en de Oldskool Gymles kunnen uitsluitend in een gymzaal gedaan worden, die kun je relatief goedkoop huren bij de gemeente. 
Groepsactiviteiten Scholen