Schoolkamp

Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van sportieve programma’s voor schoolkampen, bedrijfsuitjes en vakantieparken is het nu mogelijk om tijdens jullie verblijf bij een groepsgebouw of accommodatie gebruik te maken van onze diensten!

Geniet van het buitenleven terwijl je samen met je vrienden, familie, leerlingen of collega’s actief bezig bent met Lasergamen, Bubbleballen, Paintballen of Archery Tag. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus en zijn nu verkrijgbaar voor alle groepen die verblijven bij 1 van de groepsgebouwen die aangesloten zijn.

Kies voor een sportdag, workshop in de middag of een uniek avondprogramma. Wij denken graag met je mee.  Tevens is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met onze materialen aan de hand van digitale leskaarten. Mocht jullie budget niet toereikend zijn, is dat een mooi alternatief!

Bekijk onze aanbod hieronder

Google revieuw
4.5/5

vanaf 12 personen | hele dag

zelf service | Budget optie

Dé optie voor groepen die minder te besteden hebben, maar toch een leuke activiteit zoals Bubbleball, Lasergamen of Teambuilding wiilen doen. Bij sommige groepsgebouwen is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met onze leskaarten en filmpjes. Je hebt de materialen de hele dag tot je beschikking!  

12 - 70 personen | 1,5 uur

unieke workshops

Laat je verrassen door ons aanbod van actieve en leuke activiteiten geschikt voor kleinere groepen op jullie groepsaccommodatie. Onder begeleiding van een professionele instructeur, die naar jullie groepsgebouw toe komt. Misschien is jullie accommodatie wel aangesloten bij ons, wat nog meer opties geeft! 

70 - 250 personen | 2,5 uur

Sportieve dagprogramma's

Het verblijf bij een groepsgebouw kan niet zonder een sportdag! Een actieve ochtend of middag is een waardevolle en gezonde toevoeging aan jullie verblijf, waarbij iedereen elkaar beter leert kennen en met onze verrassende en leuke onderdelen zal iedereen moeten samenwerken. Geschikt voor groepen van 70 t/m 500 deelnemers.

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Openingstijden:

Kantoor: Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur
Events: 24/7

Contactgegevens:

Social media:

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om niet te vergeten.