Block

Animatiewerk

...maar wil je niet de hele zomer werken?

Dat kan bij ons!

Wat ga ik doen?

Dé zomer van jouw leven en die van de parkgasten!

Wat krijg
ik?

Best betaalde animatiewerk van NL en meer...

Past dit bij mij?

Dat bepaal je zelf en wij kunnen je trainen!

schrijf je hier in!

Meld jezelf aan of samen met een vriend(in) voor 2 maart!

Wat ga ik doen: De zomer van je leven!

De mooiste animatiemedewerker baan onder de zon! Bij ons hoef je niet de hele zomer te werken, maar kun je al vanaf 2 weken deelnemen! Samen zorgen we voor de zomer van je leven. Bezorg jezelf als animatie medewerker en de gasten een geweldige tijd! Je krijgt van ons een goede training en leert alle andere ‘Funheroes’ kennen. Je begeleidt op een werkdag 2 spelprogramma’s zoals Fun Football, Archery Tag, De Alleskunner of Expeditie Robinson. Je werkdag ziet er ongeveer als volgt uit:

09.00 – 10.00 uur: Opbouw
10.00 – 12.00 uur: Activiteit 1
12.00 – 12.30 uur: Afbouw
12.30 – 17.30 uur: Vrije tijd!
17.30 – 18.30 uur: Opbouw
18.30 – 20.30 uur: Activiteit 2
20.30 – 21.00 uur: Afbouw

Wat krijg ik: De best betaalde animatie baan!

Omdat je een rondrijdende expert bent, heb je veel verantwoordelijk. En dat waarderen wij met zeer goede arbeidsvoorwaarden! Nergens kun je animatiewerk doen met betere arbeidsvoorwaarden. Cashen als animatie medewerker!

Je krijgt van ons:

+ 475,- per week

+ Vakantiegeld

+ Maaltijdvergoeding

+ Vakantiehuisje voor verblijf en overnachting

+ Gebruik faciliteiten vakantiepark

Schrijf je hier in: Alleen of met een vriend(in)!

Je gaat in duo’s op pad. Je kunt je als individu inschrijven, maar ook als duo!  Dat betekent dat je samen met je beste vriend(in) op vakantie kan gaan en dat jullie nog betaald krijgen ook! Natuurlijk moet er ook hard gewerkt worden, ben je professioneel en ben je er voor de kinderen, maar een betere animatiewerk baan is er niet! Één persoon van jullie duo dient wel een rijbewijs te hebben als je samen in 1 ‘Funheroes’-tour wil en beiden dienen jullie de training goed te door staan!

Vakantiewerk bij Sportproductions
Archery Tag Afbeelding

Past dit bij mij: Jij bent dé expert!

Bij ons hoef je niet te knutselen, te dansen of theaterstukken voor te bereiden, maar ben je echt een expert in één van onze originele spelprogramma’s zoals Fun Football, Archery Tag, Expeditie Robinson of de Alleskunner. Je doet steeds dezelfde activiteiten, dus je wordt hier dus echt keigoed in! Dat geeft je vertrouwen en daardoor ben je comfortabel in het begeleiden!

Vind je het leuk om groepen te begeleiden? Ben je enthousiast en positief? Ben je een teamplayer? Wil je niet de hele zomer werken, maar wel enkele weken? Dan zoeken wij jou! Meld je aan voor een plek in ons ‘Funheroes’ team!

Schrijf je hier in:

Wij nemen contact met je op voor een online kennismakingsgesprek
Groepsactiviteiten Scholen

Vacature vakantiewerk

Je hebt wellicht nog een heleboel vragen. Dat is begrijpelijk! Wellicht staat het antwoord die je nodig hebt al hiernaast, maar anders kun je altijd contact met ons opnemen: info@sportproductions.nl of bellen met 06-43918370.

Wat ga ik verdienen met vakantiewerk?

Bij Sportproductions verdien je een goed salaris waardoor je lekker kunt cashen op de vakantieparken, maar daarnaast krijg je ook maaltijdvergoeding en vakantiegeld! Bij ons is een werkweek 36 uur en kan je per week tot €560(!) verdienen. Het salaris is inclusief vakantiegeld en vakantiedagen.

Nee, bij ons gaat het om spelprogramma’s. Wij verzorgen een groot evenement, dus parkgasten vinden de activiteiten fantastisch! Je reist rond met 2 spellen in je de bus, dat kan zijn: Alleskunner, Expeditie Robinson, Archery Tag of Fun Football.

Een werkweek bij ons bestaat uit 6 dagen. Iedere dag begeleid je 4 uur een spelprogramma, dus je hebt redelijk wat vrije tijd. De maandagen zijn altijd vrij! Wist je trouwens dat je voor 7 uur per dag uitbetaald word? 

Je gaat altijd in duo’s op pad! Het is mogelijk om met een vriend(in) of klasgenoot samen deel te nemen. Een soort vakantie met vrienden, maar dan betaald! Dit animatiewerk is perfect voor jullie!

Na ons eerste online kennismakingsgesprek nodigen wij je uit voor de trainingsdag op zaterdag 2 maart 2024. Mocht dit jou bevallen en jij bevalt ons ook, dan hebben we een match! We kijken samen naar de beschikbare weken voor jou om een duidelijke planning te maken!