Apenkooi op locatie spelen
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €16,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Apenkooi op Locatie
Tarieven Groepsuitje

€ 18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

Apenkooi - In iedere gymzaal of sporthal in NL

In dit ouderwetse gymles spel beleef je weer helemaal de oude tijden. Apenkooi blijft toch een spel waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en deja vu momenten heeft. Zodra je aankomt in de zaal hoor je de jungle muziek al op de achtergrond. Je zult weer helemaal in de stemming komen, vooral als je merkt dat er apenmutsen al klaar liggen in de kleedkamer. Als iedereen dan eindelijk binnen in de gymzaal is, start het spel onder begeleiding van een opper-aap.

Apenkooien overal in NL

Het opbouwen van het parcours begint en al snel wordt bekend wie de stroper is in de eerste ronde. Het doel is natuurlijk om iedereen zo snel mogelijk in de kooi te krijgen, maar de stroper zal ook de Alfa Apen in de gaten moeten houden…

In dit ludieke uitje hebben zelfs de rondvliegende bananen een functie!

Groepsactiviteit op locatie

Apenkooi in de gymzaal bij jou in de buurt

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte indooractiviteit om met minimaal 8 tot maximaal 60 deelnemers ongeveer 1,5 uur actief bezig te zijn. Een gymzaal is al voldoende, waarschijnlijk kunt u dit als particulier goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?

Dit uitdagende spel is alleen binnen te spelen. De gymzaal heeft in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Offerte opvragen

  Geïnteresseerd? Bekijk ons filmpje

  Meest gestelde vragen Apenkooien

  Is Apenkooien corona-proof?
  Bij het spel kunnen de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het spel is alleen indoor te spelen, dus het ventileren van de ruimte is aan te raden.

  Vanaf welke leeftijd kan Apenkooien gespeeld worden?
  Apenkooien is vanaf 8 jaar te spelen!

  Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Apenkooien?
  Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg wie de opperaap is en zal de spelvormen begeleiden onder het genot van junglemuziek.

  Kan Apenkooien zowel binnen als buiten worden gespeeld?
  Nee! Apenkooien is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt.

  Hoe groot moet de gymzaal zijn?
  De gymzaal moet minimaal 15 bij 25 meter zijn!

  Is Apenkooien voor iedereen een geschikte activiteit?
  De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

  Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
  Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?