Slide

Apenkooi

Brengt alle herinneringen terug

Apenkooi op locatie

Apenkooien bij jou in de buurt!

In dit ouderwetse gymles spel beleef je weer helemaal de oude tijden. Apenkooi blijft toch een spel waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en deja vu momenten heeft. Zodra je aankomt in de zaal hoor je de jungle muziek al op de achtergrond. Je zult weer helemaal in de stemming komen, vooral als je merkt dat er apenmutsen al klaar liggen in de kleedkamer. Als iedereen dan eindelijk binnen in de gymzaal is, start het spel onder begeleiding van een opper-aap.

Incl. begeleiding | Op jullie locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje in een gymzaal in jullie omgeving.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Apenkooi.

Vanaf 15+ jaar | € 18,50 p.p.
Kinderfeestjes 6 t/m 14 jaar | € 16,50 per kind

Apenkooi op locatie spelen

Incl. begeleiding | In een gymzaal bij jou in de buurt

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte gymzaal is een zaal met veel turnmaterialen (basisschool gymzaal bijvoorbeeld) met een minimale grootte van 12 bij 20 meter. Als  particulier kunt u dit goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Apenkooi op locatie spelen

VEELGESTELDE VRAGEN APENKOOI

Is Apenkooien corona-proof?
Bij het spel kunnen de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het spel is alleen indoor te spelen, dus het ventileren van de ruimte is aan te raden.

Vanaf welke leeftijd kan Apenkooien gespeeld worden?
Apenkooien is vanaf 6 jaar te spelen!

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?

De afmetingen van een gymzaal dienen minimaal 12 bij 20 meter te zijn en moet in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Apenkooien?
Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg wie de opperaap is en zal de spelvormen begeleiden onder het genot van junglemuziek.

Kan Apenkooien zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Nee! Apenkooien is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt.

Hoe groot moet de gymzaal zijn?
De gymzaal moet minimaal 15 bij 25 meter zijn!

Is Apenkooien voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 8 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?