Play

APENKOOI

Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider
Apenkooi Huren - Sportproductions

Apenkooi

In dit ouderwetse gymles spel beleef je weer helemaal de oude tijden. Apenkooi blijft toch een spel waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en deja vu momenten heeft. Zodra je aankomt in de zaal hoor je de jungle muziek al op de achtergrond. Je zult weer helemaal in de stemming komen, vooral als je merkt dat er apenmutsen al klaar liggen in de kleedkamer. Als iedereen dan eindelijk binnen in de gymzaal is, start het spel onder begeleiding van een opper-aap.

Apenkooien overal in NL

Het opbouwen van het parcours begint en al snel wordt bekend wie de stroper is in de eerste ronde. Het doel is natuurlijk om iedereen zo snel mogelijk in de kooi te krijgen, maar de stroper zal ook de Alfa Apen in de gaten moeten houden…

In dit ludieke uitje hebben zelfs de rondvliegende bananen een functie!

Apenkooi in de gymzaal bij jou in de buurt

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte indooractiviteit om met minimaal 8 tot maximaal 60 deelnemers ongeveer 1,5 uur actief bezig te zijn. Een gymzaal is al voldoende, waarschijnlijk kunt u dit als particulier goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Apenkooi groepsactiviteit

Programma:

  • 1,5 uur speeltijd
  • Incl. enthousiaste begeleiding
  • Incl. verkleding & muziek
  • Vanaf 12 personen
  • Excl. reiskosten
  • Op eigen speellocatie

v.a. € 15,50 p.p.

Apenkooi 2.0 Groepsactiviteit

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?

Dit uitdagende spel is alleen binnen te spelen. De gymzaal heeft in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?