Activiteiten bij De Eiken Stek in wekerom

De Eiken Stek Wekerom
Logo Eiken Stek
Bekijk de mogelijkheden in wekerom hieronder
Activiteiten:
5/5
Communicatie:
3.5/5
Begeleiding:
5/5
Flexibiliteit:
4/5
Toegangelijkheid:
5/5
Veilig Veiligheid

Fun & Spel

70 - 260 personen | 2,5 uur | 8 activiteiten

Plezier en lachen staat centraal. Een ontspannen en leuke dag voor alle deelnemers. Iedereen kan mee doen en alle activiteiten zijn gericht op lekker sporten en lachen. Verrassende onderdelen die inspireren en motiveren voor een onvergetelijke leuke dag!

Expeditie

70 - 260 personen | 2,5 uur | 8 activiteiten

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende Expeditie proeven en kroon je team als echte Robinson. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! 

Teambuilding

70 - 260 personen | 2,5 uur | 8 activiteiten

De deelnemers zullen elkaar nodig hebben. Ze leren te luisteren naar elkaar, te communiceren en oplossingsgericht te denken. De teams strijden tijdens spelopdrachten waarbij ze een probleem sneller of beter moeten oplossen dan hun tegenstander!

Bekijk hieronder de mogelijke activiteiten in wekerom

Activiteiten:
5/5
Communicatie:
3.5/5
Begeleiding:
5/5
Flexibiliteit:
4/5
Toegangelijkheid:
5/5
Archery Tag op uw locatie

Archery Tag

Met pijl en boog schieten op elkaar schieten

Archery Tag is een uitdagende nieuwe variant van trefballen met pijl & boog en lijkt op paintball. Kun je een pijl vangen, komt je hele team vrij. Word je geraakt bent je af! Een leuk en uitdagend spel voor de hele groep om alle deelnemers mee te verrassen.

Deze workshop inclusief begeleider op jouw locatie zal je niet snel vergeten. Speel dit bij jullie groepsaccommodatie op het grasveld of in de bossen.

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel is bij de meeste groepsgebouwen ook te spelen zonder begeleiding!

Teambuilding op locatie huren

Teamgames

Alles draait om samenwerken, strategisch denken slimheid

In 5 uitdagende teamspelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

Dit spel kan bij alle groepsgebouwen gespeeld worden. 

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel is bij de meeste groepsgebouwen ook te spelen zonder begeleiding!

Bubbelbal huren

Bubbleball

Kegel elkaar pijnloos omver

Een lachwekkend voetbalspel waarbij je elkaar omver kegelt. Probeer je direct te scoren of kegel je eerst de doelman uit zijn doel? Iedere deelnemers zit in een plastic bal en kan over de kop rollen of een andere omver duwen. Je benen zijn vrij en hiermee kun je dus rennen en een bal trappen.

Dit spel kan bij alle groepsgebouwen gespeeld worden waarbij er een grasveld aanwezig is.

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel is bij de meeste groepsgebouwen ook te spelen zonder begeleiding!

Sportdag op school

de alleskunner

JE WORDT GETEST OP…EIGENLIJK ALLES…

Bekend van het televisie programma. Tijdens hilarische spelletjes probeer je opdrachten beter of sneller uit te voeren dan alle anderen! Soms is daar behendigheid voor nodig, soms brute kracht en soms ook een klein beetje souplesse! 

Heb je een goed geheugen? Hoe sterk zijn je stembanden? Heb je een fijne motoriek of weet je gewoon heel veel? Alles wordt getest in meer dan 15 Alleskunner opdrachten.

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel kan alleen met begeleiding gedaan worden.

Hot Shot Paintball Huren

Hot shot Paintball

Milieuvriendelijk met echte verfballetjes

Dit spel is een nieuwe, milieuvriendelijke variant op het traditionele paintball, waarbij de verfballen veel minder pijn doen en je geen super warm uniform aan hoeft. Jullie terrein dient afgezonderd te zijn voor andere personen en mag dus niet openbaar zijn. Hoe meer verstopplekken, hoe leuker!

Het spel kan alleen gespeeld worden op een afgesloten, eigen terrein, met een vrije omgeving.

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel kan alleen met begeleiding gespeeld worden.

Expeditie robinson

Expeditie Groepsgebouw

Durf jij krekels te eten?

Strijd tegen elkaar tijdens verschillende expeditie proeven en kroon je team als echte robinson. Durf jij alles op te eten tijdens de eetproef of kan jij vuur maken met een vuurstick? Bewijs het tijdens dit vernieuwende programma! Denk strategisch, communiceer duidelijk en probeer zo veel mogelijk uitdagingen zo snel mogelijk te voldoen! Alleen mogelijk inclusief begeleiding.

1,5 uur | vanaf 12 personen

Dit spel kan alleen met begeleiding gespeeld worden.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Wij helpen graag mee met het ontwikkelen van dagprogramma op maat voor jullie. Afhankelijk van jullie budget kunnen we kijken wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de activiteiten en sportdagen die je graag zou toevoegen en mail met events@sportproductions.nl

Vanuit Sportproductions leveren we altijd 2 spelbegeleiders mee bij sportdagen. Bij activiteiten 1 instructeur. Je kunt extra spelbegeleiders aanvragen in je offerte voor een meerprijs, maar je kunt flink kosten besparen door zelf begeleiders te organiseren.

Er zijn een aantal opties met een klein budget. Indien jullie zelf de begeleiding kunnen organiseren, is het mogelijk dat wij alle materialen bezorgen voor een sportdag. Je betaalt dan 1 tarief voor de hele dag wat veel kosten kan besparen. Enkele activiteiten zijn ook uit te voeren met eigen begeleiding, vraag daarvoor een offerte aan via de knop: ‘Vraag offerte aan’. 

Wij werken samen met deze locatie. De activiteiten en sportdagen op deze pagina zijn specifiek gericht op deze locatie. Wij zorgen dus dat het mogelijk is!

De volgende annuleringsvoorwaarden worden gehanteerd:

  • Je kunt bij ons tot 14 dagen van te voren kosteloos annuleren.
  • Tussen 14 en 4 dagen betaal je 20% annuleringskosten (mits je geen nieuwe datum overeenkomt binnen 3 maanden)
  • Binnen 72 uur betaal je 50% annuleringskosten (mits je geen nieuwe datum overeenkomt binnen 3 maanden)
  • Helaas kun je op de dag zelf niet meer annuleren.

Krijg jij energie van het organiseren van activiteiten? Voel je welkom om mee te brainstormen over gave extra’s! Heb je andere dingen te doen? Ook dat is wat ons betreft een prima regeling! Alleen voor klantspecifieke vragen komen we bij je terecht, verder kan je het aan ons overlaten.

Sportdagen kunnen geboekt worden vanaf 70 personen t/m 260 personen. Activiteiten kunnen geboekt worden vanaf 12 t/m 70 personen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 2 activiteiten te boeken en dat we daar een draaischema voor maken.