Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Slide

Op eigen locatie

Wij komen graag naar jullie toe!

Ben je op zoek naar een leuke en originele groepsactiviteit bij jou in de buurt? Wij komen naar jullie toe! Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en kunnen wij opbouwen bij jullie trapveldje, parkje of speeltuin in de buurt. Ook kunnen wij winkels, bedrijfshallen en kantoorpanden ombouwen tot bijvoorbeeld een teambuildingsdag of lasergame locatie.Β  Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn altijd uniek en verrassend!

Bekijk de beschikbare activiteiten op eigen locatie

Klik voor extra uitleg, groepsgrootte, spelduur, kosten of voor het aanvragen van een offerte op de afbeelding!

Bubbelvoetbal huren op locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Voetgolf Huren op Locatie
Outdoor Lasergamen op locatie
Ouderwetse Gymdocent Huren
Apenkooien op locatie
Teambuilding voor grote groepen op locatie
Zeskamp Huren op Locatie
Voetbaldarten Huren op Locatie

Op je eigen locatie in je gewenste woonplaats

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partner in je gewenste woonplaats

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Leuke binnen of buiten activiteiten doen in jullie omgeving?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen in uw gewenste stad. Wij nemen contact met indoor of outdoorlocaties of u kunt zelf een locatie organiseren. Wat ons betreft zijn de volgende voorwaarden van belang voor een geschikte speellocatie:

Er dient een objectvrij speelveld van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond van (kunst)gras, zand of sportvloer. Er dient een stroompunt (220V) aanwezig te zijn op het speelveld. Dit kan met haspels (kunnen wij eventueel meenemen).

Er dient een objectvrije valruimte te zijn buiten de afmetingen om zonder scherpe objecten. Voor onze outdoorlocatie in deze stad rekenen wij geen kosten, aangezien we het spel spelen op een trapveld of grasveld waar we vaker komen. Voor de indoorlocatie wordt een kleine meerprijs per uur gehanteerd.

Waar moet ik een speellocatie aanvragen:

Een parkje, speelveldje in de wijk, speeltuin of grasveld in de buurt hoeft u niet te reserveren of bekend te maken bij de gemeente, mits u onder de 40 deelnemers blijft. Anders dient u een melding te maken bij de gemeente.

Indien u een indoorlocatie wilt organiseren kan dit veelal bij de lokale gemeente online op de website. Als particulier kunt u dit vaak zelf goedkoper regelen, dan dat wij dat kunnen, aangezien wij een commercieel tarief betalen. Houd rekening met ongeveer 30 minuten opbouwtijd bij het vastleggen van een sportzaal of sporthal.