Vrijgezellenfeest op locatie
Slide

Actief vrijgezellenfeest

Bekijk hieronder mogelijke activiteiten voor je vrijgezellenfeest

bubbelbal huren op locatie

Bubbleball - Kegel je vrienden omver tijdens je vrijgezellenfeest

Tijdens dit vrijgezellenfeest uitje kegel je al je vrienden pijnloos omver tijdens een potje Bubbelbal. Iedere speler heeft een plastic bal om zijn lichaam, waarbij de voeten vrij zijn om rond te rennen. Let je tegenstander niet op? Beuk hem of haar dan omver! Dit spel is gegarandeerd een lachwekkende activiteit voor de hele groep.

Teambuilding op locatie

Teamgames - Teambuilding tijdens het vrijgezellenfeest

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle vrienden tijdens het vrijgezellenfeest!

Apenkooien - Apenkooi workshop

Apenkooien - Met echte Apen en fanatieke Jager

Tijdens deze hilarische vrijgezellen dag begeleidt onze Alfa-aap jullie in verschillende rondes door deze ouderwetse gymles heen. Maar wij gaan verder dan dat: Junglemuziek, verkleding en rondvliegende bananen zijn enkele facetten van deze unieke workshop. Apenkooi kan uitgevoerd worden vanaf 12 personen. Het is redelijk eenvoudig om als particulier een gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats.

Archery Tag op locatie Huren

Archery Tag - Met pijl en boog schieten op de vrijgezel

Archery Tag is een uitdagende nieuwe variant van trefballen met pijl & boog en lijkt op paintball. Kun je een pijl vangen, komt je hele team vrij. Word je geraakt bent je af! Een leuk en origineel vrijgezellenfeest uitje om de hele groep mee te verassen.

Outdoor Lasergamen Huren op Locatie

Outdoor Lasergamen - In het bos of door het gebouw met het vrijgezellenfeest

Onze Infrarood Laserguns zorgen ervoor dat je het spel overal kan spelen, zoals in een bos, tuin, bedrijfsloods, supermarkt, bouwmarkt,  groepsaccommodatie of school. Tevens kunnen wij de guns instellen op verschillende functies, zoals een sniper, granaatwerper of soldaat! Het spel kan gespeeld worden in rondes van 12 minuten.

Overal in Nederland op eigen locatie

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partners overal in Nederland

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Op onze outdoorlocaties

Inmiddels is Sportproductions uitgegroeid naar 3 outdoor locaties waar we onze activiteiten uitvoeren. Zo kun je langskomen in Nijmegen, Wanroij en Den Bosch. Op deze locaties is het mogelijk om je activiteit uit te breiden met een hapje of drankje, zijn extra activiteiten mogelijk en kun je gratis parkeren.

Tijdens het reserveren kun je doorgeven op welke locatie van ons je langs wilt komen of wat het adres is van je eigen locatie.

Een perfecte groepsactiviteit met je vrienden!

Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele klus. Natuurlijk moet de dag volledig gericht zijn op de vrijgezel zelf, maar hoe zorg je ervoor dat de gekozen activiteiten ook in de smaak vallen bij de vrijgezel en origineel zijn? Wij helpen en adviseren je graag mee. Met 7 jaar ervaring in deze branche weten we inmiddels wat de meest afgenomen activiteiten zijn voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen of voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Daarnaast hebben we ook leuke arrangementen samengesteld, zodat dit minder organisatie werk is.

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren maken wij al een stuk eenvoudiger voor je. Wij komen namelijk naar jullie gewenste locatie toe! Al onze groepsactiviteiten zijn verplaatsbaar en op verschillende ondergronden te spelen. Of je nu verblijft op een groepsaccommodatie en daar de activiteiten opgebouwd wilt hebben of dat je nu een sportzaal of sportveld geregeld hebt in de buurt, wij bouwen de gehele activiteit op waar jij wilt! Vraag naar de mogelijkheden.