VRIJGEZELLENFEEST
Sportproductions Groepsuitjes op locatie
Slider

Wat zijn leuke groepsactiviteiten om te doen tijdens een vrijgezellenfeest?

Wat zijn originele groepsactiviteiten voor een vrijgezellendag?

Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele klus. Natuurlijk moet de dag volledig gericht zijn op de vrijgezel zelf, maar hoe zorg je ervoor dat de gekozen activiteiten ook in de smaak vallen bij de vrijgezel en origineel zijn? Wij helpen en adviseren je graag mee. Met 7 jaar ervaring in deze branche weten we inmiddels wat de meest afgenomen activiteiten zijn voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen of voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Daarnaast hebben we ook leuke arrangementen samengesteld, zodat dit minder organisatie werk is.

Overal op locatie

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren maken wij al een stuk eenvoudiger voor je. Wij komen namelijk naar jullie gewenste locatie toe! Al onze groepsactiviteiten zijn verplaatsbaar en op verschillende ondergronden te spelen. Of je nu verblijft op een groepsaccommodatie en daar de activiteiten opgebouwd wilt hebben of dat je nu een sportzaal of sportveld geregeld hebt in de buurt, wij bouwen de gehele activiteit op waar jij wilt! Vraag naar de mogelijkheden.

Meest geboekt in 2019

Archery Tag op je sportdag

Bubbleball & Archery Tag

  • Workshop 2 uur
  • 2 Activiteiten
  • De vrijgezel is gratis
  • Met enthousiaste begeleiding
  • Op jullie locatie
  • Minimaal 12 personen
  • Exclusief reiskosten

Wat zijn leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest mannen?

Bezorg de aanstaande bruidegom een onvergetelijke dag en organiseer dan een persoonlijk vrijgezellenfeest. Tips en ideeën genoeg voor allerlei groepssamenstellingen en wensen. Nog even helemaal vrij en je lekker laten gaan dat is wel zo’n beetje het algemene motto van een vrijgezellendag voor mannen. De perfecte ingrediënten om dat te bereiken zijn snelheid, spanning en plezier. Alleen voor echte mannen. Uiteraard kan ook een verzorgd arrangement gekozen worden met een goede BBQ of een heerlijk diner.

Bubbleball

Bubbelbal op je sportdag

Archery Tag

Archery Tag op je sportdag

Footdarts

Ajax Footdarts - Sportproductions

Wat zijn leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest vrouwen?

Bezorg de toekomstige bruid de mooiste dag van haar leven. Hoog tijd voor een ontspannen dagje of avond uit met de meiden. Met de tips en ideeën op deze website organiseer je een droom van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Maak er een dag om nooit te vergeten van met een van de originele en uitdagende uitjes op deze site.

Apenkooi

Apenkooi 2.0 Groepsactiviteit

Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Bubbleball

Bubbelbal Groepsuitje

Stappenplan voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Hieronder vind je een stappenplan voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Hier komt nog heel veel bij kijken! Begin hier dus op tijd aan.

1. Wie gaat de vrijgezellendag organiseren?

Wij raden je af om een vrijgezellendag met een hele grote groep te organiseren. Ga met een select groepje van 2 a 3 mensen aan de slag die de vrijgezel goed kennen en ventileer opties aan de groep, zodat men inspraak heeft.

2. Selecteer een datum voor het vrijgezellenfeest

Prik via een datumprikker een mogelijke datum, maar zorg ervoor dat de vrijgezel ook beschikbaar is! Dit kan het eenvoudigst door de partner of werkgever van de vrijgezel mee te nemen in deze datumprikker.

3. Kies een plaats waar je naar toe gaat

Het is altijd aan te raden om naar een andere locatie toe te gaan, dan waar je vandaan komt. Hierdoor zorg je voor een speciale dag met een nieuwe omgeving. Onze activiteiten zijn overal in NL uit te voeren en dat is onze specialiteit! Wij komen naar jullie groepsaccommodatie of vinden een speellocatie in de buurt van jullie. Bekijk bij speellocaties de mogelijkheden.

4. Kies leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Besef je dat het van belang is of de activiteit geschikt is voor de vrijgezel. Maak een profiel van de hobby’s van de vrijgezel en probeer hem of haar ermee te verrassen? Hieronder vind je de meest geboekte activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?