Slide
Bedrijfsuitje op locatie

OP JULLIE LOCATIE
Overal in NL

OP ONZE LOCATIE
Indoor & Outdoor

MET OF ZONDER BEGELEIDING MOGELIJK

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Groepsuitje op locatie

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op locatie
Groepsuitje op locatie
Tarieven Groepsuitje

Vanaf € 16,50 p.p.

poppetje goed

Min. 12 personen

Groepsuitje op locatie

1,5 uur per activiteit

Zakelijke events met een sportieve twist

Origineel bedrijfsuitje tot 300 personen

Kies uw eigen activiteiten: Van Yoga tot Archery Tag en van BingoDisco tot Lasergamen, begeleid door enthousiaste instructeurs en overal op locatie! Met 7 jaar ervaring zijn vele bedrijven je voor gegaan, zoals Coolblue, Bol.com en AMC Vlissingen. Niet alle activiteiten staan op deze site, maar bijna alles is mogelijk! Wij nemen graag alles uit handen en denken graag met u mee over de indeling van deze dag, zodat we voor alle collega`s een geschikte workshop kunnen aanbieden.

Teamuitje op Locatie
Teambuilding op Locatie

Personeelsuitje op uw locatie

Het is mogelijk dat wij uw bedrijventerrein, parkeerplaats of bedrijfsloods ombouwen tot een uitdagend activiteiten terrein! Indien u die ruimte niet heeft, zoeken wij een geschikte speellocatie in uw omgeving, zoals een sportveld (outdoor) of een sporthal (indoor) inclusief kantine. Sommige activiteiten zijn ook in de openbare ruimtes in de omgeving van het bedrijf te doen.

Groepsactiviteit op locatie

Bedrijfsuitje met afsluitende barbecue

Ons concept is bekend bij een aantal samenwerkingspartners. Deze cateringbedrijven verzorgen de volledige barbecue`s, bakken alles perfect klaar en zijn heel flexibel. Allergieën, bijzondere wensen, vegetarisch, vlees of vis? Geen probleem! Voor een klein budget of voor juist uitgebreid culinair, wij nemen graag alles uit uw handen, behalve het eten zelf!

Teamgames Huren op locatie
Bedrijfsuitje op locatie met borrel

Bedrijfsborrel met aftermovie

Wij bieden meerdere mogelijkheden om deze dag nog completer te maken! Wij kunnen de aansluitende borrel organiseren met onze eigen consumptiemunten onder een gepaste muziekje. Tevens hebben wij een professionele cameraman in dienst, waardoor je een zeer flitsende aftermovie ontvangt, zodat iedereen thuis nog kan nagenieten van een geslaagde dag!

Groepsuitje op locatie

Wij kunnen ook een parkje of sporthal in de buurt organiseren!

Actieve workshops & Afsluitend buffet!

Sportproductions staat bekend om haar verrassende en unieke sportdagen die altijd een bijzondere invulling zijn bij alle personeelsfeesten.  De activiteiten kunt u zelf kiezen en worden altijd begeleid door een professionele instructeur die de collega`s dichter bij elkaar brengt.
Speel Archery Tag of Footgolf door het bedrijfspand heen, verstop je achter een pallet of onder een bureau! We bouwen iedere fabriek of onderneming om tot een uitdagende en lachwekkende teambuildingsactiviteit. Ook kunnen wij een locatie voor jullie afhuren voor het bedrijfsuitje, waar alles plaatsvind!

Het is mogelijk om er een onbeperkt buffet aan toe te voegen. Met meerdere samenwerkingspartners hebben wij afspraken en zij zijn bekend met ons concept. Vraag naar de mogelijkheden voor je personeelsfeest!

Groepsuitje op locatie

Onze voordelen:

  • Wij komen graag persoonlijk kennismaken!

  • Inclusief professionele begeleiding!

  • Inclusief opbouw en afbouw op uw bedrijventerrein

  • Mogelijk om een uitgebreid buffet toe te voegen!

  • Selecteer activiteiten naar keuze!

Wat is een leuk en origineel bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde afdelingsuitje gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.

Een personeelsfeest wordt al snel leuk als collega’s samenwerken aan de lunch of diner en daarna er samen van kunnen genieten. Een workshop koken is perfect voor de teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn.

Denk eens out of the box, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van teambuildingsworkshops voor 4 personen tot personeelsfeesten met 100 medewerkers of meer. Er is altijd iets te vinden, van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?