Bedrijfsuitje op locatie
Slide

Actief bedrijfsuitje

Wij maken van jullie bedrijf een uniek activiteitenterrein

Bekijk hieronder de mogelijke programma`s voor je bedrijfsuitje

Teambuildingsdag - 8 activiteiten waarbij je moet samenwerken!

€19,50 p.p. | 2,5 uur | 70 – 160 personen

Bij dit pakket zitten 8 activiteiten waarbij collega`s wel moeten samenwerken om een probleem op te lossen. Teamwork staat voorop en men moet onderling overleggen om de juiste strategie te bepalen voor de winst! De activiteiten zijn een mix van intensieve spellen en meer denkspellen, zodat iedere collega mee kan doen!

Incl. 1 begeleider | + extra begeleider: 192,-

Fun & Spel Dag - Al je collega`s zullen fanatieker zijn dan je denkt!

€ 24,50 p.p. | 2,5 uur | 70 – 160 personen

In dit pakket zitten 8 ludieke en originele activiteiten, waarmee je alle collega`s zult verrassen. Denk aan Lasergamen door het kantoorpand, met Pijl en Boog op elkaar schieten tijdens Archery Tag of 3D Twister met zijmuren. Het hele pakket zorgt voor fanatieke medewerkers, veel strijd en vooral ontzettend veel lachen!

Incl. 1 begeleider | + extra begeleider: 192,-

Introductie Dag - Als iedereen elkaar nog niet goed kent, moet je deze hebben!

€16,50 | 2,5 uur | 70 – 160 personen

Centraal in dit pakket staat kennismaking. Dit pakket is zeer geschikt voor de werkvloer, waarbij iedereen elkaar op een leuke manier beter zal leren kennen. Tijdens 8 activiteiten moet men samenwerken, naar elkaar luisteren en strijden voor het einddoel. De perfecte manier om nieuwe mensen goed te leren kennen!

Incl. 1 begeleider | + extra begeleider: 192,-

Overal in Nederland op je eigen locatie

Bijna al onze activiteiten zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig.

Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partners overal in Nederland

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Op onze outdoorlocaties

Inmiddels is Sportproductions uitgegroeid naar 3 outdoor locaties waar we onze activiteiten uitvoeren. Zo kun je langskomen in Nijmegen, Wanroij en Den Bosch. Op deze locaties is het mogelijk om je activiteit uit te breiden met een hapje of drankje, zijn extra activiteiten mogelijk en kun je gratis parkeren.

Tijdens het reserveren kun je doorgeven op welke locatie van ons je langs wilt komen of wat het adres is van je eigen locatie.

Een perfecte groepsactiviteit met je collega`s!

Een bedrijfsuitje hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde afdelingsuitje gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.

Een personeelsfeest wordt al snel leuk als collega’s samenwerken aan de lunch of diner en daarna er samen van kunnen genieten. Een workshop koken is perfect voor de teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn.

Denk eens out of the box, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van teambuildingsworkshops voor 4 personen tot personeelsfeesten met 100 medewerkers of meer. Er is altijd iets te vinden, van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk.

Sportproductions en zijn enthousiaste medewerkers

Het is mogelijk dat wij uw bedrijventerrein, parkeerplaats of bedrijfsloods ombouwen tot een uitdagend activiteiten terrein! Indien u die ruimte niet heeft, zoeken wij een geschikte speellocatie in uw omgeving, zoals een sportveld (outdoor) of een sporthal (indoor) inclusief kantine. Sommige activiteiten zijn ook in de openbare ruimtes in de omgeving van het bedrijf te doen.