Slider

Personeelsdag met actieve en lachwekkende workshops

De activiteiten locatie

Beach Bubbleballs op een rij

Het is mogelijk dat wij uw bedrijventerrein, parkeerplaats of bedrijfsloods ombouwen tot een uitdagend activiteiten terrein! Indien u die ruimte niet heeft, zoeken wij een geschikte speellocatie in uw omgeving, zoals een sportveld (outdoor) of een sporthal (indoor) inclusief kantine. Sommige activiteiten zijn ook in de openbare ruimtes in de omgeving van het bedrijf te doen.

De verrassende workshops

Archery Tag op je sportdag

Kies uw eigen activiteiten! Van Yoga tot Archery Tag en van BingoDisco tot creatief schilderen, begeleid door enthousiaste instructeurs. Niet alle activiteiten staan op deze site, maar bijna alles is mogelijk! Wij nemen graag alles uit handen en denken graag met u mee over de indeling van deze dag, zodat we voor alle collega`s een geschikte workshop kunnen aanbieden.

De afsluitende barbecue

Groepsuitje met afsluitend eten

Ons concept is bekend bij een aantal samenwerkingspartners. Deze cateringbedrijven verzorgen de volledige barbecue`s, bakken alles perfect klaar en zijn heel flexibel. Allergieën, bijzondere wensen, vegetarisch, vlees of vis? Geen probleem! Voor een klein budget of voor juist uitgebreid culinair, wij nemen graag alles uit uw handen, behalve het eten zelf!

De borrel & aftermovie

Sportdag op je bedrijf Bingodisco

Wij bieden meerdere mogelijkheden om deze dag nog completer te maken! Wij kunnen de aansluitende borrel organiseren met onze eigen consumptiemunten onder een gepaste muziekje. Tevens hebben wij een professionele cameraman in dienst, waardoor je een zeer flitsende aftermovie ontvangt, zodat iedereen thuis nog kan nagenieten van een geslaagde dag!

Wij kunnen ook een parkje of sporthal in de buurt organiseren!

Actieve workshops & Afsluitend buffet!

Sportproductions staat bekend om haar verrassende en unieke sportdagen die altijd een bijzondere invulling zijn bij alle personeelsfeesten.  De activiteiten kunt u zelf kiezen en worden altijd begeleid door een professionele instructeur die de collega`s dichter bij elkaar brengt.
Speel Archery Tag of Footgolf door het bedrijfspand heen, verstop je achter een pallet of onder een bureau! We bouwen iedere fabriek of onderneming om tot een uitdagende en lachwekkende teambuildingsactiviteit. Ook kunnen wij een locatie voor jullie afhuren, waar alles plaatsvind!

Het is mogelijk om er een onbeperkt buffet aan toe te voegen. Met meerdere samenwerkingspartners hebben wij afspraken en zij zijn bekend met ons concept. Vraag naar de mogelijkheden voor je personeelsfeest!

Onze voordelen:

  • Wij komen graag persoonlijk kennismaken!

  • Inclusief professionele begeleiding!

  • Inclusief opbouw en afbouw op uw bedrijventerrein

  • Mogelijk om onbeperkt buffet toe te voegen!

  • Selecteer activiteiten naar keuze!