Op zoek naar originele groepsactiviteiten in Nijmegen?

Originele Groepsuitjes op onze Evenementenlocatie!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Nijmegen? Dan ben je hier goed! Op een groot evenemententerrein van 5500m2 bieden wij vele actieve groepsuitjes aan onder begeleiding van enthousiaste begeleiders. Tevens beschikt het terrein over velden met bunkers, 2 grote grasvelden, stukken bos, kleedkamers, een snackcorner, een kantine, een kampvuur plaats en meer dan 20 verschillende originele groepsactiviteiten!

Bekijk hieronder ons aanbod van groepsactiviteiten:

  • + 20 Groepsactiviteiten
  • Incl. snackbar en terras
  • 5500m2 Activiteitenterrein
  • Nagenieten bij het kampvuur
  • Met kleedkamers en sanitair
  • Meeuwse Acker 2030, Nijmegen

Voetgolf

Archery Tag

Bubbleball

Voetbaldarten

Lasergamen

Big Shoes Voetbal

Oldskool Gymles

Teamgames

Apenkooi

Originele 2e activiteit voor €7,-p.p. voor een dag vol belevenis

Combineer activiteiten met elkaar! Beleef zo een hele dag met piekmomenten en geniet na met een borrel bij het kampvuur of vul jullie maag bij onze snackcorner. Het is ook mogelijk dat wij na afloop een locatie shuttle voor u organiseren om in het centrum van Nijmegen te kunnen eindigen.

Op onze locatie helpen wij u graag met lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden.

Tijdelijke actie: Voeg een 2e activiteit toe voor maar €7,- per persoon extra!

Vrijgezellenfeest, Teamuitje of Bedrijfsuitje in Nijmegen

Maak een onvergetelijke dag van uw vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje! Vraag naar onze mogelijkheden en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen!

Groepsaccommodaties in de buurt?

Op zoek naar een unieke locatie voor een meerdaags bedrijfsuitje of familieweekend? Bekijk dan een van deze schitterende groepsaccommodaties bij Nijmegen. Klik hier.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?