Leuke activiteiten in Nijmegen?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit of een origineel groepsuitje voor een groep in Nijmegen? Dan ben je hier goed! Wij bieden lachwekkende vrijgezellenfeesten, actieve teamuitjes, leuke kinderfeestjes, originele bedrijfsuitjes, uitdagende familiedagen, nieuwe teambuildingsactiviteiten, spannende citygames en hilarische energizers bij meetings aan voor alle leeftijden. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal

Bubbelbal Groepsuitje

Archery Tag

Leuke activiteit Vrijgezellenfeest

Stadsspel

Peking Express Stadsspel

Apenkooi

Apenkooi Huren - Sportproductions

Oldskool Gymles

Oldskool Gymles Huren Groepsuitje

Footdarts

Bedrijfsuitje Activiteit Origineel

3D Twister

3D Twister - Sportproductions

Biljartvoetbal

Biljartvoetbal Club Brugge

Urban Footgolf

Familiedag Leuke activiteit

Leuke binnen activiteiten doen in Nijmegen?

Wij helpen u graag. U kunt u de activiteiten indoor of outdoor spelen bij één van onze locatiepartners, bijvoorbeeld op deze locaties in Nijmegen.

In Nijmegen berekenen wij geen reiskosten aangezien wij hier zelf vandaan komen. Bekijk al onze actieve stadsspellen en actieve workshops, zoals bijvoorbeeld Bubbelbal, Archery Tag, Footgolf, Apenkooi of Footdarts op uw gewenste locatie. Wij komen naar u toe!

Het is ook mogelijk dat u zelf een speellocatie heeft, dan komen wij graag uw binnen of buitenlocatie toe!

Origineel stadsspel in Nijmegen doen?

Dat kan! Sportproductions biedt unieke en actieve stadsspellen aan, waarbij je de highlights van deze stad ziet. Ga hiervoor naar onze actieve citygames.

Zorg dat deze dag nooit meer vergeten word in de oudste stad van Nederland. Deze stad aan de Waal heeft veel leuke activiteiten bieden met een oud centrum en leuke horeca tentjes aan de Waalkade. Loop over de Grote Markt, Het Kronenburgerpark en kom een actief uitje doen bij Sportproductions.

In de oudste stad van Nederland weten ze dan ook heelgoed wat gezelligheid voor iedereen inhoudt! ‘Old city, young vibe’ zeggen ze over zichzelf. Want hoewel er duizenden jaren verstreken sinds de stad als Studentenstad licht zag, bruist deze Waalstad nog altijd van het leven. Of je nou van cultuur, erfgoed, natuur, winkels of een hapje en drankje bent, het heeft voor ieder wat wils.

Na afloop een hapje eten bij Lunchroom Thuis bij Inge

Groepsuitje met afsluitend eten

BOEK HIER EEN UNIEKE, SPORTIEVE GROEPSACTIVITEIT IN NIJMEGEN!