Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Slide

Oldskool gymles

Terug naar de oude gymles

Ouderwetse Gymdocent Huren

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst. Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Ouderwetse Gymles | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje in een gymzaal in jullie omgeving. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

1 uur | €21,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Oldskool gymles Nijmegen 1

Ouderwetse Gymles, terug naar vroeger!

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte gymzaal is een zaal met veel turnmaterialen (basisschool gymzaal bijvoorbeeld) met een minimale grootte van 12 bij 20 meter. Als  particulier kunt u dit goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Oldskool gymles Nijmegen 1

Een geschikte gymzaal bij jou in de buurt

Het is mogelijk om zelf een gymzaal in een gewenste woonplaats te huren als particulier. Wij kunnen jullie hierin ondersteunen, maar als bedrijf betalen wij een (veel hoger) commercieel tarief. Een gymzaal op een basisschool is al groot genoeg en vaak relatief eenvoudig vast te zetten!

Oldskool gymles Nijmegen 1

Veelgestelde vragen Oldskool Gymles

Wat zijn de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Vanaf welke leeftijd kan de Oldskool Gymles gespeeld worden?
Apenkooien is vanaf 6 jaar te spelen!

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?
Deze hilarische workshop is alleen binnen te spelen. De gymzaal heeft in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Hoe ziet het programma eruit?
Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg welke ouderwetse gymspellen je weer opnieuw wilt beleven. We sluiten altijd af met een ouderwets potje trefbal!

Kan de Oldskool Gymles zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Nee! De Oldskool Gymles is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt.

Hoe groot moet de gymzaal zijn?
De gymzaal moet minimaal 12 bij 18 meter zijn!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Uiterlijk kan het tot 4 dagen van te voren nog geboekt worden.