Oldskool Gymles Huren
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 12 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €18,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Oldskool Gymles Huren
Tarieven Groepsuitje

€ 17,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 18 jaar

Ouderwetse Gymles, terug naar vroeger!

Hilarisch en verrassend groepsuitje

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst. Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Terug naar de ouderwetse gymles

In deze workshop herleef je met je vrienden, collega`s of teamgenoten deze spannende tijden van zwetende oksels en rondvliegende trefballen onder leiding van een sportdocent die een spiegel is van jouw vroegere gymdocent. Hilariteit gegarandeerd!

Groepsactiviteit op locatie

Deze actieve workshop is in iedere gymzaal in Nederland te spelen. In deze verrassend leuke workshop zullen alle deelnemers weer even terug in de tijd gaan met ouderwetse gymspellen die in overleg vastgesteld kunnen worden. We nemen muziek mee en een vrolijk verkleedde instructeur. Iedereen komt weer even terug in de gymles van vroeger met alle leuke herinneringen van toen.

Activiteit overal op locatie

Deze gymles kan alleen maar in gymzalen, sportzalen of sporthallen gespeeld worden. Er dienen minimaal turnmaterialen aanwezig te zijn en de rest van de materialen nemen wij mee. Een sportzaal is eenvoudig zelf bij de gemeente te reserveren, maar indien dit niet lukt helpen wij graag mee. Waarschijnlijk kun je zelf als particulier goedkoper een zaal vast zetten, dan dat wij dit kunnen. Wij betalen een commercieel tarief, maar zijn niet te beroerd om jullie op weg te helpen met onze ervaringen en eigen opgebouwde netwerk.

Offerte opvragen

    Stuur bericht
    Kunnen wij je helpen?
    Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?