Slide

Oldskool gymles

Terug naar de oude gymles

Old skool gymles

Ouderwetse Gymles, terug naar vroeger!

Je herinnert hem nog wel, die gymdocent die altijd met zijn slechte grappen, foute joggingpak en veel te overdreven enthousiasme probeert om iedereen in beweging te krijgen. Je ziet hem alweer binnen komen wandelen op zijn witte tennisschoenen, fluitje om zijn nek en een absentielijst onder zijn oksels. Zelfs pylonen neerzetten verheft hij tot een ware kunst. Nadat alle randvoorwaarden goed zijn en hij eindelijk de aandacht krijgt die hij niet verdient, vraagt hij iedereen weer op te staan voor een potje trefbal of 3-ballenspel, waarin hij zelf weer moet laten zien de beste te zijn.

Het is mogelijk om zelf een gymzaal in een gewenste woonplaats te huren als particulier. Wij kunnen jullie hierin ondersteunen, maar als bedrijf betalen wij een (veel hoger) commercieel tarief. Een gymzaal op een basisschool is al groot genoeg en vaak relatief eenvoudig vast te zetten!

15+ jaar | 1,5 uur | V.a. 12 personen
€18,50 p.p. (tot 30 personen)
€16,50 p.p. (v.a. 30 personen)

6 t/m 14 jaar | 1,5 uur | V.a. 12 kinderen
€ 16,50 per kind

Excl. reiskosten: Druk op de knop ‘dit wil ik’ om de kosten voor jouw regio in te zien.

Met begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden. Wij zorgen een onvergetelijk groepsuitje in een gymzaal in jullie omgeving.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Oldskool Gymles.

Oldskool Gymles Huren

Incl. begeleiding | In een gymzaal bij jou in de buurt

Al jaren hebben wij ervaring in het spelen van dit hilarische groepsuitje. Deze activiteit zal altijd binnen moeten plaatsvinden in de sportzaal die jullie zelf of die wij kunnen organiseren. Een perfecte gymzaal is een zaal met veel turnmaterialen (basisschool gymzaal bijvoorbeeld) met een minimale grootte van 12 bij 20 meter. Als  particulier kunt u dit goedkoop vastleggen bij de gemeente en dat adviseren wij u ook!

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Oldskool Gymles.

VEELGESTELDE VRAGEN OLDSKOOL GYMLES

Vanaf welke leeftijd kan de Oldskool Gymles gespeeld worden?
Apenkooien is vanaf 6 jaar te spelen!

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?
Deze hilarische workshop is alleen binnen te spelen. De gymzaal heeft in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Hoe ziet het programma eruit?
Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg welke ouderwetse gymspellen je weer opnieuw wilt beleven. We sluiten altijd af met een ouderwets potje trefbal!

Kan de Oldskool Gymles zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Nee! De Oldskool Gymles is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt.

Hoe groot moet de gymzaal zijn?
De gymzaal moet minimaal 15 bij 25 meter zijn!

Is de Oldskool Gymles voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Uiterlijk kan het tot 24 uur van te voren nog geboekt worden.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?