Lasergamen op Locatie spelen
Tarieven Groepsuitje
Groepsuitje op locatie

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

1 - 2 uur
Met begeleiding

V.a. €19,50 p.p.
Excl. reiskosten

Sportproductions - Sportieve groepsuitjes overal op locatie
Slider
Groepsuitje op locatie
Lasergamen op Locatie spelen
Tarieven Groepsuitje

€ 22,50 p.p.
Excl. reiskosten

Groepsuitje op locatie

1 – 2 uur
Met begeleiding

poppetje goed

Min. 12 personen
Min. 8 jaar oud

Lasergamen - In het bedrijf, bos of winkel

Het blijft een ultiem schietspel, waarbij samenwerking van levensbelang is. Overleg samen met je teamgenoten de juiste strategie of ga juist als pionier aan de slag om de tegenstander te verrassen. Lasergamen hebben wij in een nieuw jasje gestoken, wij hebben namelijk een mobiele variant! Dat betekent dat het spel overal te spelen is waar er genoeg hindernissen zijn. Lees verderop meer over geschikte locaties.

Er zijn vele spelvarianten te spelen die allemaal in te stellen zijn op het apparaat. Iedere deelnemer krijgt een helm, pistool en vest aan. Indien je de tegenstander raakt op het vest, helm of pistool wordt dit geregistreerd om zo na afloop nog eens goed alle situaties door te kunnen spreken.

Je hebt niet voor iedere persoon een set nodig, maar wij raden aan door te wisselen in teams. Rondes duren ongeveer 10 tot 15 minuten.

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Groepsactiviteit op locatie

Lasergame spelen kan nu overal!

Sportproductions is de aanbieder van Lasergame op locatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Het spel is zeer geschikt voor in het bos, tuin, kantoorpand of bedrijfsloods. Als er maar hindernissen zijn waar men zich achter kan verstoppen, dan kun je dit spel spelen! Bureaustoelen, containers, stellingen, kopieerapparaten of de kantinetafel: Wij hebben alles al meegemaakt!

Offerte opvragen

  IN BOUWMARKT

  Lasergamen overal op locatie huren

  OP KANTOOR

  lasergamen op school of kantoor

  IN SUPERMARKT

  Lasergamen in de supermarkt

  OP SCHOOL

  Lasergamen op Locatie spelen

  Kun je buiten Lasergamen?

  Dit uitdagende spel is binnen en buiten te spelen! Binnen kan er gebruik gemaakt worden van de materialen die je tot je beschikking hebt. Buiten kan de instructeur olievatten meenemen, maar dien je wel een locatie te hebben waar er mogelijkheden zijn tot verstoppen, zoals een bos. Indien je ervoor kiest om de materialen zelf op te halen, krijg je alleen per persoon een helm, vest en pistool.

  Je kunt ook op onze locatie komen in Nijmegen. Wij beschikken over een evenementenlocatie van 5500m2 met 4 paintballvelden. Deze velden zijn inclusief stukken bos zijn perfect voor lasergamen! Tevens is dit spel zeer geschikt in combinatie met bijvoorbeeld Apenkooi of Bubbelbal.

  Stuur bericht
  Kunnen wij je helpen?
  Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?