Slide
SpelenPlay

Lasergamen

Herladen of nieuwe munitie kiezen

Outdoor Lasergamen op locatie

Met onze professionele infrarood setjes kun je nu overal Lasergamen met zelfs extra functies! Gooi een granaat of ben een sniper in dit spel, de scores worden bijgehouden door software systeem. Speciaal voor volwassenen en met helm. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, in bijvoorbeeld het bos, een gymzaal, door de groepsaccommodatie, productiehal of supermarkt.

Outdoor Lasergamen | Zelf ophalen | 24 uur

Het is mogelijk om zelf setjes Outdoor Lasergamen op te halen in Nijmegen! Je kunt het dan op je eigen locatie spelen, zoals in de tuin, door het huis of bedrijf of in het bos. Je krijgt de materialen voor 24 uur in je bezit!

€25,- per 2 setjes

Kinderfeestje Lasergamen

Outdoor Lasergamen | Bezorging | 24 uur

Het is mogelijk om de Outdoor Lasergamen setjes te laten bezorgen op jullie locatie! Je kunt het dan op je eigen locatie spelen, zoals in de tuin, door het huis of bedrijf of in het bos. Je krijgt de materialen voor 24 uur in je bezit! Per set krijg je een lasergun en masker. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Outdoor Lasergamen.

€32,- per 2 setjes
excl. reiskosten

Outdoor Lasergamen Huren

Outdoor Lasergamen | Incl. Begeleiding | Op eigen locatie

Deze workshop inclusief begeleider op jouw locatie zul je niet snel vergeten. Speel dit spel in een bos, bedrijfspand, gymzaal of door de groepsaccommodatie. Bekijk hier de reiskosten en bekijk onderaan deze pagina de veelgestelde vragen over Outdoor Lasergamen.

1 uur | €24,50 p.p.
excl. reiskosten
Per 30 minuten extra:
+ €5,- p.p.

Outdoor Lasergamen Huren op Locatie

Veelgestelde vragen Outdoor Lasergamen

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Dat is afhankelijk van je speellocatie. De reiskosten zijn bepaald per provincie. Klik hier voor de reiskosten.

Vanaf welke leeftijd kan lasergamen gespeeld worden?
Lasergame is vanaf 6 jaar te spelen!

Waar moet onze eigen locatie aan voldoen?
Een geschikte locatie, is een locatie met veel verstopplekken, zoals een bos, productiehal, gymzaal of kantoor verzamelgebouw.

Hoe weet ik hoeveel laserguns wij nodig hebben?
Dit is afhankelijk van het aantal personen. Als 2/3 van de groep een lasergun heeft, kun je doorwisselen met het team.  Na elke spelvorm van ongeveer 10 minuten wisselen de spelers door. Het is een behoorlijk intensief spel, dus blijven wisselen is aan te raden!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen lasergamen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!
  2. Team Deathmatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Ja, wij kunnen jullie ondersteunen en adviseren in de zoektocht. Wij kunnen ook naar jullie indoor of outdoor locatie komen, dit dien je zelf te regelen.

Kunnen wij de materialen ook zelf ophalen of laten bezorgen door jullie?
Ja, de eenvoudigere versie kun je zelf ophalen! Leuk voor sportdagen, teamuitjes en kinderfeestjes!

Is lasergamen voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
Ja! Denk hierbij aan natuurlijke bunkers zoals bomen bij een outdoor locatie. Heel veel objecten kunnen worden gebruikt als bunker, van een prullenbak tot aan een stoel. Bij een indoorlocatie kun je een gymzaal huren en objecten uit de gymzaal gebruiken als bunkers.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?

– Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos
– Tot 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan het evenement kan dit kosteloos, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden.
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 20% van het totaalbedrag.
– Na 72 uur is het  mogelijk om te annuleren, mits er een nieuwe datum geprikt wordt. Het evenement moet plaatsvinden binnen 3 maanden. 
*Lukt verplaatsen niet, dan zijn de annulatiekosten 50% van het totaalbedrag.