Kun je programma’s en activiteiten met elkaar combineren?

Het organiseren van activiteiten voor een bedrijfsuitje of een sportdag is niet gemakkelijk, je bent op zoek naar het perfecte programma dat alle deelnemers tevreden zal stellen, erger nog, iedereen moet lovend zijn. Begin er maar eens aan …

Na een hoop websites te hebben gehad ben je bij ons terechtgekomen. Ten eerste, super leuk dat je er bent. Welkom! 

Hopelijk heb je al iets gevonden wat ongeveer in de lijn van je verwachtingen ligt, maar het is nog niet perfect. Daarom gaan wij je helpen! 

Om met de deur in huis te vallen en je gelijk het antwoord te geven op de vraag, ja! Je kunt bij ons activiteiten en pakketten met elkaar combineren. Samen gaan we er voor zorgen dat jullie een geweldige dag bij ons beleven. 

Hoe kun je dit het beste aanpakken? 

Bellen is sneller, zeker wanneer je een groot en complex bedrijfsfeest probeert te organiseren. Onze collega’s zullen proberen u zo goed mogelijk te woord te staan met al uw vragen. Wanneer we samen tot een concept zijn gekomen organiseren we verschillende meetings waarin we samen tot het ideale pakket voor jullie komen. Ook in de voorbereidingsweken houden we nauw contact zodat jullie grote dag goed loopt tot in de puntjes. 

Kun je ook de grote bedrijfsprogramma’s combineren?

Het organiseren van een groot bedrijfsuitje is niet niks, daarom helpen wij jullie stap voor stap met het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje. Het is dus ook zeker mogelijk om aan de programma’s te schaven en deze te combineren met andere programma’s om zo tot een zo compleet mogelijke dag te komen. Klik hier voor alle programma’s voor bedrijven. 

Wat zijn de leukste activiteiten om te combineren? 

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, maar toch gaan we ons best doen. Wat het leukste is om te doen is natuurlijk moeilijk om te zeggen. Wat we je wel kunnen vertellen is welke uitjes bij ons vaak worden gecombineerd, hierbij dus onze favoriete combinaties: 

  1. Bubblebal & Teamgames

Deze combinatie spant bij ons de kroon als het gaat om mooie combinaties, ga eerst met zijn allen flink beuken en ga vervolgens aan de slag als een echt team om samen de games te behalen! 

Deze combinatie is vooral populair bij vriendengroepen en bedrijven! 

  1. Archery Tag & Bubblebal

Dit is de combinatie voor een vrijgezellenfeesten en vriendengroepen! Ga lekker met zijn allen een sportieve middag bubbleballen en Archery Tag spelen! Speel eerst een tof trefbalspel met Archery Tag, pijl en boog schieten op elkaar en ga vervolgens de bubbleballen in om elkaar omver te beuken! 

  1. Levend Cluedo & Teamgames

Ontdek de stad met een geweldig stadsspel, los de moord naar Nariken van Mimwegen op als een echte detective. Na dat jullie samen hebben gewerkt om de moord op te lossen gaan jullie met verschillende kleine spellen aan de slag om jullie communicatie en samenwerkings skills te verbeteren! 

Deze activiteit is ideaal voor families, sportteams of collega’s. 

  1. Levend Cluedo & Bubblebal 

Op zoek naar de combinatie tussen een actieve en rustige middag, dan is deze combinatie helemaal voor jullie weggelegd. Ga eerst de stad in en los een moord op! Nadat je de moord hebt opgelost is het tijd om lekker actief aan de slag te gaan met het bubbleballen, beuk en rol lekker in het rond en heb een geweldige dag met je vrienden, collega’s of familie! 

  1. Old Skool Gymles & Apenkooien

Deze laatste combinatie is perfect wanneer het geen weer is om buiten te zijn! Ga met je vrienden, collega’s of familie de gymzaal in en waan je weer even in de gymlessen van vroeger. Start met een old skool gymles met echte spelletjes van vroeger en maak de dag compleet met een uitgebreid potje apenkooien. 

Meer informatie? 

Benieuwd geworden naar onze deals? Klik dan hier en bekijk ons volledige aanbod!

Bekijk hier onze andere Blogs

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy