Bubblebal

Bubblebal: Alles Wat Je Er Over Moet Weten

Bubblebal, ook wel bekend als bubbelvoetbal, is de nieuwste rage in de wereld van sport en recreatie. Deze opwindende activiteit heeft de afgelopen jaren snel aan populariteit gewonnen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Bubblebal combineert elementen van voetbal, rugby en pure, ongeremde pret in één unieke ervaring.

Wat is Bubblebal?

Bubblebal is een sport die wordt gespeeld in opblaasbare zorb-ballen, ook wel bekend als “bubbels” of “bubbelballen”. Deze ballen bedekken het grootste deel van je lichaam, van je hoofd tot je knieën, waardoor je een soort menselijke knikker wordt. Binnenin de bubbel is er een riem die je vastmaakt, zodat je stevig op je plaats blijft terwijl je je avontuur beleeft.

Hoe speel je Bubblebal?

Het doel van bubblebal is vergelijkbaar met dat van voetbal: scoor doelpunten door de bal in het doel van de tegenstander te schieten. Maar hier is het leuke gedeelte: spelers mogen tegen elkaar aan botsen, omverwerpen en omrollen zonder beperkingen!

Hier zijn de basisstappen om bubblebal te spelen:

  1. Uitrusting: Trek een bubbelbal aan en zorg ervoor dat deze goed is opgeblazen.
  2. Veiligheid: Zorg dat je ten alle tijden de hengels of je schouders houdt en de handvaten voor je vasthoud.
  3. Teamvorming: Verdeel de spelers in twee teams, met elk een doel om te verdedigen.
  4. Doelen: Stel de doelen aan weerszijden van het speelveld op. Dit kunnen bijvoorbeeld kegels of opblaasbare doelpalen zijn.
  5. Start het spel: Plaats de voetbal in het midden van het veld en fluit voor het begin van het spel.
  6. Spelregels: De spelers proberen de bal in het doel van de tegenstander te schieten terwijl ze elkaar fysiek belemmeren. Botsingen zijn toegestaan!
  7. Winnaar: Het team dat als eerste een vooraf bepaald aantal doelpunten scoort, wint het spel.

Andere spelvormen bij Bubblebal

Er zijn nog vele andere spellen te spelen dan alleen het orginele voetbal, zo kun je ook estaffetes doen met de ballen of kun je een potje King Of The Court spelen, door een klein veldje te maken en iedereen daarin te zetten. Het doel is vervolgens om iedere andere speler buiten het veld te duwen/beuken om zo als enige over te blijven.

een spel waar de misselijkheid wellicht van omhoog gaat is de koprol race. Probeer zo snel mogelijk aan de overkant te komen door alleen maar koprollen te maken met de bubblebal.

Waar kun je Bubblebal spelen?

Bubblebal kan op verschillende locaties worden gespeeld, zowel binnen als buiten. Je kunt speelvelden huren bij lokale sportfaciliteiten, pretparken of evenementencentra. Het is ook populair op vrijgezellenfeesten, bedrijfsevenementen en verjaardagsfeestjes.

Vergeet niet dat bubblebal fysieke inspanning vereist, dus zorg ervoor dat je in goede gezondheid verkeert voordat je deelneemt. Daarnaast is het belangrijk om de instructies van de begeleiders en de regels van het spel te volgen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en met plezier kan spelen.

Conclusie

Bubblebal is niet alleen een leuke sport, maar het is ook een geweldige manier om lichaamsbeweging te krijgen en sociaal contact te hebben. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een unieke vorm van vermaak, bubblebal heeft voor iedereen iets te bieden. Dus waar wacht je nog op? Trek die bubbelbal aan en laat het plezier beginnen!

Ben je benieuwd geworden naar Bubblebal? Neem dan gauw een kijkje op de website!

Bekijk hier onze andere Blogs

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy