Sportproductions team

Het ontstaan van Sportproductions

Het bedrijf Sportproductions is ontstaan in het jaar 2013. Het was eigenlijk tijdens mijn studententijd, waarbij ik studeerde aan de ALO (leraar lichamelijke opvoeding). Tevens gaf ik les op een middelbare school, wat ik overigens heerlijk vond om te doen. Voor de groep staan en mensen in beweging brengen was mijn passie. Maar ik was er niet over uit of ik dit fulltime en en mijn hele leven lang wilde gaan doen. Een parttime baan die meer richting de organisatie van sport zou gaan, was perfect voor mij.

Van Bossaball naar Bubblebal

Destijds heb ik een bijbaan genomen bij het bedrijf Music and Sports, waarbij ik evenementen organiseerde in de hele wereld met het spel Bossaball. Leuk werk met vooral veel vrolijke gezichten op het veld. Het spel was ontzettend moeilijk en niet laagdrempelig. Tevens kostte het opbouwen en afbouwen heel veel uren met veel mensen, dus ik dacht dat moet simpeler kunnen.

Ik zag het spel Bubbleball voorbij komen op Youtube in Denemarken en ik dacht, dat is lachen! Ik kocht van al mijn zwaar verdiende spaargeld een aantal bubbelballen in het buitenland en die kregen een plekje onder mijn studentenbed. Vanuit daar probeerde ik alles te verhuren. Dat betekende dat een klant aan de voordeur kwam, een officieel formulier moest ondertekenen en dan zei ik: ‘Rij maar met de auto maar achterom’ en op dat moment pakte ik samen met mijn kamergenoten snel alle bubbleballen onder mijn bed vandaan en gooide ik alles in de auto van een klant.

Vervolgens liepen we terug naar binnen om het geld te tellen en een drankje te doen in de achtertuin. Achteraf gezien misschien wel de mooiste tijd van het hele bedrijf. Het is motiverend om succesvol te zijn met een eigen idee.

 Van Bubblebal naar Sportproductions

Het bedrijf heeft vroeger ook niet altijd Sportproductions geheten. Aan het begin heette het letterlijk gewoon bubbleball op z’n Engels en dat was ook de enige activiteit die we aanboden. 

Een jaar later had ik wel behoefte om meer aan te bieden dan alleen Bubbleball, dus toen dacht ik al oké, laat ik nu een bredere naam kiezen die meer omvat en waar je wat meer activiteiten mee kunt aanbieden. Zo gezegd zo gedaan. Sportproductions betekent eigenlijk dat we vernieuwende sporten aan bieden of zelf ontwikkelen en dat we daarmee groepen enthousiast maken. Dat doen we nu inmiddels al 10 jaar en komen overal in Nederland op locatie.

Tevens zijn er twee kantoren, één in Den Bosch en één in Nijmegen. Daar  kunnen mensen ook naar ons toekomen om daar activiteiten met ons te doen. Inmiddels zijn er vijf mensen op kantoor en zijn er 30 mensen die evenementen begeleiden voor groepen. 

Mocht je daar ook interesse in hebben en een achtergrond hebben in de sport en ervaring hebben met groepen begeleiden, meld je dan aan bij sportproductions.nl/werkenbij

In de weekenden gaan onze medewerkers je blij maken met leuke en originele groepsuitjes en ook in de vakantieperiodes kom je ze tegen op allemaal vakantieparken met ons nieuwste aanbod, de summertour. 

Groetjes, 

Sander Siemes

Bekijk hier onze andere Blogs

Wil jij ook een event om nooit te vergeten?

Mijn naam is Sander en ik ben jouw dedicated happiness event officer! Met een wilde passie voor het uitdenken en organiseren van evenementen sta ik voor een maximale beleving van alle deelnemers. Samen met jou zorgen we voor een evenement om nooit te vergeten voor alle deelnemers. 

Interesse of vragen? Ik denk graag met je mee!

Openingstijden:

Dinsdag – Zondag van 10.00 – 17.00 uur

Contactgegevens:

Social media:

Offerte opvragen

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 12 in.
Wij komen overal op locatie in NL

Beveiligd met reCAPTCHA. Voorwaarden - Privacy